Ravintola kantis oulu alastonsuomi tunnukset

ravintola kantis oulu alastonsuomi tunnukset

Järjestelmä on siis reiluin mahdollinen ja uskommekin että parhaat ravintolat -lista antaa nyt myös monta arvostelua saaneille ravintoloille reilun mahdollisuuden. Oma profiili Muokkaa profiilia Kirjaudu ulos. Arvostele ravintola Muokkaa tietoja Tämä on minun ravintolani. Profiilissani näytetään hallintaan ottamani ravintolat. Syötä oheiseen kenttään ravintolan y-tunnus ja klikkaa Vahvistan-painiketta.

Tiedot Arvostelut Sijainti Vaihtoehtoisia ravintoloita Ilmoita virheellisistä tiedoista. Arvostelut 2 Arvostele ravintola Yli 2 vuotta vanhat arvostelut Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin. Yhteisö Fanit 0 Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen. Uusikatu 23 , Oulu - Reitti 08 - http: Miten ravintoloiden arvosanat lasketaan?

Lapsiystävällinen Ei En tiedä Kyllä. Kasvisruokaa Ei En tiedä Kyllä. Vegaaniruokaa Ei En tiedä Kyllä. Liikuntaesteetön Ei En tiedä Kyllä.

Huomioi erityisruokavaliot Ei En tiedä Kyllä. Ilmainen wifi Ei En tiedä Kyllä. Your email address will not be published. Skip to content Ravintola Kantis. Kantis tarjoaa loistavat tilat unohtumattoman bileillan viettoon. Kantiksen ohjelmistoon kuuluu myös satunnaiset live-illat jolloin esiintymislavalle. Natti oli siinä, ojan varrella en muista.

Nimi vaihtui myöhemmin, julkisuutta saivat Oulun, olikohan peräti koko maan, ensimmäiset metallinpaljastimet ravintolan ovella. Apollon yökerho Donna puuttuu. Petteri Parhi on koonnut blogissaan Oulun nykyiset ja entiset kahvilat, baarit ja ravintolat kartalle.

Never Grow Old toimi ennen Valkealinnan talossa. Kaleva Kasari nuorten suosikit Mylly ja Kantis.

Ravintola kantis oulu alastonsuomi tunnukset -

Lounas kalliihko noin 10 euroa. Arvostelut 2 Arvostele ravintola Yli 2 vuotta vanhat arvostelut Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin. Huomioi erityisruokavaliot Ei En tiedä Kyllä. Niinpä me kysyimme tilastotieteen ammattilaisilta olisiko heillä ehdotuksia ja näiden ehdotuksien avulla olemme kehittäneet laskutapaamme paremmaksi. Vegaaniruokaa Ei En tiedä Kyllä. ravintola kantis oulu alastonsuomi tunnukset Fat ass Aasian tyttöjen ja kuvia alastomista Kuvake isot tissit pillun naintia Yliopisto vai amk ilmaisia sexivideoita Äidin kanssa seksiä ilmaisia seksivideot Auto merkit netti porno Nauvo deiteille tallinna bordelli suuntanumero. Ehkä seuraa pyöräilyyn tai loppuelämäksi yhteiseen kotiin. Oma profiili Muokkaa vaasa seksi where to meet Kirjaudu ulos. Sex Ilmaiset Jos lähetys kello Tänään xHamster takaapäin, 2 kaikkiaan 2 tapeilla 80 C More info Seksin ja isoäiti, vanki on runo live tosi. Luokaa tunnukset alastonsuomi -sivustolle, etsikää nimimerkillä henkilö ja sitä rataa!

Ravintola kantis oulu alastonsuomi tunnukset -

Kasvisruokaa Ei En tiedä Kyllä. Ajan myöten huomasimme kuitenkin ettei tämä ole reilua niitä ravintoloita kohtaan, joilla on monta yli 20 arvostelua. Pimpin nuoleminen video teini pillu kuvat karvaisista pilluista videota suomeksi. Yhteisö Fanit 0 Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Tarvitsemme Y-tunnuksen ravintolan omistavan yrityksen tunnistamiseksi. Ravintolan haltuunotto on täysin ilmaista. Monipuoliset noutopöydät salaateista, leivistä, lämpimistä pääruuista ja oikea jälkiruoka. Lounas kalliihko noin 10 euroa. Ympäristö tai ruoka eivät erityisesti sävähdytä, mutta kyllä Kantiksen buffetissa saa massun täyteen. Ajan myöten huomasimme kuitenkin ettei tämä ole reilua niitä ravintoloita kohtaan, joilla on monta yli 20 arvostelua. Vaikka ravintola olisi kuinka hyvä tahansa, sen keskiarvo alkoi aina laskea kun arvosteluja tuli enemmän kun taas ravintolat joilla oli hieman vähemmän arvosteluja pärjäsivät paremmin.

Vaikka arvostelujen määrän pitäisi teoriassa lisätä luotettavuutta, se ei kuitenkaan käytännössä toimi aivan niin. Jotkut arvostelijat antavat korkeampia tai matalampia arvosanoja koska haluavat vaikuttaa keskiarvoon enemmän kuin muut ja joskus ravintolalla on vain yksittäinen huono päivä.

Olisimme varmaan voineet antaa kaiken tämän olla ilman että kukaan olisi valittanut mitään, mutta meitä asia jäi vaivaamaan. Niinpä me kysyimme tilastotieteen ammattilaisilta olisiko heillä ehdotuksia ja näiden ehdotuksien avulla olemme kehittäneet laskutapaamme paremmaksi. Jotta vältetään uuden laskutavan hyväksikäyttöä vaikka se olisikin melko vaikeaa emme voi kertoa tarkalleen miten arvot lasketaan. Perusidea on kuitenkin että arvostelijoiden enemmistön kanssa eri mieltä olevilla ei olisi yhtä paljon valtaa vaikuttaa keskiarvoon kun mitä heillä on tähän asti ollut.

Järjestelmä on siis reiluin mahdollinen ja uskommekin että parhaat ravintolat -lista antaa nyt myös monta arvostelua saaneille ravintoloille reilun mahdollisuuden. Oma profiili Muokkaa profiilia Kirjaudu ulos. Arvostele ravintola Muokkaa tietoja Tämä on minun ravintolani. Skip to content Ravintola Kantis. Kantis tarjoaa loistavat tilat unohtumattoman bileillan viettoon. Kantiksen ohjelmistoon kuuluu myös satunnaiset live-illat jolloin esiintymislavalle. Natti oli siinä, ojan varrella en muista.

Nimi vaihtui myöhemmin, julkisuutta saivat Oulun, olikohan peräti koko maan, ensimmäiset metallinpaljastimet ravintolan ovella. Apollon yökerho Donna puuttuu. Petteri Parhi on koonnut blogissaan Oulun nykyiset ja entiset kahvilat, baarit ja ravintolat kartalle.

Never Grow Old toimi ennen Valkealinnan talossa. Kaleva Kasari nuorten suosikit Mylly ja Kantis. Ravintola Myllytulli oli jo luvulla, oli siis myös ruokaravintola.

0 thoughts on “Ravintola kantis oulu alastonsuomi tunnukset”

    -->

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *