Oma kuva seksi fistaus

oma kuva seksi fistaus

Olen fistauksesta pitävä nainen. En vain pidä siitä, vaan rakastan sitä. Harvemmin vain löytyy miehiä, jotka myös pitävät siitä. Olen toki muutaman tavannut, mutta myös muutama sellainen tullut vastaan, että kun olen maininnut pitääni fistauksesta, niin ovat olleet melkein kauhusta kankeana. Mikään ei ole niin ihanaa, kuin orgasmi, jonka fistauksesta saa. Samalla kun mies fistaa ja nuolee klittaa, se on jotain aivan taivaallista. Kirjoitukseni tarkoituksena ei ole hakea seuraa!

Kunhan vain halusin kirjoittaa omia ajatuksia. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Onhan meitä fistauksesta pitäviä naisia. Yhtälailla on miehiä, jotka tykkäävät fistata. Sellainen henkilön löytyminen voi vaan toisaalta olla vaikeata, välillä.

Naiset harvemmin kuitenkaan puhuvat yleisesti pitävänsä koko asiasta. Silloin kannattaakin hienovaraisesti tiedustella asiasta, kuten minä miehiltä. Toisinaan tulee juurikin niitä vastaan, jotka eivät asiasta innostu. Mutta myös heitä, jotka tykkäävät. Eihän kaikki voi kaikesta pitää, eikä tarvitsekaan: Mutta ajatuksia en sen enempää lähde vaihtamaan sähköpostilla, kuin milläkään muulla tavoin.

Halusin vain kirjoittaa tänne omia ajatuksiani asiasta. Voi kun löytyisi nainen vaikka kumppaniksi joka tykkää fistauksesta.. Musta on ainakin ihanaa venytellä ja fistata naista, edestä ja takaa. Sekä itekin olla fistattavana.. Olen kiinnostunut fistauksesta ja haluasin kyllä kokeilla sitä joskus, siis antavana osapuolena: Mä ettiny miespuolista fistaajaa mut en etsiskelystä huolimatta oo löytäny fistaajaa olen muutenkin alistuva tosin olen hoikka,ja itsekin mies..!

Ikää 48,v ja asun keski-suomessa. Moi nuorehko mies keski-suomesta jos? Sä fistauksesta pidät ja tarkoitit mua olen kans keski-suomesta sinkku olen ja paikka Äänekoski t.

Kyllähän meitä siitä pitäviä naisia löytyy, vaikka suurin osa onkin asiasta vaan hiljaa Kertokaa nyt miten se fistaus oikein tapahtuu? Tekisi mieli kovasti kokeilla olen nainen , mutta mikä on helpoin tapa??? Ollaan mieheni kanssa netistäkin tiirailtu videopätkiä, mutta ei vaan onnistu meiltä!

Pitääkö liukkaria olla tosi paljon? Entä naisen asento, onko näin aloittelijoille helpompaa, että yritettäisiin takakautta? Ja kuinka kova kipu on alkuun? Tykkään kyllä olla hieman "altavastaaja", mutta meneekö liiallisuuksiin?

Kyllähän se fistaus on hienoa. Fistannut vaimoa jo vuosia. Jos se suurimmalla osalla miehistä tulee alemmuuden tunne, kun se käsi nyt sattuu olemaan pikkasen isompi kuin se oma pikkuveli.

Mutta omalta kohdalta voi todeta että kyllä se edelleen on mukava perinteiseen tyyliinkiin tehdä, eikä ainakaan vaimon "tavara" ole pilalle menny. Niin, on tosiasia, että mitä suurempi pillu on sitä parempi Vaikka käsi mahtuukin pilluun, niin sehän on vain hienoa, valitettavasti minun vaimoni pilluun ei mahdu, haluaisin kyllä kokeilla, mutta hän ei suostu.

Kahta kullia kokeilemme aina silloin tällöin, mutta sekin on vähän kivuliasta, joskin minusta varsin kiihottavaa. Olisikin kiva tutusuta pariskuntaam jossa nainen tykkäisi fistauksesta-.

Ja jos olisi ollut, olisin kyllä lopettanut siihen! Jos tuntuu siltä, että jäät jumiin, pyydä kumppaniasi opastamaan sinua. Jos hänen emättimensä tuntuu ikään kuin imevän kätesi sisällään, käytä toisen kätesi yhtä sormea apunasi.

Jos saat ulkopuolelta ilmaa kätesi ja emättimen seinämän väliin, alipaine poistuu ja käden liikuttaminen helpottuu. T yönnä siis yksi toisen käden sormi varovasti käden ja emättimen seinämän väliin, jotta emättimen paine tasoittuu.

Käden väkisin poisvetäminen voisi nimittäin olla kumppanillesi erittäin epämiellyttävä kokemus. Kuukuppia käyttäneet tietävät kuinka voimakas emättimeen muodostunut alipaine voi olla. Jotkut naiset pitävät erityisen paljon siitä, että käsi poistetaan mahdollisimman nopeasti orgasmin aikana.

Jos kumppanillasi on taipumus kokea kipua orgasmin jälkeen silloin kun hänellä on vielä esimerkiksi dildo sisällään, voi olla hänen kannaltaan miellyttävämpää poistaa käsi juuri orgasmin hetkellä.

Kolmas vaihtoehto on kiihottaa kumppani uudelleen. Kun emätin alkaa laajeta kiihottuessa uudelleen, on käsikin helpompi vetää pois emättimestä. Keskustelkaa mahdollinen paras tapa kuitenkin selväksi hänen aiempien kokemustensa pohjalta ennen kuin ryhdytte fistingiin. Ole myös valmis reagoimaan hänen käskyynsä välittömästi kun orgasmi alkaa tai kun se on saatu.

Tärkeintä on toimia juuri tarkalleen sillä tavalla kun hän toivoo ja on hänen kannaltaan parasta. Muistakaa myös jälkihoito, eli olkaa lähellä toisianne ja puhukaa tilanteesta: Fistausta sanotaan olympiatason penetraatioksi ja sitä voi parantaa ainoastaan keskustelemalla. Nauttikaa siitä intiimiyden tunteesta, jonka kokemus teille mahdollisti.

Vaginafistausta suositellaan vain varauksella naisille, joilla on alhainen estrogeenitaso esimerkiksi vaihdevuosien tai jonkin lääkityksen takia. Siksi, että emättimen on oltava hyvin liukas vaginafistausta tehdessä ja estrogeeni on hormoneistamme se, joka tekee emättimestä liukkaan. Alhainen estrogeenitaso myös ohentaa emättimen seinämiä ja aiheuttaa siten suuremman riskin vahingoittua fistatessa. Mikäli fistaaminen on jotakin sellaista, josta on jo kokemusta tai se koetaan välttämättömäksi osaksi hyvää seksielämää, on vieläkin tärkeämpää käyttää hyvää liukastetta riittävän paljon kun estrogeenitaso on erityisen alhainen.

Fistaamisen onnistuminen voi vaatia useamman yrityksen. Älkää siis murehtiko mahdollista epäonnistumista vaan keskittykää nauttimaan tilanteesta ja koettakaa säilyttää positiivinen fiilis tilanteesta, kävi miten kävi. Liiallinen suorituskeskeisyys ei helpota tilannetta, koska siitä aiheutuu turhia paineita teille.

Rentoutukaa ja nauttikaa, onnistuu fistaaminen tai ei. Fistaaminen ei ole suoritus, vaan prosessi. Fistaaminen ei myöskään välttämättä onnistu silloin, jos kumppanilla on isot kädet ja siihen on silloin vain sopeuduttava. Kyse voi olla pelkästään siitä, ettette käden ja vaginan koon osalta ole toisillenne sopivat, tai vaan siitä, että ajankohta on väärä. Lantionpohjan lihasten säännöllisestä harjoittamisesta voi olla fistaamisessa paljon hyötyä.

Mitä paremmin niitä on harjoitettu, sitä elastisempia lihakset myös ovat. Lantionpohjan lihaksia voi harjoitella vaikkapa kokeilemalla virtsasuihkun katkaisemista kesken virtsaamisen ja toistamalla harjoituksen yhä uudelleen ja uudelleen. Fistauksen sanotaan olevan sen antajalle hyvin ainutlaatuinen kokemus, mahdollisuus tuntea kumppanin kiihottuminen ja hänen seksuaaliset reaktionsa ja orgasminsa aivan eri tavalla.

Fistaus ei siis välttämättä ole nautinnollista pelkästään sen vastaanottajalle. Älä kuitenkaan missään nimessä painosta kumppaniasi fistaukseen, koska se, että hän vaatii sitä sinulta, on ehdoton edellytys fistauksen onnistumiselle.

Vääränlaisesta fistauksesta johtuvat riskit kohdistuvat häneen ja hän päättää niistä. Sinun uteliaisuutesi hänen orgasminsa tuntemisen suhteen ei saa olla pääasiallinen tai ensisijainen syy fistaamisen kokeilemiselle. On myös hyvä tietää, että emättimen koko ja kostuminen vaihtelevat kuukautiskierron aikana.

Vaginafistaus voi tuntua mukavalta tiettyyn aikaan kuukaudesta kun taas toisena ajankohtana se voi olla epämukavaa. Sama pätee muuhunkin vaginapenetraatioonkin. Älkää siis ihmetelkö, jos fistaaminen ei ensimmäisen onnistuneen kokeilun jälkeen tunnukaan yhtä mukavalta seuraavalla kerralla vaikka olisitte tehneet kaiken samalla tavalla. Syy voi olla kuukautiskierron ajankohdassa ja emättimen erilaisessa paksuudessa tai sinä, että kohdunkaula laskeutuu alemmaksi kuukautisten aikana tehden penetraatiosta epämukavan.

Fistaamisen tekeminen naiselle, joka on jo synnyttänyt, on luonnollisesti helpompaa. Hän ensinnäkin tietää, että emättimestä mahtuu isompiakin asioita, kuten esimerkiksi vauva eikä jännitä yhtä paljon. On myös mahdollista, että emätintä ympäröivät lihakset ovat synnytysten seurauksena muokkautuneet enemmän tilaa antaviksi. Emättimen tiukkuus on kuitenkin yksilöllistä ja seurausta monesta eri asiasta, joten se että on synnyttänyt, ei ole tae fistauksen onnistumiselle, eikä se ettei ole synnyttänyt, ole tae fistauksen epäonnistumiselle.

Vaginafistaukselle on käsittääkseni omistettu yksi englanninkielinen kirja. En omista sitä ainakaan vielä, koska aihe ei minua itseäni varsinaisesti kiinnosta, mutta mikäli haluat lisätietoa, sivuinen, hyvät lukija-arviot saanut A Hand in the Bush: The Fine Art of Vaginal Fisting vastannee ellei kaikkiin, ainakin useimpiin kysymyksiin. Sen saa tilattua vaikka briteistä Amazon.

Kindle-versiokin on olemassa, mutten tiedä saako sen ostettua Suomestakin käsin. Ohjeita fistaukseen - vastaanottajalle Älä ryhdy fistaamiseen siksi, että kumppanisi tahtoo sitä. Sinun täytyy tahtoa sitä häntä enemmän. Kun ryhdytte toimeen, sinä määräät kaikesta. Mitä tehdään, milloin tehdään, miten tehdään.

Mikäli haluat, ettei sinuun satu ja ettei fistaamisesta aiheudu haavoja tai muita vammoja. Näin ollen sinun on kerrottava jokaisessa vaiheessa miltä mikin asia tuntuu ja kun haluat kumppanisi tekevän jotakin muuta.

Kumppanisi ei voi lukea ajatuksiasi. Lue siis ylempää antajalle annetut ohjeet ja mieti vaihtoehtoja sen pohjalta. Kommunikoi toiveesi selkeästi ns. Kerro mikä tuntuu hyvältä ja mikä tuntuu epämukavalta. On hyvä tietää, että pientä verenvuotoa voi esiintyä, samoin kipua siinä vaiheessa kun käden paksuin kohta eli rystyset ovat menossa sisään emättimen tiukasta aukosta. Epämukavuus kuitenkin helpottuu kun se vaihe on ohitettu. Mikäli tunnet terävää kipua, etenemistä on hyvä hidastaa tai kokeilla fistausta joku ihan toinen päivä.

Vaginafistingissä saattaa tulla pieniä haavaumia välilihan alueelle tai häpyhuuliin, jotka ovat kaikkein tiukimmat kohdat, mutta muuten haavojen tai vammojen riski on pieni, mikäli fistaatte oikein eli kommunikoitte riittävästi, etenette riittävän hitaasti ja käytätte riittävän paljon liukastetta. Ole selvin päin kun vastaanotat fistingiä, jotta pystyt reagoimaan kaikkiin tuntemuksiisi nopeasti ja selvästi.

Älä stressaa siitä, jos käden sisään laittaminen kestää, koska se kuuluu asiaan eikä sinun tule hosua miellyttääksesi antajaa. Fistingin pitää prosessina kestää kauan, jotta se ei satu ja ehdit rentoutua. Mikäli sinun on vaikea rentoutua, muista että vaginasta mahtuu ulos tarvittaessa lapsikin.

Voit tarvittaessa edesauttaa rentoutumistasi syvähengityksellä tai muilla rentoutumistekniikoilla. Hyväile itseäsi samalla kun kumppanisi käsi on sisälläsi. Voi myös olla hyvä ajatus kokeilla fistausta ensin yksin sooloseksin aikana, jos löydät sitä varten hyvän asennon ja yletyt fistaamaan itseäsi. Lopuksi vielä muutama sananen vähemmän yleisestä anaalifistauksesta, joka ei Autostraddlen kyselyssä yltänyt suosituimpien naisten välisten seksiaktien top Koska peppufistaukseen liittyy enemmän haasteita kuin vaginafistaukseen, en käy yksityiskohtaisia ohjeita läpi tässä.

Mikäli aihe kuitenkin kiinnostaa ja se on jotain, jota haluaisit itsellesi tehtävän, tutustu ensin peppuseksiä koskeviin muihin ohjeisiin, koska peräaukon anatomia ja peräsuolen toiminta eroavat olennaisesti vaginasta.

Olen aiemmin kirjoittanut aiheesta jonkin verran peppuseksiä koskevassa postauksessa ja sen pohjalta saanee ainakin selville sen kiinnostaako mahdollinen anaalifistauskokeilu vai ei. Felice Newman sanoo kaiken sen, mikä pätee vaginafistaukseen, pätevän kymmenkertaisesti myös anaalifistaukseen.

Peräsuolessa ei nimittäin ole luonnollista omaa liukastetta, eikä se jousta samalla tavalla kuin emätin. Tämän vuoksi haavaumien syntyminen on todennäköisempää. Siitä huolimatta, anaalifistauskaan ei ole vaarallista tai haitallista kun se tehdään oikein. Oikeintehty peppufistaus ei myöskään revi peräaukon rengaslihaksia. Tarinat vaippoja käyttävistä anaalifistaajista ovatkin Newmanin mukaan pelkkää urbaanilegendaa.

Mikäli anaalipenetraatio on sinulle jo tuttu seksin harrastamisen tapa ja haluat syvällisempää tietoa, suosittelen hankkimaan kaikille peppuseksiä naisen kanssa harrastaville suunnatun, paljon kehutun The Ultimate Guide to Anal Sex for Women -kirjan.

Se on aika huikea tunne, kun huomaa, että rannetta myöten mennään. Ja että se toinen nauttii siitä, mitä teen. Ei sitä oikein voi kuvailla, jonkinlaisen "rajan" ylittäminenhän se on. Mä olen muutenkin kokeilunhaluinen ja utelias seksin suhteen, moni asia on ajatuksena kiihottavampi kuin tekona, ja kokemuksena tuo oli omaa luokkaansa.

Satunnaisesti voisin harrastaa, siis joskus, mutta osaksi "vakihommia" en tuota haluaisi. Ja kokeiltiin siis molemmat olla sekä antavana että vastaanottavana osapuolena. Kirjaudu tai rekisteröidy käyttäjäksi vastataksesi. Onko sinulla jo käyttäjätunnus?

Ei sitä oikein voi kuvailla, jonkinlaisen "rajan" ylittäminenhän se on. Mä olen muutenkin kokeilunhaluinen ja utelias seksin suhteen, moni asia on ajatuksena kiihottavampi kuin tekona, ja kokemuksena tuo oli omaa luokkaansa. Satunnaisesti voisin harrastaa, siis joskus, mutta osaksi "vakihommia" en tuota haluaisi. Ja kokeiltiin siis molemmat olla sekä antavana että vastaanottavana osapuolena. Kirjaudu tai rekisteröidy käyttäjäksi vastataksesi.

Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Ei, rekisteröi uusi käyttäjätunnus. Asiakaspalvelu Digipalvelut 09 Painettu lehti 09 Avoinna ma—pe 8—17 Sähköposti asiakaspalvelu otavamedia. Bdsm ei riitä enään, ja kyllä olen useasti session jälkeen verillä ja mustelmilla. Se ei vaan aja samaa asiaa. Haluan tietää, aiheuttaako se saman tunteen. Lähdin kirjoittamaan tänne, varmasti lähinnä sen takia että tiedän kyllä millaisia kommentteja tulen saamaan, mutta täällä ehkä vähiten tuomitaan. Olen siis varautunut näihin tiettyihin kommentteihin.

Olen tietoinen ettei haluni ole "tervettä" ja terveellistä minulle, mutta olen päätökseni tehnyt. Ongelmana onkin nyt vähän että en tiedä mistä tälläistä ihmistä hakisin. Käytännössä en halua harrastaa hänen kanssaan seksiä. Se tekee tästä ongelman. En myöskään halua välttämättä samalla paikkakunnalla asuvaa, koska pieni paikka enkä halua kenenkään läheisen tai edes tutun tietävän.

Joku vois nyt jakaa ajatuksia tästä sekavasta teksistä ja kertoa ratkasun ongelmaan. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko.

Keskustelu24 Seksi Leikit ja fetissit Fistaus! Olen fistauksesta pitävä nainen. En vain pidä siitä, vaan rakastan sitä. Harvemmin vain löytyy miehiä, jotka myös pitävät siitä. Olen toki muutaman tavannut, mutta myös muutama sellainen tullut vastaan, että kun olen maininnut pitääni fistauksesta, niin ovat olleet melkein kauhusta kankeana. Mikään ei ole niin ihanaa, kuin orgasmi, jonka fistauksesta saa. Samalla kun mies fistaa ja nuolee klittaa, se on jotain aivan taivaallista.

Kirjoitukseni tarkoituksena ei ole hakea seuraa! Kunhan vain halusin kirjoittaa omia ajatuksia. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Onhan meitä fistauksesta pitäviä naisia. Yhtälailla on miehiä, jotka tykkäävät fistata.

Sellainen henkilön löytyminen voi vaan toisaalta olla vaikeata, välillä. Naiset harvemmin kuitenkaan puhuvat yleisesti pitävänsä koko asiasta. Silloin kannattaakin hienovaraisesti tiedustella asiasta, kuten minä miehiltä.

Toisinaan tulee juurikin niitä vastaan, jotka eivät asiasta innostu. Mutta myös heitä, jotka tykkäävät. Eihän kaikki voi kaikesta pitää, eikä tarvitsekaan: Mutta ajatuksia en sen enempää lähde vaihtamaan sähköpostilla, kuin milläkään muulla tavoin. Halusin vain kirjoittaa tänne omia ajatuksiani asiasta. Voi kun löytyisi nainen vaikka kumppaniksi joka tykkää fistauksesta..

Musta on ainakin ihanaa venytellä ja fistata naista, edestä ja takaa. Sekä itekin olla fistattavana.. Olen kiinnostunut fistauksesta ja haluasin kyllä kokeilla sitä joskus, siis antavana osapuolena: Mä ettiny miespuolista fistaajaa mut en etsiskelystä huolimatta oo löytäny fistaajaa olen muutenkin alistuva tosin olen hoikka,ja itsekin mies..! Ikää 48,v ja asun keski-suomessa. Moi nuorehko mies keski-suomesta jos?

Sä fistauksesta pidät ja tarkoitit mua olen kans keski-suomesta sinkku olen ja paikka Äänekoski t. Kyllähän meitä siitä pitäviä naisia löytyy, vaikka suurin osa onkin asiasta vaan hiljaa Kertokaa nyt miten se fistaus oikein tapahtuu? Tekisi mieli kovasti kokeilla olen nainen , mutta mikä on helpoin tapa???

En käy ihan kaikkea sormettamiseen liittyvää asiaa läpi tässä, koska olen kirjoittanut esileikeistä ja penetraatiosta aikaisemminkin, eli lue ensin vaikkapa aiempi Nautintoon sormin ja käsin-postaus , jotta saat hyvän käsityksen fistaamista edeltävästä emättimen stimuloinnista. Mikäli kumppanisi ei ole entuudestaan kovin kokenut penetraation suhteen älkää kokeilko fistausta vielä. Fistaaminen sopii naisille, jotka jo tuntevat oman itsensä ja oman emättimensä ulottuvuudet sekä nauttivat vaginapenetraatiosta erityisen paljon.

Käytä runsaasti liukastetta, enemmän kuin luulet sitä tarvitsevasi ja vielä vähän lisää. Sekä emättimeen suoraan laittamalla, että kämmenen sisä- ja ulkopuolelle lisäämällä, niin että sitä on ranteeseen asti.

Liukastetta tulee kulumaan paljon eli varaudu tilanteeseen mieluiten isolla pumppupullolla liukastetta. Mikäli ette normaalisti käyttäisi liukastetta penetraatiossa, käyttäkää sitä nyt.

Anna kumppanin päättää etenemisvauhti. Käsi tulee viedä sisään mahdollisimman suppeassa muodossa ja erittäin h-i-t-a-a-s-t-i edeten , muutama millimetri kerrallaan. Mieluiten niin, että rystyset ovat käännettynä selkärankaa kohti ja kämmenen sisäpuoli vaginan etupuolta päin. Paras vaihtoehto on edetä sormi kerrallaan vagina hiljalleen totuttaen, sitä mukaa kun hänen kiihottumisensa kasvaa.

Jos tunnet vastustusta, hidasta ja jatka vasta kun tunnet hänen lihastensa rentoutuvan. Lisää siis uusi sormi kun hän rentoutuu lisää ja tahtoo lisää.

Lisää liukastetta sekä käteesi, että hänen vaginaansa sitä mukaa kun se vaikuttaa kuivuvan, mieluiten joka kerta kun pidät pienen tauon etenemisessä. Kysele samalla kumppanisi tuntemuksia, mikäli hän ei ole niistä itse puhunut. Säilytä katsekontakti koko ajan. Voit pitää häntä kädestä toisella kädelläsi tai silittää kumppanisi vatsaa tai rintaa, mikä sitten onkin teitä kahta eniten lähentävä tapa.

Älä missään nimessä hosu vaan etene hitaasti. Jos hän liikuttaa kehoaan, myötäile hänen liikkeitään. Pieni kiertävä liike voi olla välttämätön rystysten saamiseksi sisään emättimen suuaukosta rengasmaisten lihasten ohi, mutta ole varovainen. Tämä vaihe on fistauksessa teille molemmille kaikkein epämukavin ja mahdollisesti eniten kipua aiheuttava vaihe.

Kun käsi on sisällä rystysten osalta se ikään kuin lopsahtaa sinne sisään. Jotkut naiset pitävät pienestä rystysten liikkeestä silloin kun rystyset ovat jo menneet sisään emättimen aukosta, sillä se hieroo emätintä ympäröiviä lihaksia ja saattaa auttaa niitä rentoutumaan.

Voit siis koettaa avata sormiasi hiukan, jos kumppanisi niin pyytää. Älä kuitenkaan tee niin ellei hän pyydä niin tai jos emätin tuntuu erittäin tiukalta rystysten ympärillä. Kun kaikki sormesi ovat olleet supussa jo jonkin aikaa hänen sisällään, käännä kätesi hänen sisällään kämmen ylöspäin, jos se ei jo niin ole ja koeta laittaa kätesi nyrkkiin hitaasti ja rauhallisesti hänen vaginansa seinämien myötäisesti.

Älä missään nimessä käytä voimaa ja jos tunnet vastustusta kädessäsi, pysähdy tai laita käsi takaisin suppuun. Joko hän pystyy mukautumaan nyrkin leveyteen tai sitten ei. Voimaa ei saa käyttää. Mikäli saat kätesi nyrkkiin vaivatta ja voimaa käyttämättä, anna nyrkin myös olla paikallaan ellei kumppanisi ehdottomasti pyydä sinua liikuttamaan sitä sisällään.

Kaiken, jokaisen liikkeen, tulee olla kumppanisi tahtoma ja toivoma, älä siis tee mitään pyytämättä. Jos kumppanisi kuitenkin on jo kokenut fistingin vastaanottaja, ja hän antaa sinulle siihen luvan, voi fistaamisen tehdä ns. Toinen vaihtoehto kokeneen fistattavan sisäänmenovaihtoehto on fistata sormet suorana niin, että peukalo on muiden sormien alla suojassa. Ikään kuin yrittäisit kurotella sipsejä Pringles-paketin pohjalta. Jos kumppanisi toivoo sinun liikuttavan nyrkkiäsi hänen sisällään, tee se erittäin varovasti, ehdottomasti hänen ehdoillaan.

Voit kiertää kättäsi hänen sisällään tai liikuttaa sitä hitaasti sisään-ulos-suuntautuvalla liikkeellä. Jotkut naiset nauttivat korkkiruuvimaisesta kiertävästä liikkeestä, toiset naiset inhoavat sitä.

Toiset haluavat nyrkin olevan paikallaan, toiset haluavat siihen liikettä. Älä kuitenkaan poista nyrkkiäsi hänen sisältään edestakaisen liikkeen aikana, sillä nyrkin edestakainen liikuttaminen tiukalla emättimen suulla voi sattua. Edestakaisen liikkeen tulee olla hyvin pieni, senttimetri kerrallaan edestakaisin, hitaasti tehtynä.

Liikettä voi pidentää ja nopeuttaa sen mukaan kun fistattava kiihottuu ja tahtoo lisää. Ota huomioon myös virtsarakon sijainti. Rystyset, jotka painavat virtsarakkoa, voivat tuntua hyvin epämukavilta.

Varo myös raapimasta kumppaniasi kynsilläsi. Pienet liikkeet ovat fistingissä sen nautinnollisuuden a ja o. Silloin kun naisen vaginassa on niin paksu stimulointiväline kuin kämmen tai käsivarsi, pienikin liike tuntuu erittäin voimakkaalta.

Älä siis tee mitään isompaa, laajempaa tai voimakkaampaa liikettä, ellei kumppanisi nimenomaan pyydä sitä. Voit myös stimuloida kumppaniasi ihan vain avaamalla sormiasi. Kuuntele häntä ja kiinnitä huomiota hänen reaktioihinsa. Kun opit mistä hän pitää, voit mahdollisesti käyttää voimakkaampia liikkeitä. Tee niin kuitenkin vasta kun hän niin pyytää, jottet satuta häntä vahingossa.

Jos et ole varma mistä hän pitää, kysy. Kokeneet fistaajat sanovat, että kämmenen ulkopuolen eli rystysten pitämisen selkään eli anuksen puolelle suunnattuna olevan fistattavalle mukavin vaihtoehto, sillä peräsuolen ja emättimen väliset kudokset ovat ohuemmat ja joustavammat kuin alavatsan ja emättimen väliset. Rystyset saattavat tuntua epämukavilta myös edessä olevaa häpyluuta vasten. Venytä kättäsi siis ennemmin anusta kuin emättimen etuseinää kohti.

Voit luonnollisesti stimuloida kumppanisi klitoristakin samalla kuin fistaat häntä. Se todennäköisesti rentouttaa häntä lisää, nopeuttaa ja voimistaa orgasmia. Voit myös kehottaa häntä hyväilemään itseään sillä tavoin josta hän pitää eniten.

Kumppanin emätin voi fistauksen aikana laajentua niin paljon, että kättä pystyy liikuttamaan siellä laajalti ja voimakkaastikin.

Älä kuitenkaan odota näin tapahtuvan, naiset ovat anatomialtaan erilaisia. Antajan saaman kokemuksen ei tule olla tässä tärkeintä, vaan sen, että vastaanottaja nauttii mahdollisimman paljon. Vaikka se tarkoittaisi sitä, että kättä pelkästään pidettäisiin paikallaan hetken verran. Vaikka jotkut naiset pitävätkin mahdollisimman pitkästä, emättimen koko pituuden huomioivasta penetraatiosta, varo kohdunkaulan herkkää aluetta, äläkä runno sitä. Emätin tulee pitenemään kohdunkaulan taakse juuri ennen orgasmia, jolloin voit kumppanisi niin halutessa syventää liikettä joka tapauksessa.

Kun kumppanisi on saanut orgasmin tai pyytää sinua poistamaan kätesi, älä hosu. Älä panikoi ja kiirehdi, vaikka orgasmin aiheuttama puristus tuntuisi kovaltakin. On hyvin epätodennäköistä, että sen voimakkuus riittäisi murtamaan yhdenkään sormesi. Laita siis sormet mahdollisimman suoraksi ja poista kätesi hellästi ja erittäin hitaasti. Ikään kuin tekisit sisäänvientiliikkeet takaperin. Käytä samalla myös liukastetta poistumisen helpottamiseksi.

Jos tuntuu siltä, että jäät jumiin, pyydä kumppaniasi opastamaan sinua. Jos hänen emättimensä tuntuu ikään kuin imevän kätesi sisällään, käytä toisen kätesi yhtä sormea apunasi. Jos saat ulkopuolelta ilmaa kätesi ja emättimen seinämän väliin, alipaine poistuu ja käden liikuttaminen helpottuu. T yönnä siis yksi toisen käden sormi varovasti käden ja emättimen seinämän väliin, jotta emättimen paine tasoittuu. Käden väkisin poisvetäminen voisi nimittäin olla kumppanillesi erittäin epämiellyttävä kokemus.

Kuukuppia käyttäneet tietävät kuinka voimakas emättimeen muodostunut alipaine voi olla. Jotkut naiset pitävät erityisen paljon siitä, että käsi poistetaan mahdollisimman nopeasti orgasmin aikana.

Jos kumppanillasi on taipumus kokea kipua orgasmin jälkeen silloin kun hänellä on vielä esimerkiksi dildo sisällään, voi olla hänen kannaltaan miellyttävämpää poistaa käsi juuri orgasmin hetkellä. Kolmas vaihtoehto on kiihottaa kumppani uudelleen. Kun emätin alkaa laajeta kiihottuessa uudelleen, on käsikin helpompi vetää pois emättimestä.

Keskustelkaa mahdollinen paras tapa kuitenkin selväksi hänen aiempien kokemustensa pohjalta ennen kuin ryhdytte fistingiin.

Toinen vaihtoehto kokeneen fistattavan sisäänmenovaihtoehto on fistata sormet suorana niin, että peukalo on muiden sormien alla suojassa. Homma tapahtui vähän vahingossa, en yleensä laita sormia sisään kun henkka kuopio seisova kyrpä suuseksiä. Pieni kiertävä liike voi olla välttämätön rystysten saamiseksi sisään emättimen suuaukosta rengasmaisten lihasten ohi, mutta ole varovainen. Tuppaa muuten tuo todellisuudentaju pettämään pahemman kerran Fistingin yleisyys Autostraddlen alkuvuonna tehdyssä kyselyssä vaginafistaus oli viidenneksitoista suosituin naisten välisen seksin harrastamisen tapa BDSM:

0 thoughts on “Oma kuva seksi fistaus”

    -->

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *