Posliini vai puska deittihaku

Poslari koska naisellaki pitää olla.. No eikö saa olla siistitty versio: Silleen ettei suihinotossa jää karvoja kurkkuun eww. Haluan miehet miehinä kiitos. Naista ei ole kiva nuolla jos on puska, mutta harvemmin miehen karvat pahemmin tiellä on toisinkuin naisten.

Ihan sama, mieluummin tietty jonkunnäköset karvat. Puska, paljon seksikkäämpi kuin sellanen kalju kalkkuna ewww. Kyl mä tykkään et jotain sentää olis: D On paljo miehekkäämpää. Tosin posliini on kyllä ihanan silee: D En halua nähdä pikkupojan alapäätä miehellä. Posliini tai edes kunnolla siistitty. Itse inhoan alapään karvoitusta niin itselläni kuin miehillä, posliini siis!

D mun mielestä miehellä saa olla karvoja, posliinista tulee mieleen vaan pikkupoika tai syöpäpotilas. D mun mielestä miehellä saa olla karvoja, posliinista tulee mieleen vaan pikkupoika tai syöpäpotilas Eiks sit samalla ajattelutavalla naiset joilla on posliini oo niiku pikkutyttöjä No jos on pakko noista valita niin puska, mut mieluiten toki siistitty.

Siistitty, ei ikinä posliinia D Siistitty on hotti, posliini vähän liian siloiteltu ja puska taas luo epäsiistin vaikutelman.

Joo oon kans kuullu että aikamoinen työmaa koittaa ylläpitää, joten taidan vaan siistiä ja sheivata jalkojen välistä! Miksi sitä ketään toista varten tarvitsis sheivailla Ihan totta itseäni vartenhan mä sheivaan tai oon sheivaamatta! Se vaan just kun haluais tietenkin miellyttää eikä niin että partneri alkaa suunnilleen voida pahoin: Iha mikä tuntuu itest hyväl. Ite meen luultavasti posliinilla, koska itelle se tuntuu paremmalle muutenkin. Mä olin niin noob et en edes tienny et olis pitäny ajella mitään: D Tämä toki ennen lukua eikä silloin ollu edes tietokoneita joka huushollissa: D Enkä todellakaan ollu kattonu mitään pornoa sillä silmällä, et pitäis kopioida mitään juttuja.

Mulla oli kunnon puska, en ees ehtiny miettiä karva-asioita ku eka kerta tuli aika "äkkiä". Mies oli vaan tosi innoissaan tilanteesta eikä ne karvat siinä mitään merkinny: D Tosin jälkeenpäin mies on sanonu että tykkää enemmän siistitystä kuin posliinista koska mun vaaleet karvat on sen mielestä niin eksoottiset.

Sheivaan silti välillä posliinin jos itestä tuntuu siltä.

D mun mielestä miehellä saa olla karvoja, posliinista tulee mieleen vaan pikkupoika tai syöpäpotilas Eiks sit samalla ajattelutavalla naiset joilla on posliini oo niiku pikkutyttöjä Mä olin niin noob et en edes tienny et olis pitäny ajella mitään: Mulla oli kunnon puska, en ees ehtiny miettiä karva-asioita ku eka kerta tuli aika "äkkiä". Naista ei ole kiva nuolla jos on puska, mutta harvemmin miehen karvat pahemmin tiellä on toisinkuin naisten. Mitä vain haluat itse, siistitty on hyvä vaihtoehto jos ei tiiä mistä tykkää karvat ei ole tiellä ja saa nähdä sen reaktion siihen karvoihin kumppanilta.

0 thoughts on “Posliini vai puska deittihaku”

    -->

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *