C kuppikoko liian iso kulli

c kuppikoko liian iso kulli

Eli kyllä niitä kaikkia tarvitaan, vaan itse käyttötavaraksi haluaisin standardirinnat. Kyllä on kummallisia käsityksiä joillain. D-koko ja aletaan puhumaan silikonirinnoista tai lihavista Mielummin liian pienet kuin liian isot!

Tämä on minun sääntö naisten rinnoista puhuttaessa. Tosin rinnat ovat minulle naisessa yksi vähiten merkitseviä asioita. Silikonirinnoista en innostu, mutta en nyt niitä tuomitsekaan, jos joku nainen kärsii niin paljon omasta mielestä rinnoistaan niin ehkä se on sitten sen arvoista. Pidän vaan kauneusleikkauksia yleisesti ottaen aika turhamaisina.

Oon näköjään vastannut D, mutta kotona onkin E-koon pari. Rinta, joka ei mahdu sovinnolla suuhun, on liian iso. Oliko se antiikkisen Tankki täyteen ohjelman lohkaisu, jossa kysymykseen: Vastaus tuli, joka oli: Kunhan ne ovat samankokoiset.

Ikävä kyllä täysin symmetrisiä rintoja ei ole. Oikeakätisen naisen oikea rinta on ylempänä ja vasen alempana. Peilikuvaprojektio ei toimi, koska esimerkiksi oikeakätisen naisen olkalihaksisto on vahvempi, joten vasen rinta on johdonmukaisesti alempana. Epäsymmetrian kauneimpia ilmentymiä ovat eripariset silmät. Ja en vaihda, tämä nainen on minun Kuppikokoni on mallista ja valmistajasta riippuen DD-F ja rasvaprosentti 23, kun naisille hyvä on Syön terveellisesti ja treenaan vähintään kolme kertaa viikossa.

En pidä itseäni lähellekään läskinä enkä myöskään erityisen isorintaisena, ympärysmitta rintojen alta vaan on todella pieni. Niin pieni, että alusvaatteiden erikoisliikkeistäkään ei aina meinaa löytyä kokoja. Kertoo melkoisesta tietämättömyydestä, mikäli kuvittelee C- tai D-kupin olevan läskien koko. Rintoja on todella erilaisia, jollain oikeasti läskilläkin voi ihan hyvin olla B-kuppi. Tyttöystävä liikkuu samoissa summissa, eikä ne bosat mitkään järkyttävät ole.

Ilmeisen leveitä naisia sitten jatkoaikalaiset tapailevat, jos D-kuppi on jo varma valas. Kiitos, TQoFE, siitä, että toit naisen äänen tähän ketjuun. Tuossa pari asioista harvinaisen huonosti perillä ollutta kaveria olisi tuskin kuitenkaan mua uskonut. D Torvelot, kyse ei ole mistään poikkeustapauksesta tai -tapauksista, vaan ihan puhtaasti siitä, että pelkästä kuppikoon kirjaimesta ei nyt vain yksinkertaisesti voi päätellä yhtään mitään.

Tai sitten ollaan tahallaan vääntämässä paremmasta ymmärryksestä huolimatta. Mitenhän defensefirst, markoolio ja muut määrittelevät lihavuuden. Onko nainen lihava jos kylkiluut eivät näy? Rinnathan ovat pitkälti rasvakudosta, joten sikäli todella isoja rintoja omistavat ovat vähän pullukoita. D-kuppi voi hyvin olla, vaikka ei todellakaan olisi lihava. Aihe vapaa ' , aloittaja meneekö näin , Anni Hautalan 4 suosikkireseptiä — näillä ohjeilla kokkaat helppoa kotiruokaa, jota koko perhe rakastaa.

Onko se totta et lyhyillä miehillä on pidemmät ja paksummat penikset? Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Tai sitten se muna näyttää pienemmältä isossa vartalossa kuin pienessä Mulla taas on ollut päinvastoin. Pitkillä ja raamikkailla miehillä on ollut isot, ja lyhyemmillä pienet. Se numero siinä kupin perässä tarkoittaa vastaavaa kullin pituutta. Eli Leena C-kuppi vastaa seitsentoista senttistä munaa.

Miehelläni on todellakin tuo 17cm pitkä Mutta nyt pumppaamalla on tullut kyllä liki sentti lisää. Eli nyt vaan sitten pumputat utareesi seuraavaan kuppikokoon ja taas on sama: Voivoi, kun olisinkin; Toki riittää naureskelijoitakin, mutta itku pitkästä ilosta. Eräskin varattu rouva purskahti itkuun.

Kun siitä pahoitin mieleni, niin hän käytöstään häveten selitti, että sen kerran kun hän eläissään hakee jännitystä, niin komean uroon jalkovälissä seisoo reilun tamppoonin kokoinen muna.

Ei mene tasan nuo onnen lahjat, ei. Ainahan niitä tässä joskus pyörii, mutta ei kukaan ole tarttumassa. Ihan oman kokoiset on parhaat, sellaiset mitkä sopii muuhun vartaloon. Itse olen aina kärsinyt jotenkin ylisuurista rinnoistani pieneen vartalooni nähden 70 FF-G, riippuu liiveistä mutta uroot tykkää ;o Koomista kylläkin, aviomieheni on pyllymiehiä - ja se minulla on valitettavan pieni ja piukea. Aikuisen naisen täyteläiset luomurinnat, Onneksi ei tarvitse mieheni kalua alkaa pumppaamaan pisemmäksi!

Se kun on nyt vähän yli 20 cm juhlakunnossa ja sillä yltää ah Kukaan muu mies ei ole pystynyt minua pohjaamaan kuin oma Rakkaani ihanan isolla täyttävällä kalulla! Siksi varmaan en ole kuullutkaan mistään penispumpuista! Rakastan juuri sitä tunnetta kun mies painaa sisääni, ensin hieman tekee ison kokonsa vuoksi kipeää mutta se on just sitä parasta!!

C kuppikoko liian iso kulli -

Siis mulla on vähän kasvanut rinnat,mutta osaatteko sanoa missä kaupoissa olisi niinkun hyviä semmosia lasten rintsikoita kun mun pitää varmaan pian ostaa kuitenkin. Kyllä on kummallisia käsityksiä joillain. NO joo tosi kehittyny mul on C70 ja oon Ei, luo uusi käyttäjätili. Tuen Vety Jäsen Suosikkijoukkue:

Miehelläni on todellakin tuo 17cm pitkä Mutta nyt pumppaamalla on tullut kyllä liki sentti lisää. Eli nyt vaan sitten pumputat utareesi seuraavaan kuppikokoon ja taas on sama: Voivoi, kun olisinkin; Toki riittää naureskelijoitakin, mutta itku pitkästä ilosta. Eräskin varattu rouva purskahti itkuun. Kun siitä pahoitin mieleni, niin hän käytöstään häveten selitti, että sen kerran kun hän eläissään hakee jännitystä, niin komean uroon jalkovälissä seisoo reilun tamppoonin kokoinen muna.

Ei mene tasan nuo onnen lahjat, ei. Ainahan niitä tässä joskus pyörii, mutta ei kukaan ole tarttumassa. Ihan oman kokoiset on parhaat, sellaiset mitkä sopii muuhun vartaloon. Itse olen aina kärsinyt jotenkin ylisuurista rinnoistani pieneen vartalooni nähden 70 FF-G, riippuu liiveistä mutta uroot tykkää ;o Koomista kylläkin, aviomieheni on pyllymiehiä - ja se minulla on valitettavan pieni ja piukea. Aikuisen naisen täyteläiset luomurinnat, Onneksi ei tarvitse mieheni kalua alkaa pumppaamaan pisemmäksi!

Se kun on nyt vähän yli 20 cm juhlakunnossa ja sillä yltää ah Kukaan muu mies ei ole pystynyt minua pohjaamaan kuin oma Rakkaani ihanan isolla täyttävällä kalulla! Siksi varmaan en ole kuullutkaan mistään penispumpuista! Rakastan juuri sitä tunnetta kun mies painaa sisääni, ensin hieman tekee ison kokonsa vuoksi kipeää mutta se on just sitä parasta!!

Ja kova iso muna kun täyttää pimppini, niin mikäs sen parempaa. Ja tisseihin jos mennään, ni mulla on hyvät 85C tisut,ei tarvitse niitäkään pumppailla isommiksi eikä silikoneja laitella!!

Pienet on Joo, ja käytän mieluummin jälkimmäisiä vaikka mulla on noi toisetkin. Onks normaalii et oon 14wee ja rintsikkakoko on 70AA? Ja ärsyttää ku kaikil muil mun ikäsil on joku 70 A tai 70B.. Omasta mielestä aika iso en valita , ja kuulostaa kauhean isolta, rinnat näyttää musta paljon pienemmiltä, mutta minkäs sille voi, pienemmät on liian pienet.

Menkat alkaneet viime syksynä. Mun ero on 8cm käytän ny semmosii toppimaisii pitäiskö mun vaihtaa jo kupillisii??? Oon 12 wee ja mulla on 65AA Menkat ei ole vielä alkanut, vaikka täytän tänä kesänä Äidillä alkoi 11 vuotiaana. Auttakaa, onko normaalia, kun eivät ole alkaneet??? Ja mitä mieltä ootte tosta rintsikkajutusta??

Miten ne saa pienemmiks? Ei kantsi haluta ku pojat tykkää isoista ; Itellä on 65C ja mun ihastus aina välillä sanoo et sen mielest ne on ainaki just hyvän kokoset: Mä oon kans 12 ja mull on 75A Must ne on ihan hyvät ja käytän topattuja rintsikoita ku tissit näyttää patemmilta eikä ne mee rytsyyn.

Mul on ollu rintsikat kupilliset jo kaks vuotta. Luokkalaisetki aina naljailee ettei mul oo tissejä ja se ei oo hirmu kivaa, ite arvostan kunnon silikoni tissejä ja aijon sellaiset hankkia: Oon vuotias koko 70A paitsi että riippuu vähän mallista. Menkat alkanu kuukausi sitten jne.. Oon 11 ja koko on 70AA. Niit saa seppäl ästä. Käytän 70a vaikka tarvittisin vaan 70aa: D Kyll jotkut huomauttelee mut sanon vaan et: Et voisitte pitää turvat vaan tukossa.

DD Ajattelin mennä seppälästä ostaa 75a kokoset et olis kutosella sellaset: Se on vaa kateellinen sulle ja yrittää selvitä tilanteesta ku tilanteesta lapselisella tavalla. Tai ainakin meidän koulussa tuollein käyttäytyvät ihmiset ovat. Mua ärsyttää ku oon 11v ja oon lauta ja kaikil muil on 70a kuppikoko ja mul on 0aaaaaaaaaa Ei oo ees suuntautunu ulospäin vaa on sellaset pienet ruskeet nännit.

Mulla on aika samanlailla. Äiti sano vähän aikaa sitte et näyttää silt et rinnat alkaa kasvaa, mut ei tunnu siltä.. Oikeesti onks mitää keinoo miten saa rinnat kasvaa? Meidänki luokal on yks jolla on ollu 8 vuotiaast iha yli isot rinnat. Ja lantio on levenny, äiti päätteli kans siit et rinnat alkaa kasvaa. Ku eks se merkannu jotai?

Äiskä tais sanoo jotai sellast. Lation kasvu on yksi naisen ruumiissa tapahtuva aikuseksi tulon aikana kehittyvä kohta. Joten voi ihan hyvin olla mahdollista että ne alkavat siitä vielä lähiaikoina kasvaa: Tuun iha vaa sanoo, et mitatkaas teiän rinnanympärys kunnolla.

Elikka aiitä rintojen alapuolelta rintakehänympärys, ja pyöristäkää alaspäin. Toi 75 kuulostaa teiä ikäsille aika suurelta! Ja sitte ku rintsikat käy pieniks älkää ottako sanaa kuppia isommmalla ympärysmitalla vaa kokeilkaa iha reippaasti samaa ympärysrä ja isompaa kuppia. Mulle on nyt ilmestyny ne kovat patit nänneihi ja rinnat on toosi kipeet ja arat.. Mut tos toises tuntuu enemmän se patti ja on kipeempi, ku se toinen on vaa kipee jos koskee, mut toinen koko aja.

Pitäiskö sen olla nii vai oonko jotenki epänormaali?? D Ja ku lähettää näit viestei, nii eikai ne oo maksullisii? Voi kuule mulla on liki sama tilanne! Ja mulle ilmestyi eka "patti" ehkä puoli vuotta sitten ja todettiin rintarauhaseksi.

Toinen tuli kesän alussa. On ihan normaalia että rintoja aristaa ja että ne on kipeät. Tiukkojen paitojen päällelaittaminen voi olla tuskallista.

Jos on jo massaa kehittynyt niin kannattaa kokeilla toppimallia, tarvittaessa jo kupillisia liivejä. Lindex myy tosi hyvälaatuisia rintsikoita. Ei oo maksullisii toope. Mun rinnat on vähän mun kämmentä isommat, mua hävettää vähän olla koulussa kun kavereille ei oo alkanu kasvaa niitä ja käytän toppei ku äiti osti niit. Öö no mulla ittelläni ois joku 65aa koko oon 12 onks normi mu en todellakaan viittis ostaa rintsikoit koska mun kaikki kaverit besut on iha lautoi viel ja mä oikeesti en kestä ku oon nii erilainen ku ne kaikki ja jos ne näkis mul rintsikat ne haukkuis mut pystyy ja sit ku niil on viel 14 v isosiskot ni sit ne kertois viel niille ja sit neki naurais ku neki käyttää vaa urheiluliivei niiku mäki ja tuntuu jotenki et on vaa tyydyttävä pitää niit urheilu mallisii Vaan 65aa ja oot 12w.

Kuppikoko on sama 80A ja 75B, et mulla on vähän ylipainoo 13v, cm, 80kg , mutta mulla on 80B, 85B tai 85A, et sillai ei menkkoi tai mitää mut ei monella kaverillakaan oo Oon vaan vähän hermona 7 luokan terveystarkastuksesta oon kuullu että kaikki läskit haukutaan siellä , etsillai: Ite oon 7v,Kohta 8 ja mulla on kuppikoko 60 DD: Noo oon kyllä ihan tosissani ja mun kaverit silti ilkkuu siit ku mul on jo vähä kasvanu ja ku en pidä yö paidan al urheiluliivei ni sit ku vähä näkyy läpi ni heti aletaa nauraa ja ilkkuu Kuka tomosta paskaa uskois: Kysyisin vaan, et ku sanott,e et teijän koko on esim 70AA nii tarkotatteko lasten rintsikoita?

Ku aikuisten puolelta 70AA on paljon isompi kun lasten. Ite oon 12w ja kuppiko on 85C onks ne sillo isot vai pienet mun ikäselle Ja aloin köyttäänrintsikoita 10w. Mä oon 12 ja mul on D Hahah vuos myöhemmin XD Oon v. Kaikil muil luokan tytöil on isot rinnat ja ite oon tämmöne lauta. No mie oon 15vuotias ja rinnat kokoo 70B ja kyllä meidänkin luokalla on niitä "lautoja" ja oon jo 9luokalla.. Mut rinnat kasvaa n. Oon ite 11 vuotias,täyttäny just,ja on 70 a kokoset! Ja mulla on sen kokoset rinnat ku rintaliivit..!

Noo oon 11 ja mul o 70B rinnat. On menkatki alkanu myös. Mä oon 12 ja on D Mun kuppi koko on 70AA ja mulla ei oo alkanu menkat oon 6-luokkalainen No mun rinnat ei oo kasvanu sitte yhtään. Miten saan ne kasvaa? No mul alko kasvaa n. Eli sillo ku tuli 'patit' olin 10 Olin samas tilaantees, halusin rinnat yms.

Sit kuulin et jos syö rasvapitost ruokaa nii se auttaa. Mul autto kaikki läski nous rintoihin ja tadaa tuli rintojen alut. Nyt erotust jtn 8cm. Eli syö rasvast ruokaa, et tuu läskiks vaan rintavaks ;D mä söin rasvast ruokaa jtn 2kk, sit autto. Oon 12w täytin 3kuukautta sitten mulle tuli jo 8 vuotiiana patit. Mulla on erotusta 14cm koko on siis CD Mikä on sun kokos 11w rinta hullu?

Jos sul on vaan 8 cm niin sul pitäisi olla AAAA Koska sulle AB70 olis liian iso. Mulla oli 11w ite jo 12 cm erotusta eli CB Oon ollu aina aika isorintanen. Oon 12v, oma koko A D En todellakaan jaksanu lukee tätä viestiketjuu loppuun, mut noista alun jutuista: D No joo, ite oon tosi hyvä puhumaan kun en tiedä miten kertoisin menkoista äidille sitten kun alkaa Mulla oli rintojen alta napakka mitta Ne sillee hölskyy ku menee portaita ja ku juoksee ja se sattuu.

En viitti sanoo äitille, oon vast vähän päälle 11 ja omasta mielestä tarttisin jo. Ei oo menkkoi mut karvotus alapääsä on. Oon vuotta vanhempien kaa samalla luokalla ku hyppäsin yhen luokan ja mie oon siinä isorintasten ja lautojen välissä.

Yks meiänluokkalainen käyttää vaik onki iha lauta ja se näyttää naurettavalta. Mietin että näytänkö ite sit samalta? Ja minkälaiset pitäs ostaa? En kyl oo mitannu mut muuten sama juttu. On muutes tosi yleistä että semmoset joilla on tyylii 8 senttii erotusta nii on sillee: Oon kutosella ja luokallani on yks sellanen ja itellä on 11 senttii ja käytän sellasii toppei. En haluu näyttää samalta kuin eräs Noora..

Mun kaveri väittää et sil on isommat ku mul vaik sil on niiku 65aa ja mul on 70a ja se on rasittavaa. Ja mun pikkusisko on 13v ja sillä on kuppikoko 75D ja isosisko on 19v ja sen kuppikoko on 90E. Onko se totta et lyhyillä miehillä on pidemmät ja paksummat penikset? Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Tai sitten se muna näyttää pienemmältä isossa vartalossa kuin pienessä Mulla taas on ollut päinvastoin. Pitkillä ja raamikkailla miehillä on ollut isot, ja lyhyemmillä pienet.

Mulla on pieni mies ja iso penis Sais olla pikkusen lyhyempi kun joutuu vähän jarruttelemaan, mutta paksuus on hyvä kyllä. Tuossa asiassa nyt ei ole mitään sääntöä.

c kuppikoko liian iso kulli

0 thoughts on “C kuppikoko liian iso kulli”

    -->

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *