Seksitrefi halvalla viroon

Tallinnan hotellit ovat kuuluisia monipuolisesta tarjonnastaan sekä erittäin sopusuhtaisista hinnoista. Joskus voikin olla edullisempaa varata risteily sekä hotelli erikseen eikä yhtenä pakettina. Varaamalla hotellin erikseen voit myöskin valita juuri sinulle sopivan hotellin lukuisista eri vaihtoehdoista ja näin ollen varmistaa oikein onnistunut Tallinnan matka.

Valitse alapuolelta sinulle sopiva matkailutoimisto ja varaa sopiva hotelli. Tallinna on meille kaikille tuttu upea matkakohde ja kukapa meistä ei olisi ainakin kerran elämässään mennyt laivalla Tallinnaan. Tallinnan matkat sivusto haluaa tehdä Tallinnaan matkailusta entistä helpompaa, vaivattomampaa sekä edullisempaa. Näin ollen olemme luoneet sivuston, joka tarjoaa kaiken tarvittavan tiedon seuraavaan Tallinnan matkaasi.

Vaikka olisitkin jo kokenut Tallinnan matkaaja, niin sivustomme avulla löydät aina edullisimmat vaihtoehdot tehdä matka Tallinnaan. Oli kyseessä sitten risteily, pakettimatka tai omatoimimatka, niin tältä sivustolta löytyy sinulle oikea vaihtoehto.

Voitkin tarkistaa alapuolelta kaikki suosittelemamme Tallinnan matkat. Tallinnaan on helppo matkustaa ympärivuoden ja siellä riittää tekemistä sekä näkemistä vuodenajasta riippumatta. Laivalla Tallinnaan pääsee parhaimmillaan parissa tunnissa tai mahdollisesti voit yöpyä yhden yön laivassa ja aamulla aloittaa uuden päivän Tallinnassa. Myös lyhemmät Tallinnan risteilyt tarjoavat mahdollisuuden vierailla muutaman tunnin Tallinnan keskustassa. Risteilyt ovatkin oiva vaihtoehto lyhyeen vierailuun Tallinnassa sekä hauskanpitoon laivalla.

Joskus on kuitenkin mukavampi viettää myös yksi tai kaksi yötä Tallinnassa ja tällaiseen tarpeeseen edulliset hotellimatkat ovat loistava lääke. Tallinna on täynnä toinen toistaan hienompia hotelleja ja mikä parasta hotellit ovat erittäin edullisia verrattuna Suomen hintatasoon. Tallinna on myös niin pieni kaupunki, että normaalisti pääset muutamassa minuutissa hotelliltasi ihailemaan vanhan kaupungin kapeita katuja tai shoppailemaan modernimpaan keskustaan.

Tallinnaan kannattaa ehdottomasti suunnata useampaan otteeseen vaikka olisit vierailutkin jo Tallinnassa. Matkat Tallinnaan ovat erittäin edullisia ja kaupunki on täynnä toinen toistaa parempia ravintoloita sekä kylpylöitä, joissa voi hemmotella niin itseään kuin rakkaitaan. Edullinen hintataso erityisesti itsensä hemmotteluun tekee Tallinnasta erityisen matkakohteen aivan kaikille. Tallinna sijaitsee vain 80 km Helsingistä, joten laivalla Tallinnaan pääsee joka päivä aamuin sekä illoin.

Tallinnan keskiaikainen tunnelma luo aivan omat puitteensa ihanan viikonloppumatkan tekemiseen. Katsotaankin alapuolella hieman mistä, hyvä Tallinnan matka oikein koostuu. Tallinna on Viron pääkaupunki, jossa asuu noin   asukasta Viron asukasmäärä on noin 1,4 miljoonaa.

Tallinnan ehdoton ylpeys on sen sydämessä sijaitseva muureilla ympäröity keskiaikainen vanha kaupunki, joka kuuluu myös Unescon maailmanperintöluetteloon vuodesta alkaen. Vanha kaupunki on täynnä keskiaikaista arkkitehtuuria sekä taidetta, kuten Goottisia kirkkoja, muureja sekä kapeita kujia.

Tallinnan vanhan kaupungin kaduilla tallaaminen viekin sinut takaisin keskiajan tunnelmiin. Kaupunkiloman lisäksi Tallinna ja erityisesti Viro tarjoaa paljon myös luonnosta tykkäävälle.

Kuten Suomi, niin myös Viro on erittäin vihreä maa ja puolet Virosta onkin metsien peitossa. Tallinnasta pääsee nopeasti nauttimaan luonnosta turvautumalla edulliseen auton vuokraukseen.

Parhaimmillaan Viro näyttäytyy tottakai kesäisin. Tallinnan matkat sivusto keskittyy lähinnä Tallinnaan matkustamiseen laivalla, mutta myös muilla tavoilla Tallinnaan pääsee. Käydäänkin tässä hieman läpi millä kaikilla tavoilla Tallinnan matka onkaan mahdollista tehdä. Tallinnaan pääsee lentämällä niin Helsingistä, Turusta kuin myös Lappeenrannasta.

Kuten kuvitella voi, niin lentoaika ei päätä huimaa millään reitillä. Silja Europa risteily Tallinnaan Lisätiedot: Silja Europa risteily Tallinnaan, P Lisätiedot: Päivä Tukholmassa -risteily Helsi Lisätiedot: Päiväristeily Tallinnaan Tallink Lisätiedot: Maarten - Alankomaiden Antillit, St.

Risteilyt Ruotsiin, Viroon ja Venäjälle. Näin pääset halvimmalla risteilylle. Etsitkö edullista minilomaa Tukholmaan tai Tallinaan? Näin löydät edullisimmat risteilyt!

Valitse ajankohta harkiten Risteilymatkojen hinnat vaihtelevat ajankohdan mukaan. Liity kanta-asiakkaaksi Kanta-asiakkaana saat esimerkiksi Siljalta ja Vikingiltä säännöllisesti erikoistarjouksia, joita voivat hyödyntää vain jäseneksi liittyneet.

Hyödynnä alekupongit ja lahjakortit Risteilylahjakortteja ja alekuponkeja jaetaan ahkerasti eri reittejä pitkin. Hyttivalinta ratkaisee paljon Kuinka paljon aiot viettää aikaasi hytissä risteilyn aikana? Hillitse shoppailuhalut laivalla Shoppailu on risteilymatkan tyypillisin rahareikä. Lisätietoa palvelusta Käyttöehdot ja rekisteriseloste Vanhat käyttöehdot Tietosuojaseloste. Tallinna , Viro Tallinnan hotellimatka 2 päivää. Tallinna , Viro Tallinnan hotellimatka 4 päivää. Tallinna , Viro Tallinnan kylpyläloma aamiaisella.

Tallinna , Viro Tallinnan hotellimatka 5 päivää. Tallinna , Viro Tallinnan hotellimatka 6 päivää. Tallinna , Viro Tallinnan hotellimatka 7 päivää. Tallinna , Viro Tallinnan hotellimatka 8 päivää. Viron suurin saari Saarenmaa on luonnon, perinteiden ja tuulimyllyjen täyttämä. Virossa on myös muita mielenkiintoisia kaupunkeja kuten Haapsalu, Rakvere, Narva-Jõesuu ja Otepää — lähde tutkimusmatkalle uusiin kohteisiin.

Katso vinkit Saarenmaalle Katso vinkit muihin kohteisiin Virossa. Via Balticaa pitkin pääset lomalle Latvian Jurmalaan. Merenrantakaupungin yli 30 kilometriä pitkä valkeahiekkainen ranta houkuttelee luokseen auringonpalvojia. Latvian pääkaupungissa, Riiassa, on mm. Katso vinkit Jurmalaan Katso vinkit Riikaan.

Varatessasi yhdensuuntaiselle tai meno-paluumatkalle Helsingistä Tallinnaan ajoneuvon ja matkustajaa, valitse edullinen autopaketti. Club One-asiakkaana etusi ovat vielä paremmat. Priority Car -autopaikka lisämaksusta, nouse maihin ensimmäisten joukossa laivan saavuttua satamaan.

Varattavissa Tallink Shuttle -laivoille lisäpalveluna. Ajoneuvojen kanssa matkustavien on oltava autolähtöselvityksessä viimeistään 1 h ennen lähtöä. Pidätämme oikeuden peruuttaa myöhemmin satamaan saapuvien varaukset. Pituus- ja korkeusmittoihin sisällytetään mahdollinen kuorma peräkärry, suksiboksi tms. Ilmoittakaa varatessanne ajoneuvon tai ajoneuvoyhdistelmän kokonaispituus ja -korkeus. Jos ajoneuvossa on kaksi yksikköä esim. Rahti ja vientiautot hinnoitellaan rahtihinnaston mukaisesti.

Virossa on myös muita mielenkiintoisia kaupunkeja kuten Haapsalu, Rakvere, Narva-Jõesuu ja Otepää — lähde tutkimusmatkalle uusiin kohteisiin. Katso vinkit Saarenmaalle Katso vinkit muihin kohteisiin Virossa. Via Balticaa pitkin pääset lomalle Latvian Jurmalaan. Merenrantakaupungin yli 30 kilometriä pitkä valkeahiekkainen ranta houkuttelee luokseen auringonpalvojia. Latvian pääkaupungissa, Riiassa, on mm. Katso vinkit Jurmalaan Katso vinkit Riikaan. Varatessasi yhdensuuntaiselle tai meno-paluumatkalle Helsingistä Tallinnaan ajoneuvon ja matkustajaa, valitse edullinen autopaketti.

Club One-asiakkaana etusi ovat vielä paremmat. Priority Car -autopaikka lisämaksusta, nouse maihin ensimmäisten joukossa laivan saavuttua satamaan. Varattavissa Tallink Shuttle -laivoille lisäpalveluna. Ajoneuvojen kanssa matkustavien on oltava autolähtöselvityksessä viimeistään 1 h ennen lähtöä. Pidätämme oikeuden peruuttaa myöhemmin satamaan saapuvien varaukset.

Pituus- ja korkeusmittoihin sisällytetään mahdollinen kuorma peräkärry, suksiboksi tms. Ilmoittakaa varatessanne ajoneuvon tai ajoneuvoyhdistelmän kokonaispituus ja -korkeus.

Jos ajoneuvossa on kaksi yksikköä esim. Rahti ja vientiautot hinnoitellaan rahtihinnaston mukaisesti. Ajoneuvot ilman kuljettajaa sekä ajoneuvot, joiden leveys on yli 2,6 metriä tai jotka on rekisteröity kuorma-autoksi, hinnoitellaan erillisen rahtitariffin mukaan.

Jos lähtöselvityksessä todetaan, että ajoneuvon korkeus tai pituus ylittää varauksessa ilmoitetut mitat, on mahdollista antaa lisämaksua vastaan toinen paikka. Tätä emme kuitenkaan pysty aina takaamaan. Automatkat Viroon Lähde sujuvalle automatkalle Viroon — Löytöretkiä etelään kuudesti päivässä!

Tarjous ei koske yöpymistä Europalla. Tarjous ei ole voimassa sarjalippujen kanssa. Katso tarkemmat hinnat ja varaa Katso tarkemmat hinnat ja varaa.

Alennus lisätään varaukselle automaattisesti, kun tarjouksen ehdot varauksella täyttyvät. Tarjoukset eivät koske yöpymistä Europalla. Tarjoukset eivät ole voimassa sarjalippujen eivätkä bonusmatkojen kanssa. Tallinna on meille kaikille tuttu upea matkakohde ja kukapa meistä ei olisi ainakin kerran elämässään mennyt laivalla Tallinnaan. Tallinnan matkat sivusto haluaa tehdä Tallinnaan matkailusta entistä helpompaa, vaivattomampaa sekä edullisempaa.

Näin ollen olemme luoneet sivuston, joka tarjoaa kaiken tarvittavan tiedon seuraavaan Tallinnan matkaasi. Vaikka olisitkin jo kokenut Tallinnan matkaaja, niin sivustomme avulla löydät aina edullisimmat vaihtoehdot tehdä matka Tallinnaan. Oli kyseessä sitten risteily, pakettimatka tai omatoimimatka, niin tältä sivustolta löytyy sinulle oikea vaihtoehto.

Voitkin tarkistaa alapuolelta kaikki suosittelemamme Tallinnan matkat. Tallinnaan on helppo matkustaa ympärivuoden ja siellä riittää tekemistä sekä näkemistä vuodenajasta riippumatta. Laivalla Tallinnaan pääsee parhaimmillaan parissa tunnissa tai mahdollisesti voit yöpyä yhden yön laivassa ja aamulla aloittaa uuden päivän Tallinnassa.

Myös lyhemmät Tallinnan risteilyt tarjoavat mahdollisuuden vierailla muutaman tunnin Tallinnan keskustassa. Risteilyt ovatkin oiva vaihtoehto lyhyeen vierailuun Tallinnassa sekä hauskanpitoon laivalla.

Joskus on kuitenkin mukavampi viettää myös yksi tai kaksi yötä Tallinnassa ja tällaiseen tarpeeseen edulliset hotellimatkat ovat loistava lääke.

Tallinna on täynnä toinen toistaan hienompia hotelleja ja mikä parasta hotellit ovat erittäin edullisia verrattuna Suomen hintatasoon. Tallinna on myös niin pieni kaupunki, että normaalisti pääset muutamassa minuutissa hotelliltasi ihailemaan vanhan kaupungin kapeita katuja tai shoppailemaan modernimpaan keskustaan. Tallinnaan kannattaa ehdottomasti suunnata useampaan otteeseen vaikka olisit vierailutkin jo Tallinnassa.

Matkat Tallinnaan ovat erittäin edullisia ja kaupunki on täynnä toinen toistaa parempia ravintoloita sekä kylpylöitä, joissa voi hemmotella niin itseään kuin rakkaitaan. Edullinen hintataso erityisesti itsensä hemmotteluun tekee Tallinnasta erityisen matkakohteen aivan kaikille. Tallinna sijaitsee vain 80 km Helsingistä, joten laivalla Tallinnaan pääsee joka päivä aamuin sekä illoin.

Tallinnan keskiaikainen tunnelma luo aivan omat puitteensa ihanan viikonloppumatkan tekemiseen. Katsotaankin alapuolella hieman mistä, hyvä Tallinnan matka oikein koostuu.

Tallinna on Viron pääkaupunki, jossa asuu noin   asukasta Viron asukasmäärä on noin 1,4 miljoonaa. Tallinnan ehdoton ylpeys on sen sydämessä sijaitseva muureilla ympäröity keskiaikainen vanha kaupunki, joka kuuluu myös Unescon maailmanperintöluetteloon vuodesta alkaen. Vanha kaupunki on täynnä keskiaikaista arkkitehtuuria sekä taidetta, kuten Goottisia kirkkoja, muureja sekä kapeita kujia.

Tallinnan vanhan kaupungin kaduilla tallaaminen viekin sinut takaisin keskiajan tunnelmiin. Kaupunkiloman lisäksi Tallinna ja erityisesti Viro tarjoaa paljon myös luonnosta tykkäävälle.

Kuten Suomi, niin myös Viro on erittäin vihreä maa ja puolet Virosta onkin metsien peitossa. Tallinnasta pääsee nopeasti nauttimaan luonnosta turvautumalla edulliseen auton vuokraukseen. Parhaimmillaan Viro näyttäytyy tottakai kesäisin. Tallinnan matkat sivusto keskittyy lähinnä Tallinnaan matkustamiseen laivalla, mutta myös muilla tavoilla Tallinnaan pääsee. Käydäänkin tässä hieman läpi millä kaikilla tavoilla Tallinnan matka onkaan mahdollista tehdä.

Tallinnaan pääsee lentämällä niin Helsingistä, Turusta kuin myös Lappeenrannasta. Kuten kuvitella voi, niin lentoaika ei päätä huimaa millään reitillä. Tallinnaan on myöskin melko hyvät lentoyhteydet ympäri Euroopan. Tallinnan lentokentän paikallinen nimi on Lennujaam ja se sijaitsee noin 2km Tallinnan keskustasta eli lentokentältä pääsee helposti keskustaan.

Helpoin tapa matkustaa lentokentältä keskustaan on ottaa linja-auto numero 2, joka liikennöi lentokentältä keskustaan puolen tunnein välein klo Linja-auto lähtee saapuvien lentojen terminaalin edestä ja kyseisellä linja-autolla pääsee aivan keskustaan asti.

Toinen vaihtoehto on ottaa lentokentältä taksi keskustaan. Tämä on kuitenkin hieman kalliimpi vaihtoehto kuin linja-auto. Kuten tiedämme, niin näin suomalaisena helpon tapa matkustaa Tallinnaan Suomesta on ehdottomasti mennä sinne laivalla. Laivoja lähtee useita joka päivä ja matka kestää normaalisti 2- 4 tuntia. Helsinki Tallinna merireitti onkin yksi maailman aktiivisimmista.

Kesällä Helsinki — Tallinna väliä ajavat myös pienemmät ja nopeat laivat, joilla matka taittuu alle puolessatoissa tunnissa.

Myöskin Tukholmasta on kattavat laivayhteydet Tallinnaan. Tallinnan satamassa on kolme eri terminaalia, jotka ovat hieman eri etäisyyksillä. Lisäksi Tallinnassa sijaitsee Linnahall — terminaali, jota käyttää nopeita laivoja käyttävä Linda Line. Etenkin A sekä B terminaali sijaitsevat lähes vanhan kaupungin vieressä, joten matka sinne taittuu kätevästi kävellen tai taksilla.

Näistä terminaaleista on myöskin mahdollista ottaa linja-auto keskustaan. D-terminaali sijaitsee hieman kauempana vanhasta kaupungista, mutta on kuitenkin kävely etäisyydellä. Mikäli kuitenkin olet kuitenkin esimerkiksi vain 23h tunnin risteilyllä, niin suosittelemme taksin ottamista sillä se huomattavasti nopeampi vaihtoehto.

Taksien hinnatkin ovat erittäin maltillisia Tallinnassa. Tallinnasta on erittäin hyvät liikenneyhteydet ympäri Viroa sekä lähivaltioita. Yhtiöt kuten Eurolines sekä SuperBus tarjoavat erittäin edullisia matkoja esimerkiksi Riikaan tai Vilnaan. Mikäli siis Tallinna on jo sinulle liiankin tuttu matkakohde, niin kannattaa harkita myös Liettuassa tai Latviassa vierailua Tallinasta käsin.

Minkälainen Tallinnan matka sinulla on mielessäsi?

Seksitrefi halvalla viroon -

Erityisesti Viking Grace on profiloitunut tasokkaaksi vapaa-ajanviettokohteeksi, jonne on helppo tulla viettämään myös rauhallisempaa risteilylomaa. Iloisella risteilymielellä ollessa heräteostoksia tulee tehtyä helpommin kuin arkena. Jos tiedät, että risteilytyylisi on enimmäkseen ravintoloissa ja kaupoissa kiertelyä ja omassa hytissä käyt vain nukkumassa, ei hyttiluokkaan kannata panostaa rahallisesti enempää kuin on ehdottomasti pakko. Varaamalla hotellin erikseen voit myöskin valita juuri sinulle sopivan hotellin lukuisista eri vaihtoehdoista ja näin ollen varmistaa oikein onnistunut Tallinnan matka. Tallinna on täynnä toinen toistaan hienompia hotelleja ja mikä parasta hotellit ovat erittäin edullisia verrattuna Suomen hintatasoon. Vain vajaan 2 h ajomatkan päässä Tallinnasta sijaitsee viehättävä Tarton seksitrefi halvalla viroon. Voit myös halutessasi varata sopivan valmismatkan alapuolelta. Peter Linen alukset risteilevät Helsingistä suoraan Pietariin ja tarjolla on myös neljän kaupungin Itämeri-risteilyjä, joiden ohjelmaan kuuluvat Helsingin ja Pietarin lisäksi Tallinna ja Tukholma. Tarjous ei koske yöpymistä Europalla. Priority Car -autopaikka on varattavissa: Valitse suosikkisi ja lähde rentoutumaan!

0 thoughts on “Seksitrefi halvalla viroon”

    -->

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *