Couple vanhempi nainen etsii nuorempaa miestä

couple vanhempi nainen etsii nuorempaa miestä

Minua ei ole jätetty nuoren naisen takia, vaan suhteen päättymisen jälkeen sellainen on ilmestynyt kuvioihin. Joskus mietin, olenko se minä? Se, joka aiheutan jonkin sortin trauman ja tarpeen siirtyä reilusti nuorempiin naisiin. Ja mitä nuo miehet ovat nähneet minussa, jos oikeasti haluavat jotain ihan muuta?

Vai ovatko tapailemani miehet niin vetäviä, että kelpaavat kaikenikäisille? Aikanaan eräs poikkeuksellisen älykäs ja hyvännäköinen mies piti vuosia peliä kanssani. Siitä ei koskaan syntynyt suhdetta. Hän nai muutama vuosi sitten itseään 18 vuotta nuoremman, kauniin tosin lapsellisen naisen. Miksi hän ei halunnut minua? Kerran alkoholin aiheuttaman liikutustilan vallassa hän totesi minulle: Jopa unohdan, että mulla on tytär ja niin ei saa käydä.

Ilta-Sanomissa miehet kertovat kokemuksiaan. Katsoin viestiä pari kertaa ja kysäisin, että miksi. Syykin oli selvä, jonkun onni on löytynyt tällaisestä miehestä. Hämmentää on se, että onnellinen nainen on nuori ja kaunis suomalaisnainen. Monelle varmastikin aiemmista käänteistään tuttukin.

Jasmin Mäntylä on tuo onnellinen nainen. En haluaisi olla ikäkriittinen, mutta pakko todeta, että mies näyttää enemmän isältä kuin poikaystävältä. Mutta rakkaushan on sokea. Eikä ulkopuolelta todellakaan voi tietää, miten hieno parisuhde näilläkin kahdella on. Kai se sitä on, kun häät ovat piakkoin. Aikanaan poikaystävääni on luultu isäkseni. Ikäeroa oli 8 vuotta. Minä näytin ikäistäni nuoremmalta, hän vanhemmalta. En haluaisi enää koskaan törmätä tuohon kysymykseen ravintolassa, kun olen kahden syömässä miehen kanssa.

Ja minä oli tällöin yli vuotias. Aihe mietityttää ja pohdituttaa. Ikä ei kerro aina kaikkea ihmisestä. Oman ikäinen haussa noin suunnilleen, mutta eihän sitä vastaantullessa ensin ikää kysytä. Se on ollut minullekin yllätys, joskus ollut puheenaiheena vasta kun on suhde jo ollut päällä. Yllätys oli kun parin vuoden takainen parinvuoden suhteen toinen osapuoli olikin vuosimallia Uskon, että suhde jossa nainen olisi n.

Itse pidän nuoremmista miehistä. Ikäero on vaihdellut vuoden välillä. He eivät ole vielä kyynistyneet elämän realiteettien edessä, vaan saavat iloisuudellaan minutkin tempaistua mukaansa hulluttelemaan Tärkeää on kunnioittaa naista, osata huomioida hänet. Tämä kyky huomioida naista tarpeeksi on joillekin nuorille kompastus.

Kyllä minun mies makuni on ikäiseni. Miksi ottaisin koulutettavan, kun saan omassa suhteessani nauttia ja antaa toisen nauttia myös. Ei kai niillä pennuilla kokemusta ole Hän jumaloi minua, tyydyttää kaikki tarpeeni, eikä saa kyllikseen minusta.

Enkö ottaisi vastaan elämän antaman lahjan? Jos hän minuun kyllästyy ja saattaa niinkin käydä onhan hän ainakin oppinut miten kypsä nainen hoidetaan. Rakastamme toisiamme myös ihmisinä, avioon en ole tohtinut mennä, juuri tuon ikäeron vuoksi, mutta hän kosii kyllä jatkuvasti.

Minulla 39v oli 17 vuotta nuorempi nainen pari kesää sitten. Voin vaan sanoa että en ole koskaan ollu niin onnellinen kenekään toisen naisen kanssa. Ei kokemuksien tuomia ongelmia itkettävänä. Seksi oli niin paljon monipuolisempaa ja rohkeampaa. Täytyy sanoa että ite parikymppisenä en ollut lähellekään noin rohkea ja avarakatseinen kun tuo nainen. Harmi kun tulevaisuuden haaveet ja tarpeet oli niin erilaiset että jouduttiin muuttamaan rakkaus ystävyydeksi.

Me oltiin niin hyvät kaverit toisillemme että oikein harmittaa kun kaikki päättyi. Onneksi on muistot ja ystävyys jäljellä ;. Valitse siis sopiva sana otsikoon! Tuskin naiset etsii alaikäistä nuorta itselleen. Korkeintaan saatte jonkun elämäntapa luuserin, elätettäväksenne. Olkaa onnellisia jos satutte saamaan, edes saman ikäisen. Ja voin kertoa, että nykyistäni sama juttu 2v. Muuten tämä naiseni kertoi mistä oli kiinni, ettei kiinnostunut kahdesta minua ennen tapaamastaan miehestä suunilleen samanikäisiä naiseni kanssa.

Kysymys oli epätoivoisista miehistä, joista toinen ehdotti ekalla tapaamisella yhteen muuttoa!!! Sitten kohtasimme töissä, ja hyvin menee.: Mutta en todellakaan ole ainut mies jolla näinkin paljon nuorempi. En edes tiennyt ikäänsä, itseasiassa luulin nuoremmaksi ja siksi funtsin aikani ennen kuin otin yhteyttä tapaamisen jälkeen.

Veikkasi aika pahasti pieleen hänkin Eli onhan se mahdollista, että naisesi on kaunis. Sanovat suoraan minulle, etteivät aio luopua elintasostaan vaikka rakastavatkin toista miestä. Etelänmatkat maksaa ukko kun ei jaksa itse lähteä mukaan, joten mukaan otetaan "ystävätär".. Mutta turhaa se on näille rakkauden ja haaveiden sokaisemille vanhoille miehille mitään sanoa.

Tai sitten nää ukot ei vain välitä, kun on statussymboli edes joskus kainalossa, niin ihan sama kai se on mitä se tyttö luuhaa sinä aikana jolloin ei olla yhdessä.. Jos et sattunut tietämään. Eikä tässä kukaan puhunut mistään 20v. Elä vain fantasiassasi, ei se ole minulta pois. Ja eihän nämä " puumat " mitään uutta ole , jo itsekin luvulla puumanruokana olleena voin kertoa Sehän sinänsä kertoo näistä naisista aika paljon että riittää kunhan joku on rynkyttämässä Taas näitä vanhojen setien kanssa seurustelevia tyttöjä, jotka tekeytyy mieheksi saadakseen uskottavuutta näillä palstoilla.

Taisi osua arkaan paikkan, vai Miehet ylistää nuorempaa naisseuraa ja haukkuvat omanikäisiä naisia joilla on nuorempaa miesseuraa. Onko mikään ihme että keski-ikäiset naiset mielummin valitsevat nuoren kiinteän ja hyväkuntoisen miehen, kaljamahaisen lössön vanhan äijän sijasta?

Ainahan parin valinnassa on kyse siitä kenet on mahdollista saada. Eli jos keski-ikäisellä naisella on 4-mies köyhä, läski, kalju, juoppo, ym ja 9-nuorimies hyvä kroppainen, sivistynyt, komea, tyylikäs, ym. Myönsittehän te naisetkin lopulta, että nuorempi ja kiinteämpi on herkumpaa. Nyt tajuatte ehkä senkin miksi 40v mies ottaa ennemmin vuotiaan naisen kuin 40v naisen? Vai luuletteko oikeasti, että vanha nainen säilyy hehkeänä ja kiinteänä pidenpään?

Loppuisiko se "irstaiden vanhojen ukkojen" haukkuminen nyt vähitellen, kun itse olette samanlaisia nuoren lihan perässä juoksijoita? Mä ainakin ymmärrän, jos mies valitsee nuoremman naisen juuri tuon takia, että itsekin mielummin otan nuoren, kiinteän ja viriilin miehen.

Ei tätä käsittääkseni kukaan vanhempi nainen ole yrittänyt kieltää. Vanhoja ukkoja on haukuttu siksi, että he eivät ymmärrä naisten haluavan nuorempaa täysin samasta syystä kuin hekin, vaan haukkuvat nuorempaa haluavat naiset lähes mielisairaiksi. Molemmat sukupuolet tahtovat nuorempia on ihan oikein ja molemmat sukupuolet varmastikin hyväksyisivät pari-kolme, max 5 vuotta vanhemman kumppanin, ei välttämättä sitä 15 vuotta vanhempaa musapappaa tai mammaa joka kuvittelee olevansa niin pirun nuorekas vaikka totuus on aivan jotain muuta.

Koita nyt jo käsittää, vaikka se kuinka raapaisee. Timmi yhä vaan Nuorten paisumisesta ja löysistymisestä on kerrottu. Ja sen näkee katukuvassa. Miehillä ei kunto riitä enää mihinkään. Ei muuta kuin sauvakävelyä mummo-tyyliin. Oi vanha setä ruman nuoremman naisen kanssa nettideittailupalstalla. D Faktat ei papalle mene kaaliin, taitaa kuviteltu? Ei juma, tää on oikeasti aika viihdyttävää: D Toivottavasti pappa aloittaa ketjun huomennakin samasta aiheesta ;.

Jos sillä olisi oikeasti nuorikko niin ei se malttaisi täällä kirjoitella. Tai sitten se nuorikko on susiruma ja valaankokoinen hodasälyinen raasu, koska kukaan täysipäinen ei musapapan kanssa olisi. Mut joo, musapapan huomisen aloituksia ja käsittämättömiä yleistyksiä odotellen: D Kahvitauot kuluu mukavasti naisten kanssa naureskellessa: Koita nyt tajuta, että niitä suhteiota, joissa ei olla liitoissa on tajuttoman paljon.

Ja silloin puhutaan eronneista 35 ihmisistä ja silloinhan mies tunnetusti vaihtaa nuorempaan. Etenkin 40 naisilla 25 miehiin! Kun keskustellaan ikäerosta suhteessa, niin se tarkoittaa niitä suhteita, joissa ollaan tosissaan!

Kyllähän kuka vaan voi hairahtua lyhyeen suhteeseen ja sitten katua. Ja eipä nuo sinun avioerosi jälkeiset naiset ole sinua kauaa kattelleet, vaikka aina väität täällä heidän muka rakastuneen.: D Eli jos sulla on se nuorempi nainen, niin käytä vähän enemmän energiaa siihen suhteeseen ja vähemmän nettijankuttamiseen, niin parantuu saumat että tällä kertaa kestäisi. Tai no, teikäläisen luonteen tuntien voi ollakin parempi, että olet mahdollisimman paljon erossa siitä naisesta, ettei todellinen luonteesi paljastu.

Kyllä suhteeni ovat kestäneet vuodesta useisiin vuosiin, eli pidempään kuin nykyajan liitot: Nykyään nousevana "trendinä" on ollaan-yhdessä-mutta-ei-muuteta-yhteen-koska- se munaa-kaiken. Kokemus järkevöittää, ja näinhän juttu toimii ylivoimaisesti parhaiten! On hauskaa, on omaakin aikaa, on mitä odottaa, on hyvä olla. Eikä mitään leikitään kotia- juttua jaksa enää, kun sen on pari kertaa kokenut. Elämä muuttui kummasti mukavaksi. Ja kun vielä löytyy nuoria ihania kauniita naisia, niin mikäs tässä.: Ei se ikä mikään ainoa kriteeri ole, mutta jos kerran aina niin käy, että se on nuorempi nainen, joka kiinnostuu, niin minkäs teet.

Kun kukaan ei niitä näe, eikä ole kuullutkaan Miksipä muuten pauhaisit täällä katkerana vuodesta toiseen täysin samoja asioita. Ottiko niin koville, kun naises vaihtoi nuorempaan? Elätit ensin vieraan miehen kakarat ja sitten jouduit hylätyksi. Ei jaksais aina provoilla.. Mitäpä tuosta jauhamaan, totta se kuiteskin on että molemminpuolin haetaan niitä nuorempia. Ja yhtä lailla osa hakee sitä omanikäistään jne. Toiset suhteet kestää ja toiset ei. Tällä hetkellä TUNTUU olevan muotia, että 40 naiset hakee semmosta vuotiasta miestä eli itseään nuorempaa noin kolmesta kymmeneen vuoteen.

Sitten on erikseen vielä nämä naiset jotka hakevat vieläkin isompaa ikäeroa satunnaisiin seikkailuihin. Mitäs pahaa siinä on? Itse olen aina pitänyt vanhemmista naisista, kokeillut myöskin nuorempaa mutta ei toimi minun kanssani. Kuitenkaan sillä iällä ei ole niin suurta merkitystä, kyllä se persoona vaikuttaa enemmän.

Sitten kun ikäero alkaa olla 15 vuotta ja isompaa niin silloin haasteita tulee jo reilusti enemmän. Toki tämä ikäero asetelma aina tuo haasteita suhteeseen koska väkisinkin siinä ympäristön tuomia paineita alkaa välillä miettimään. Nyt on suhde kahdeksan vuotta vanhemman naisen kanssa joka siis on tälläinen 40 ja ainakin vielä on ihan hyvin selvitty kaikesta mutta työtä se vaatii. Itse olen ehkäpä vähän vanhemman oloinen kuin ikäni ja vastaavasti naiseni nuoremman oloinen kuin ikänsä, joten en ole juurikaan kohdannut muiden taholta mitään paheksuntaa tai ilkeämielisiä katseita.

Tosin on selvää ettei lasta ole suunnitelmisssa jne, mutta sekin nyt on hyväksyttävä juttu kun kerran tälläiseen lähtee mukaan. Eikä todella ollut kyseessä mikään "puumanainen".. En tiedä ketä tarkoitat, mutta minä jätin vaimoni, joka otti itseään kaksi vuotta vanhemman: Näin se menee todellisuudessa, täällä palstalla on "naisten totuus", joka on syvältä suosta. Miksi te vänkäätte tosiaisioita vastaan?

Naisellasi on huono itsetunto ja kunhan hän saa sen parannettua, hän uskaltaa ottaa taas omanikäisen tai nuoremman miehen. Sun suhteet eivät ole ennenkään kestäneet, eikä kestä tämäkään. Se olen ollut minä, joka ne suhteet on lopettanut eri syistä. Samoin otin itse aikoinaan avioeron. Nyt on muuten etäisyyttä 1,5km! Siksikin on niin helppoa pitää vielä pitkään omat asunnot.

Naiseni on ollut ennen minut ikäistensä ja parin nuoremmankin kanssa. Hän pettyi pahasti, kaikella tapaa. Ei toiminut mikään näiden kiukuttelevien "pikkupoikien" kanssa. Itsetunnosta sen veraan, että ei huonolla itsetunnolla olla ulkomailla työssä, ei sinne edes lähdetä huonolla itsetunnolla! Ja tätä on tapahtunut ja tapahtuu edelleen, koska on kaunis ja näyttävä. Ja kun omaa kivan, helpon luonteen kaiken päälle, ja on hauska, niin en tosiaan voi valittaa, ja aion nauttia tästä!

Kummallakaan ei enää alaikäisiä lapsia, ja asuvat omillaan, joten sekin on hieno juttu tässä suhteessa, voidaan nauttia ja tehdä mitä huvittaa.

Eli, miksi tämä suhde loppuisi? Meillä menee todella hyvin ja on hauskaa ja kaikki toimii enemmän kuin hyvin.

Tämä ei ole itsekehua, tämä on hyvää itsetuntoa, ja sitähän syystä tai toisesta on joidenkin naisten vaikea niellä.. Kun miehellä elämä sujuu ja se on nautittavaa, rentoa, helppoa ja kun on löytänyt nuoremman ihanan naisen, jonka kanssa juttu toimii, ja se todellakin toimii. Onko se tosiaan noin kova pala nieltäväksi?: Ei vain voi olla ihmettelemättä naisten juttuja palstalla. Onneksi kuitenkin ylivoimaisesti suurin osa treffi- palstalla etsii oman ikäistään - v.

Pahasti viiraa päässä niillä 40v. Samoin miehillä, jotka sitä parikymppistä tyttöä etsivät. Ikäeroa voi ja saa olla, mutta joku raja siinäkin. Eri asia sitten kun ollaan 30 40 50 ikäisiä puolin ja toisin. Niinhän sä uskottelet itsellesi, että sinä lopetit suhteet ja ei muka tunnu missään Tuolla katkeruuden määrällä ei sovi kuvaan. Kuten itsekin totesit, niin naisesi pettyi nuorempiin miehiin ja vastapainoksi sille kokeilee nyt vanhempaa. Kunhan naisesi saa taas itseluottamuksen kuntoon ja uskoo taas siihen, että riittää ja kelpaa omanikäisilleen tai nuoremmille, niin lennät kuin leppäkeihäs.

Couple vanhempi nainen etsii nuorempaa miestä -

Poikamainen pilke silmissä vain lisäsi tätä vetovoimaa. Minulla haaveena toimiva parisuhde ja perhe.

Ei ulkonäöllä ole merkitystä siisti pukeutuminen ja nätti hymy riittää. Nuoret on nuorten kanssa ei sovi kuvioon että ottaisin jonkun klopin kaverikseni en jaksa enää lastenhoitoa. Suhteessa pitää olla aikuinen mies ja sillä siisti.

Kun tällainen melkein viiskymppinenkin gubbe toimii niin hyvin että maljakot lentelee pöydiltä ks. Sellaisen miehen minäkin otaisin heti! Intohimoa tänne ja heti! Siro ja tulinen nainen ottaisi ja hyökkäsi kimppuun oitis! Olen melkein ikäisesi ja luullaan nuoremmaksi,ulkonäöstä ja vilkkaudesta johtuen. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Varattuus vaivaa pahasti, mutta tulevaisuudestahan ei koskaan tiedä. On niitä ollut aikoja jolloin kaltaisesi leidi on ollut parasta mitä on saattanut toivoa, joten eipä vannota ja pidetään se kimppu kunnossa En etsi mintään tietyn ikäistä, mutta nuorempiinkin olen törmäillyt: Nuorempien kanssa ei tarvitse seksiä vongata.

Uskon, että suhde jossa nainen olisi n. Itse pidän nuoremmista miehistä. Ikäero on vaihdellut vuoden välillä. He eivät ole vielä kyynistyneet elämän realiteettien edessä, vaan saavat iloisuudellaan minutkin tempaistua mukaansa hulluttelemaan Tärkeää on kunnioittaa naista, osata huomioida hänet. Tämä kyky huomioida naista tarpeeksi on joillekin nuorille kompastus. Kyllä minun mies makuni on ikäiseni.

Miksi ottaisin koulutettavan, kun saan omassa suhteessani nauttia ja antaa toisen nauttia myös. Ei kai niillä pennuilla kokemusta ole Hän jumaloi minua, tyydyttää kaikki tarpeeni, eikä saa kyllikseen minusta.

Enkö ottaisi vastaan elämän antaman lahjan? Jos hän minuun kyllästyy ja saattaa niinkin käydä onhan hän ainakin oppinut miten kypsä nainen hoidetaan.

Rakastamme toisiamme myös ihmisinä, avioon en ole tohtinut mennä, juuri tuon ikäeron vuoksi, mutta hän kosii kyllä jatkuvasti. Minulla 39v oli 17 vuotta nuorempi nainen pari kesää sitten. Voin vaan sanoa että en ole koskaan ollu niin onnellinen kenekään toisen naisen kanssa.

Ei kokemuksien tuomia ongelmia itkettävänä. Seksi oli niin paljon monipuolisempaa ja rohkeampaa. Täytyy sanoa että ite parikymppisenä en ollut lähellekään noin rohkea ja avarakatseinen kun tuo nainen. Harmi kun tulevaisuuden haaveet ja tarpeet oli niin erilaiset että jouduttiin muuttamaan rakkaus ystävyydeksi.

Me oltiin niin hyvät kaverit toisillemme että oikein harmittaa kun kaikki päättyi. Onneksi on muistot ja ystävyys jäljellä ;. Valitse siis sopiva sana otsikoon! Tuskin naiset etsii alaikäistä nuorta itselleen. Korkeintaan saatte jonkun elämäntapa luuserin, elätettäväksenne. Ei muuta kuin sauvakävelyä mummo-tyyliin. Oi vanha setä ruman nuoremman naisen kanssa nettideittailupalstalla.

D Faktat ei papalle mene kaaliin, taitaa kuviteltu? Ei juma, tää on oikeasti aika viihdyttävää: D Toivottavasti pappa aloittaa ketjun huomennakin samasta aiheesta ;. Jos sillä olisi oikeasti nuorikko niin ei se malttaisi täällä kirjoitella. Tai sitten se nuorikko on susiruma ja valaankokoinen hodasälyinen raasu, koska kukaan täysipäinen ei musapapan kanssa olisi. Mut joo, musapapan huomisen aloituksia ja käsittämättömiä yleistyksiä odotellen: D Kahvitauot kuluu mukavasti naisten kanssa naureskellessa: Koita nyt tajuta, että niitä suhteiota, joissa ei olla liitoissa on tajuttoman paljon.

Ja silloin puhutaan eronneista 35 ihmisistä ja silloinhan mies tunnetusti vaihtaa nuorempaan. Etenkin 40 naisilla 25 miehiin! Kun keskustellaan ikäerosta suhteessa, niin se tarkoittaa niitä suhteita, joissa ollaan tosissaan!

Kyllähän kuka vaan voi hairahtua lyhyeen suhteeseen ja sitten katua. Ja eipä nuo sinun avioerosi jälkeiset naiset ole sinua kauaa kattelleet, vaikka aina väität täällä heidän muka rakastuneen.: D Eli jos sulla on se nuorempi nainen, niin käytä vähän enemmän energiaa siihen suhteeseen ja vähemmän nettijankuttamiseen, niin parantuu saumat että tällä kertaa kestäisi.

Tai no, teikäläisen luonteen tuntien voi ollakin parempi, että olet mahdollisimman paljon erossa siitä naisesta, ettei todellinen luonteesi paljastu. Kyllä suhteeni ovat kestäneet vuodesta useisiin vuosiin, eli pidempään kuin nykyajan liitot: Nykyään nousevana "trendinä" on ollaan-yhdessä-mutta-ei-muuteta-yhteen-koska- se munaa-kaiken.

Kokemus järkevöittää, ja näinhän juttu toimii ylivoimaisesti parhaiten! On hauskaa, on omaakin aikaa, on mitä odottaa, on hyvä olla. Eikä mitään leikitään kotia- juttua jaksa enää, kun sen on pari kertaa kokenut. Elämä muuttui kummasti mukavaksi. Ja kun vielä löytyy nuoria ihania kauniita naisia, niin mikäs tässä.: Ei se ikä mikään ainoa kriteeri ole, mutta jos kerran aina niin käy, että se on nuorempi nainen, joka kiinnostuu, niin minkäs teet.

Kun kukaan ei niitä näe, eikä ole kuullutkaan Miksipä muuten pauhaisit täällä katkerana vuodesta toiseen täysin samoja asioita. Ottiko niin koville, kun naises vaihtoi nuorempaan? Elätit ensin vieraan miehen kakarat ja sitten jouduit hylätyksi. Ei jaksais aina provoilla.. Mitäpä tuosta jauhamaan, totta se kuiteskin on että molemminpuolin haetaan niitä nuorempia.

Ja yhtä lailla osa hakee sitä omanikäistään jne. Toiset suhteet kestää ja toiset ei. Tällä hetkellä TUNTUU olevan muotia, että 40 naiset hakee semmosta vuotiasta miestä eli itseään nuorempaa noin kolmesta kymmeneen vuoteen. Sitten on erikseen vielä nämä naiset jotka hakevat vieläkin isompaa ikäeroa satunnaisiin seikkailuihin. Mitäs pahaa siinä on?

Itse olen aina pitänyt vanhemmista naisista, kokeillut myöskin nuorempaa mutta ei toimi minun kanssani. Kuitenkaan sillä iällä ei ole niin suurta merkitystä, kyllä se persoona vaikuttaa enemmän.

Sitten kun ikäero alkaa olla 15 vuotta ja isompaa niin silloin haasteita tulee jo reilusti enemmän. Toki tämä ikäero asetelma aina tuo haasteita suhteeseen koska väkisinkin siinä ympäristön tuomia paineita alkaa välillä miettimään. Nyt on suhde kahdeksan vuotta vanhemman naisen kanssa joka siis on tälläinen 40 ja ainakin vielä on ihan hyvin selvitty kaikesta mutta työtä se vaatii. Itse olen ehkäpä vähän vanhemman oloinen kuin ikäni ja vastaavasti naiseni nuoremman oloinen kuin ikänsä, joten en ole juurikaan kohdannut muiden taholta mitään paheksuntaa tai ilkeämielisiä katseita.

Tosin on selvää ettei lasta ole suunnitelmisssa jne, mutta sekin nyt on hyväksyttävä juttu kun kerran tälläiseen lähtee mukaan. Eikä todella ollut kyseessä mikään "puumanainen".. En tiedä ketä tarkoitat, mutta minä jätin vaimoni, joka otti itseään kaksi vuotta vanhemman: Näin se menee todellisuudessa, täällä palstalla on "naisten totuus", joka on syvältä suosta. Miksi te vänkäätte tosiaisioita vastaan? Naisellasi on huono itsetunto ja kunhan hän saa sen parannettua, hän uskaltaa ottaa taas omanikäisen tai nuoremman miehen.

Sun suhteet eivät ole ennenkään kestäneet, eikä kestä tämäkään. Se olen ollut minä, joka ne suhteet on lopettanut eri syistä. Samoin otin itse aikoinaan avioeron. Nyt on muuten etäisyyttä 1,5km! Siksikin on niin helppoa pitää vielä pitkään omat asunnot. Naiseni on ollut ennen minut ikäistensä ja parin nuoremmankin kanssa.

Hän pettyi pahasti, kaikella tapaa. Ei toiminut mikään näiden kiukuttelevien "pikkupoikien" kanssa. Itsetunnosta sen veraan, että ei huonolla itsetunnolla olla ulkomailla työssä, ei sinne edes lähdetä huonolla itsetunnolla! Ja tätä on tapahtunut ja tapahtuu edelleen, koska on kaunis ja näyttävä. Ja kun omaa kivan, helpon luonteen kaiken päälle, ja on hauska, niin en tosiaan voi valittaa, ja aion nauttia tästä!

Kummallakaan ei enää alaikäisiä lapsia, ja asuvat omillaan, joten sekin on hieno juttu tässä suhteessa, voidaan nauttia ja tehdä mitä huvittaa. Eli, miksi tämä suhde loppuisi? Meillä menee todella hyvin ja on hauskaa ja kaikki toimii enemmän kuin hyvin. Tämä ei ole itsekehua, tämä on hyvää itsetuntoa, ja sitähän syystä tai toisesta on joidenkin naisten vaikea niellä.. Kun miehellä elämä sujuu ja se on nautittavaa, rentoa, helppoa ja kun on löytänyt nuoremman ihanan naisen, jonka kanssa juttu toimii, ja se todellakin toimii.

Onko se tosiaan noin kova pala nieltäväksi?: Ei vain voi olla ihmettelemättä naisten juttuja palstalla. Onneksi kuitenkin ylivoimaisesti suurin osa treffi- palstalla etsii oman ikäistään - v.

Pahasti viiraa päässä niillä 40v. Samoin miehillä, jotka sitä parikymppistä tyttöä etsivät. Ikäeroa voi ja saa olla, mutta joku raja siinäkin. Eri asia sitten kun ollaan 30 40 50 ikäisiä puolin ja toisin. Niinhän sä uskottelet itsellesi, että sinä lopetit suhteet ja ei muka tunnu missään Tuolla katkeruuden määrällä ei sovi kuvaan.

Kuten itsekin totesit, niin naisesi pettyi nuorempiin miehiin ja vastapainoksi sille kokeilee nyt vanhempaa. Kunhan naisesi saa taas itseluottamuksen kuntoon ja uskoo taas siihen, että riittää ja kelpaa omanikäisilleen tai nuoremmille, niin lennät kuin leppäkeihäs. Ei sussa ole mitään, miksi kuvailemasi kaltainen nainen jaksaisi sua kauaa katsella. Ja eihän ne muutkaan naiset ole jaksaneet Oletpas erikoisen kummallinen kaveri. Et ole kai ollut koskaan töissä ulkomailla, jos luulet sen vaativan itsetuntoa.

Ulkomaan komennukset ovat nykypäivänä todella tavallisia. Ei todellakaan ole itsetunto ollut koetuksella tämän takia.: Ja kaikki vähänkin nätit naiset saavat niitä lähestymisiä ja puhelinnumeroita jatkuvasti. Eli ei kerro mitään. Voihan olla, ettei naisesi ole edes nätti, vaan näyttää helpolta? Juu, niinhän sä sanoitkin: Eli voi olla tuota jakotoimintaa useampaan eri osoitteeseen meneillään. Kyllä se juoru kiertää. Muille paitsi sille vakiomiehelle. Suhteesi on niin alussa, että vielä on helppoa.

Jos olisit tasokas, niin olisit alunalkaen voinut valita naisen, jonka kanssa perustat oman perheen. Mutta sinulla ei ollut valinnan varaa, joten perustit uusioperheen.

Miksi kukaan sellaista jaksaisi kauaa kattella? Ja etkös ollut muutenkin sitä mieltä, ettet mitään pysyvää ole hakemassa, joten sopii varmaan sulle kun nainen vaihtaa sut aikanaan parempaan. Miksi muuten luulet, että naisille täällä olisi kova paikka, että sinä olet varattu? Vanha, ruma, lyhyt, ammattikoulupohjainen, mielenterveysongelmia omaava mies, jolla on kaikenlisäksi pakkomielle roikkua netissä saarnaamassa omaa kuvitteellista totuuttaan siitä, miten naiset muka haluaa vanhoja ukkoja, vaikka tämä on todistettu vääräksi jo moneen kertaan.

Olet oikeassa siinä, että "sielläpä etsivät". Ei luulisi sun persettä kutittavan. Mutta joku sua vetää tänne jauhamaan samaa asiaa uudestaan ja uudestaan.

Jos se ei ole katkeruus, niin se on vitun huono itseluottamus, jota yrität parantaa yrittämällä irvailla niille, jotka eivät ole vielä kumppania löytäneet. Sulle kun se yksin jääminen on kauhistus, ettet voi tajuta että monet naiset pitävät yksin olemista moninverroin parempana vaihtoehtona kuin tyytyä vanhaan sekundaukkoon kuten sinä.

Ehkä sinä sen alitajuisesti tajuat ja se on se seikka, joka sinua tänne päivästä toiseen ajaa. Tilannetta jonkin aikaa seuranneena tuon viestini kirjoitinkin. Ei ole ihan tervettä touhua tuon kaverin puuhat.

Suosittelisin hänelle istumista alas pohtimaan, miksi riehuu täällä kieltäen totuuden. Eihän se siinä loukkaamisessa tuolla verbaliikalla ja älynlahjoilla onnistu, mutta se on aina sairas piirre ihmisessä, jos pyrkii käyttämään vapaa-aikaansa ja vaivaansa jatkuvalla syötöllä muiden loukkaamiseen. Tarpeekseen sinusta saanut 2. Olet rasittavuuden huippu noilla "kommenteillasi"! Sinusta tulee erittäin negatiivinen kuva, ja nolaat muutkin naiset. Olet kuin joku tuleva vai oleva?

D Ihan sama minkä kuvan minusta täällä saa, sillä kukaan ei tiedä täällä minusta mitään. Sinä sen sijaan olet nolannut itsesi täysin jo ajat sitten. En ihmettele, vaikka Tampereella saisit vinoja katseita. Sinä ilmeisesti olet pelkkä raivotautinen peräkammarin poika, kun luulet kaikkien naisten olevan samanlaisia, jos muutama ei sinua miellytä. Osta vaikka nainen ja hanki kokemuksia!: D Ei tartte sitten olla enää noin katkera! Ei kannata yrittää 3. Hän yrittää vetää sinut omalle tasolleen jankuttamaan.

Pilkkuaivo on jo nolannut itsensä monessa ketjussa. Ei ole ihme, ettei uskalla laittaa rekisteröityä nimimerkkiä. Toivotan sinulle ja kumppanillesi onnellista elämää yhdessä. Jätä pilkkuaivo jahtaamaan pikkupoikia, jotka ovat kehityksessään hänen tasollaan;. Ei kannata siis yleistää kaikkia niin tekeviä samaksi kirjoittajaksi, sillä niin tekevät sekä mies, että naiskirjoittajat.

Kiinnostaa muuten miksi itse teet sitä, mistä toista kritisoit? Eli nimittelet sekä et uskalla rekisteröidä nimimerkkiä? Joo, Päätalon sanassa nuoren miehen tojinta on näpeimmillään.

Eli vanhat akatkin arvostavat kovaa kyrpää. Ennen tää ei sopinut,mummujen piti näytellä mummua,eikä munankipeitä vanhuksia. Ja nuorille pojille nää puumat on ihan hyviä harjoitus kavereita. Koska helpommin lohkeaa kuin nuoremmilta. Ei tarvita niin paljon esityötä,vaan heti lohkeaa vanhaa pillua. Vapaa ja vapauteni haluankin säilyttää, koska minulla on vaativa työ, jonka vastapainoksi harrastan kulttuuria, matkustamista jne. Olen eronnut 5 v.

Elän seksuaalisesti elämäni yhtä parasta aikaa, joten minulle sopii enemmän kuin hyvin nuori mies. Ei kuka tahansa nuori mies vaan sellainen, joka pitää vanhemmista naisista. Olemme tunteneet jo reilun puolivuotta, tapaamme kun molempien kalentereissa on tilaa. Tapaamisilleme on tilaa myös makuukamarin ulkopuolella. Saatamme käydä yhdessä lenkillä, teimme viikonloppumatkan Riikaan. Ei puolin tai tosin sitoumuksia, ei selittelyjä. Miksi en nauttisi seksuaalisuudestani mukavassa seurassa, miehen kanssa joka tietää mitä tahtoo.

Ei vaadi mieheltä, jos nainen on 8v. Olin itse puumanaisten "uhri" vuosina ja täytyy sanoa etten pistänyt ilmiötä pahakseni tuolloin opiskeluaikana. Ilmaiset drinkit, matkat ja ruoat olivat opiskalijan arjessa tervetulleita lahjoja. Nykyään elän 3 lapsen isänä erittäin onnellissa parisuhteessa ja kiitän siitä näitä "puumanaisia". Ei tarvitse enää hakea kokemuksia. Termi tosin on uusi, mutta ilmiö vanha. Kirjoitan joskus kirjan kokemuksistani tyyliin "baarikärpänen". Saan jatkuvasti postia -vuotiailta jannuilta, jotka alkavat vattuilemaan, kun en voisi olla vähempää kiinnostunut.

Toinen tykkää pojasta, toinen isästä, mutta siltikin autiolle saarelle ottaisin vaarin: Täähän on vain Yhdysvalloista tullut ilmiö. Koska meillä Suomalaisilla ei ole itsetuntoa,niin matkitaan muita.

Muistan ,kun 13 vuotiaana menin naapurin tädiltä äitini käskystä lainaamaan sokeria. Niin täti hävisi makuuhuoneeseensa ja: Ja kuinka ollakaan,oletti sokerin olevan alimmassa hyllyssä,,jolloin täti joutui pyllistämään tosi härskisti. Ja sitä pyllistämistä kesti tosi kauan,kunnes täti muisti,että sokerit ovatkin ylähyllyllä. Oliko täti silloin jo 50 luvulla edellä aikaansa,eli puumanainen. Vanhemmilta naisilta puumilta lohkeaa pillua helpommin kuin nuorilta.

Ja nuori mies ottaa kaiken minkä saa. Pääasia ,että saa romut putkeen,ja hyvässä lykyssä vielä vähintään ilmaisen ravintolaillan. Ja panotaito kasvaa,ja nää puumat tekevät sellaisia temmppuja ,joihin nuoremmat eivät ehkä heti ole valmiita. Mikäs on antaessa, kun hyvää saa!

Puumanaiset eivät tarjoile ravintolaillallisia, tietosi on väärä! Eihän tuollainen junnu jonka tärkein ominaisuus on se että panee kaikkea mikä liikkuu , älyä ottaa edes korvausta siitä että rynkyttää vanhaa väljää läpeä.

Voi itku sun kanssas. Tietäisitpä kuinka paljon viiskymppinen nainen saa flirttejä, viestejä ja vieraskirja-merkkejä nuorilta miehiltä. Vaikka profiilissa on selkeästi ikätoive !!! Olen 50 sinkku ja olen seurustellut ikäisteni miesten kanssa mutta olen todennut että tämän ikäiset miehet eivät jaksa niin paljon.

couple vanhempi nainen etsii nuorempaa miestä

0 thoughts on “Couple vanhempi nainen etsii nuorempaa miestä”

    -->

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *