Salkkarit juonipaljastukset isoimmat tissit

Kirjoittaja Insinöörimajuri-EVP » Kirjoittaja kuusiluoma » Kirjoittaja Jarpeez » Kirjoittaja fakki » Kirjoittaja esapesa » 8. Kirjoittaja Nipsu » 9. Kirjoittaja CutCognac » Kirjoittaja tomppalaine » 7. Rekisteröidy    Kirjaudu sisään Kirjaudu sisään Kirjaudu sisään. Vastaamattomat viestit Aktiiviset viestiketjut. Etusivu     Salatut elämät     Salatut elämät. Kenellä on parhaimmat tissit salkkareissa? Juonipaljastukset kuuluvat eri kategoriaan, ei niitä tänne.

Kirjaudu foorumille nähdäksesi alueen juonipaljastuksille ja spekulaatioille. Jalkani näytti ihan normaalilta! Se ei ollut vähääkään kurtistunut ja laihtunut, vaan edelleen jopa hieman paksumpi kuin terve kaverinsa. Siinä vaiheessa kun herrat kipsimiehet alkoivat nostaa kinttuani kipsin sisältä pois, niin sattui!

Taas tuli tunne, että koko jalka leviää taikinamaisesti niiden miesten käsiin.. Oli pakko ähkäistä että laittakaa äkkiä se takaisin sinne kipsiin älkääkä koskeko siihen enää yhtään.

Jalka oli kertakaikkisen kosketusarka. TP haki taas sellaisen pahvisen reiteen saakka ulottuvan kourun, johon jalkani hellävaroen laskettiin ja sidottiin remmeillä kiinni. Tuntui kyllä kieltämättä aika mukavalta tuntea ilmavirtaa jalalla. Tutkin koipeani ja ei se tosiaan mitenkään kovin kummalliselta näyttänyt.

Hemmetti, ei hyvältä vaikuttanut…. Lääkärisetä tuli katsomaan mikä on tilanne, ja TP sanoi että minut pitää roudata sillä lavitsalla ultraääneen ja selitti jotain jalastani. En kuullut mitä, koska vitutti aika paljon. Ultrahuoneessa minulle annettiin joku hevosannos jotain nappeja, ja niiden vaikutusta piti odotella jonkin aikaa. Makoilin hämärässä ultrahuoneessa jalka kourussa ja olin katkera koko maailmalle.

Tutkimus tehtiin suurella varovaisuudella, eikä se sattunut. Sitten ultrageelistä nihkeä jalkani pakattiin taas siihen pahviseen kouruun ja minut kärrättiin päivystyshuoneeseen- joka on siis sellainen potilashuone, ja TP-ukot kippasivat minut näppärinä toiseen sänkyyn. Hävetti, koska aattelin että painan niiden mielestä varmaan hirveesti. PF sen kanavan minulle aukaisi. Katsoin salkkareita ja nuokuin ja torkuin ja ihmettelin että mitähän seuraavaksi..

Vastaus tuli lääkärin muodossa hetken kuluttua. Röntgenlääkäri kumppaneineen oli tulkinnut ultrakuvien tulokset. Lääkäri kertoi, että tulehdus on selätetty immobiilin ansiosta, ja nyt aletaan sitten hoitamaan itse jalkaa.

Sanoi, että joku "vaste" ultraäänessä oli niin hyvä, että magneettikuvaus tehdään vasta joskus myöhemmin. Mietin vaan, että jos nyt aletaan hoitamaan itse jalkaa, niin mitähän mä olen käsittänyt väärin… Enkö enää erota raajoja toisistani tai jotain?! Sitten se kertoi että akillesjänteeni pieni repeämä on siististi liimautunut melkein kokonaan paikalleen, joku äärialueen pieni vekki oli vielä kuvassa näkynyt. Peroneusjänne plus jotain latinalaisia termejä tuohon perään sekä nilkan nivelsiteet ovat liian löysät.

Akillesjänteen viereisessä pehmytkudoksessa on turvotusta.. Pitkät selostukset jalkaa esittävän kuvan kanssa ja kynällä osoittelua että tuo tuossa, tämä tässä, nämä on syy ja seuraus.

Sanoi, että operatiivista hoitoa löysään ligamenttiin ja jänteeseen voisi harkita, mutta ensin pitää saada akuutit vauriot kondikseen ja katsotaan sitten joskus syksymmällä tilannetta uudelleen. Sitten lääkäri kertoi, että minulle laitetaan nyt puudutusainetta ja kortisonia kantapäähän. Että se voi sitten vähän sattua. Ja jos lääkäri oikein erikäteen varoittaa sattumisesta, niin huh. Yleensähän niiden mielestä mikään ei satu, korkeintaan "vähän nippasee".

TP kavereineen tuli taas tutkimuslavitsan kanssa ja minut kärrättiin tutkimushuoneeseen. Sitten tulikin varsin jännittävä homma. Minun piti käydä vatsalleni!

Jalkateräni roikkuivat tutkimuslavitsan ulkopuolella, ja kipeä jalkani sidottiin jotenkin.. Jumalauta että sattui muuten olla siinä asennossa. Mutta se sattuminen oli ihan pientä lepsua leperrystä sen rinnalla miten paljon ne piikit sattuivat!

Vaikka ensin meni puudutusainetta kolme truuttaa ympäri jalkaa, niin se ensimmäinen! Pian alkoi jalkaa pistelemään ja sitten se puutui kokonaan eikä kortisonipiikit tuntunutkaan enää miltään.

Paitsi että tunsin kun se aine jotenkin kummallisesti soljahteli pitkin löysiä ligamenttejäni. Sitten sain kääntyä selälleni. Hihi ei ollut jalkaa ollenkaan! No siinähän se juttu juuri onkin, se mitä seuraavaksi. Lääkäri sanoi, että hänen ja kolleegansa ortopedin mielestä jalkani tarvitsee yhä kunnollista lepuutusta ja tukea.

Ja sellaisten kevyiden air-castien   sellainen tarroilla kiinnitettävä tuki kanssa käy usein niin, että potilas ei niitä käytä, ne "unohtuvat" laittaa jalkaan esim. Ja että jotta tämä koitos saataisiin kerralla kuntoon, niin vaikka kuinka inhottavalta tuntuu olla jalka kipsissä, niin se oisi kyllä pitkässä juoksussa paras vaihtoehto. Koitti vielä lohdutella, että lihaskuntoni on yllättäen niin hyvä, ettei pitkään jatkuva immobiili mitään pahaa saa aikaiseksi pelkkää hyvää vaan..

Joo joo hyvää päivää vaan sullekki, ajattelin. Kipsihoidon jälkeen tulee sitten enempi omaehtoista hoitoa jalkatuen kanssa, on tilattava pohjalliset , on hankittava tasapainolauta   ja ufoa käytettävä öisin ja kuntoutus ja jumppa ja humppa ja tuki ja pohjalliset ja kuntoutus ja jumppa ja humppa….

Siinä vaiheessa alkoi itkettämään. TP lohdutti, että nyt tulee niin pieni kipsi että tuskin huomaankaan sitä. Taas niitä samoja tarvikkeita esiin kaapeista ja aika ronski ote jalasta. Eihän siinä mitään tuntunut. Käsite pieni kipsi on tästä kyllä kaukana. Okei, varpaat näkyvät ja tämä ylettyy vain tuohon puoleen sääreen.

Jonkinlaiset kengätkin mahtunevat tähän jalkaan. Tapojeni mukaan kerron tietenkin koostumuksen: Alussukka, eli sellaista putkisidettä joka vedettiin taas ensin niin ettei varpaita eikä polvea näkynyt mutta joka viimeiseksi vedettiin kipsin reunojen päälle. Kipsivanua, eli sellaista tikattujen sängynpeittojen täytteen näköistä, rullasta sukan päälle paksuhko kerros nam, ei tuu kylmä , sitten se lastahökötys joka tukee jalkapohjaa, kantapäätä ja säären takaosaa, sen päälle jotain käärettä, koostumusta en tiedä,   sitten   lasikuitukipsiä , jonka kovettumista sitten odotin makoillen puolisen tuntia.

Sitten taas niitä jotain liimatilkkeitä ja sukkia ja rok. Tuli jotenkin kliinisesti hoidettu olo ja virallisesti sairaan jalan syndrooma, koska kaikki on nyt niin kovin valkoista jalassani.

Kun kipsi oli virallisesti ja lopullisesti tällätty jalkaani, sen reunat oli tarkastettu etteivät paina muutenkin tarkastettu ettei hierrä eikä kierrä ja on helppo pierrä? Minun piti mennä päivystyshuoneeseen lepäämään ja odottamaan puudutuksen haihtumista. Koska kipsi saattaisi sittenkin olla liian kireä enkä vaan huomaa puutuneena sitä, yms. Ja niin minut kärrättiin huoneeseen, jonne olikin ilmestynyt toinenkin potilas odottamaan jonnekin pääsyä.

Hän oli niin tiiviisti täkin peiton alla, etten erottanut kun sinne tänne koholla törröttäviä raajoja peiton alta. Siellä minä sitten makasin uudenkarhea kipsi lampaantaljalla ja yhtäkkiä mulle tuli aivan hirvittävä olo! Onneksi pelastava PF tuli, ja sain sanottua suunnilleen että "mul tulee ok" kun PF jo lennätti pahvisen kaarimaljan syliini ja piti hiuksistani kiinni.

Tyhjensin siinä sitten mahani sisällön maljakkoon ja sen jälkeen mua alkoi palelemaan ihan hulluna. Mutta niin kuin arvaatte, minun ei tarvinnut kauaa palella. Nyt se tuli tarpeeseen, koska tärisin kuin norsunkorva itätuulessa. PF ja toinen hoitsu kävivät noin viiden minuutin välein kokeilemassa onko varpaani lämpimät, ja välillä ottivat jotain pulssiakin jostain päin jalkaani.

Maatessani siinä naapurin peiton alla makaavaa hahmoa valmisteltiin röntgeniin. Hän olikin kuulemani mukaan sairaalan vuodeosaston potilas, jalka poikki, kipsattu reiteen saakka. Vuodepotilaana ainakin 8 viikkoa. Asiani eivät siis olekaan maailman huonoiten, vaikka hetken olin jo valmis uskomaan niin. Puudutusaineen katoaminen sai aikaan erilaisia tuntemuksia jalassani. Välillä pistoskohtia vihloi, välillä kantapäätä, neulepolkkajatkin käväisivät jalkapohjassa kääntymässä, nilkkaa särki, pohjetta kutitti..

Mutta loppujenlopuksi kun puudutus oli kadonnut saatoin todeta että hyvin on TP tilkinnyt minut. Kelan papereita, lääkärinlausuntoja, reseptejä, ohjeita, seuraava aika.. Siinä sitten kokosin itseni, nousin sängystä ja ajattelin häipyä. PF tuli taas ja toi mulle kepit, tosin eri kepit kuin ne mitä olen käyttänyt. Tiedän sen siitä että näissä ei ole jääpiikkejä ja se kyynärvarren ympärille tuleva muoviosa on erikokoinen kuin edellisissä.

PF tuli kysymään, tarvinko fysioterapeutin ohjeistusta kepeillä kävelyssä.. No se fysio-ihminen oli anyway tulossa sitä suurkipsattua tapaamaan ihmettelen vaan, että mitä sellaisen jalan kanssa voi muka tehdä…. En saa enää loikkia yhdellä jalalla, koska terve jalkani on muuten kohta entinen terve tätä menoa. FT näytti miten pitää edetä, missä järjestyksessä jne.

Sitten mentiin vielä rappusiin, hän näytti miten niissä kuljetaan. PF tilasi mulle taksin ja sitten tulin kotiin.

Ja täällä ollaan eikä tämä nyt taas niin kauheelta enää tunnu. On auto ja asuntolaina, on koira ja kakarat. Asun helvetistitn, enkoo Kotiteollisuusfani. Paitsi kotitekoisten villasukkien ja lihapullien muodossa.

Powered by Rohea Oy. Minua jännitti aivan älyttömästi jalkani jälleennäkeminen…   Vihdoin kipsi oli halki, ja TP sanoi kaverilleen, että tuli niin siisti viilto, että tätä voisi käyttää vielä uudelleen avomallina.. Hemmetti, ei hyvältä vaikuttanut…   Lääkärisetä tuli katsomaan mikä on tilanne, ja TP sanoi että minut pitää roudata sillä lavitsalla ultraääneen ja selitti jotain jalastani.

Alussukka, eli sellaista putkisidettä joka vedettiin taas ensin niin ettei varpaita eikä polvea näkynyt mutta joka viimeiseksi vedettiin kipsin reunojen päälle Kipsivanua, eli sellaista tikattujen sängynpeittojen täytteen näköistä, rullasta sukan päälle paksuhko kerros nam, ei tuu kylmä , sitten se lastahökötys joka tukee jalkapohjaa, kantapäätä ja säären takaosaa, sen päälle jotain käärettä, koostumusta en tiedä,   sitten   lasikuitukipsiä , jonka kovettumista sitten odotin makoillen puolisen tuntia.

No se fysio-ihminen oli anyway tulossa sitä suurkipsattua tapaamaan ihmettelen vaan, että mitä sellaisen jalan kanssa voi muka tehdä…   Jouduin keppitreeneihin. Olen tiskirätti tiedän sen Virkamieskoneiston pakottamana kirjoitan teille tästä lähtien ; Tammikuu 6 Mä, mie, mää Spedeshou Elokuu 16 Moi! Reissulahna is päk Se mikä ei mene pieleen, se onnistuu Lähes verinen remonttitarina.

Remonttiraportti vol 1 Perjantai on mielessäin Haistakaa ite! Innovatiivinen ihmispolo Toinen päivitys jo tänään ; Jutunjuuri kateissa Lomaltapaluuraportti Kesäkuu 6 Sisustaja saa paikan Blogin elvytysyritys Toimistoja ja unelmahommia Mua itketti kun olin vauva, lapsena keljutti Tennissukat kirjahyllyssä tai jossain Kukkamekkohattuhametätitossu Toukokuu 2 Mistä näitä suortuvia oikein tulee?

Huhtikuu 2 Must on tullu vappuhullu Sulaa se Elmakin joskus Tammikuu 2 En tykkää pakkasesta Heippalappuheppu 74 Joulukuu 6 Lempijuhla lähenee Pakkanen, siitä suomalaiset tykkää Lahnasta tehoemännöijäksi Pieni joulu Hinkkaaja avautuu Elma-täti is back Syyskuu 2 Man in the mirror Täs on sulle päivitys, jonka sä voit lukee jos susta tuntuu sille! Elokuu 21 Hihhuli Korjaamolle ja molle Inhoa ja inhoa Kaivopuistossa Potut pottuina Ikälisä Arki-angstittomuus Häät ja juhlajalat Naisasiaa Röh Aivoriihi Asiakaspalaute Agilityä ja liukasratailua Kaivopuistolainen kivijalka Mainostajat lopettavat kesämme Kaappihetero meni kaappiin Pollajukepoksi tekee mut hulluksi Uus ura Poikkeusreitti Mad Onna Mummosukat rullalla Nyt loppu lorvaus ja alkoi villi sorvaus Heinäkuu 4 Ohjeita lomiaan lopettaville Tervehdys teille te metsien miehet.

Hinkit ja tonkat, lantiot ja lonkat. Kesäpäivitys Kesäkuu 3 Asento! Must on tullu sisustushullu Must on tullu ihan hullu Lokakuu 10 Aina raikas koskenkorva välipalana maistuu. Jääkaappihomo Jumppaava aamumummo Juhlapäivä Kysymyksiä! Juhlaviikot ohi Se on Olavin menoo ehkä ny Ennen jälkeen ja nyt Lundia Kurakuu Syyskuu 7 Psykologinen merenkäynti Vajaa kolme kuukautta jouluun on Pappi sai taas kahvia La vida es un ratico eli Eläköön meidän ratikka Perseet Koiranpäivä Johan taas on uutispula Elokuu 16 Missä läskit on, missä läski on, kun läski polkee paikallaan Roudarinperkeleet Enoni Kale lupasi opettaa mut soittamaan Plasmat sekaisin Kiviäkin kiinnostaa juu Tällänen päivä Arvauskisan ratkaisu ja paniikinpoikanen Arvauskisa Nolostusta taas Silityspelko Vai mikä se oli.

Potku pyllyyn Vetää virneeseen väkisinkin ainakin mun naaman Wanha ja rapistunut Rapsa elostain Ei oo helppoo kun ei oo helppoo Toukokuu 29 Svengaa kuin hirvi Korloperlo Juonipaljastuksia Uutispulanillitystä Muukalainen Malmilla Täydellinen päivä Onkohan sillä kaikki kunnossa? Kesävalot nyt Tuskallinen ihmiskoe Lorvaaja sorvaa 20 vuotta ja sikana ainakin joskus Pahapäinen perjantai Väsähtänyt hampsteri vollottaa Sohvaperunalaatikko Kiroon vieläkin uudistuksia Maksamaton mainos On tämä talo täynnä ihmisiä Vadelma- ja ongelmatäti painii Hyvin omantunnoin päästään rauhanvastustajat ampumaan Olavi aloittaa ehkä tyylitajublogin Vitsikäs Veijo Järkytyksen kaninhäkki ja myöskin kani Melkein neulepolkkaus Niin kaunis on pikku-hilima ja kaunis on myös ilima Onko paikalla salapoliisia?

Mitä mä tekisin Sorvata täytyy sorr sorr. Isän tyttö tai poika En juo enää ehkä ikinä Huhtikuu 19 Tilanneraportteja sun muuta Perhe-albumi Turvaisaa Päkä Pehvalehvoja Jännä päivä joo Tiedän mitä teit viime vappuna Näädänraatoja ja masuasukkeja Aivoni riittävät vain tähän. Olavi ainakin on viisas Talousnero Kuhan jorinoin tärkeistä asioista Paskameemi tähän väliin Nolla vaikka jänteessä kasvaa polla.

Kakkumaskara Maaliskuu 15 Kesä tulloo ja helemat paukkuu Hammasasioitahan minä tässä vaan. Kiitolaukka Torstai-raportti Kirje keväälle Villalankalauantaimakkara Toivotus Hankaluus Se yksi pakollinen vammaraportti Järkytyksen kanahäkki!

Hetki oli muka hektistä Ruma mulkvisti Perun pääkaupunki on synonyymi olotilalleni Nyt kävi näin Tällänen päivä Ostetaan raivaussaha Totuuksia taas ja tehtäviä kans Tammikuu 19 Wanhat totuudet uusintana Egotegoja Kevättä tisseissä Haarukka Ei mul pal mitää Hoitajaako nyt tarvitaan Mihinkään ei voi luottaa!

EI kantsi mennä Libyaan. Voi Veljet Arkihuolesi kaikki keitä Elma se vaan järkkäilee Siis miehet taas Rummii miehii Uus vuos vanhat kujeet Joulukuu 16 Ampu tuloo Jos täytätte mun lasini nini tahdon kertoa. Salatoimintoja Mikä päivä nyt on? Välipäivä-ähky Lahna Jollei joulunalla ole angsti, voiko joulupukki sillon tullakaan?

Salkkarit juonipaljastukset isoimmat tissit -

Menomonot Kaikki on niin hyvästi! Kirjaudu foorumille nähdäksesi alueen juonipaljastuksille ja spekulaatioille. Kakkumaskara Maaliskuu 15 Kesä tulloo ja helemat paukkuu Hammasasioitahan minä tässä vaan.

Salkkarit juonipaljastukset isoimmat tissit -

Pupumuki Tipunuhailua Totuus minusta Avunpyyntö alkoholisti-asiassa Juoruan miehestäni kaikkea epäjännää Miehet, miksi kiusaatte ja tuotatte vain harmin Mutta ensi vuonna hän. Kiroilua ja sen lisäksi manailua Peruna on pepusta Vaateongelmat senkun jatkuu Huikea lukijavisa Ongelma!! Röntgenlääkäri kumppaneineen oli tulkinnut ultrakuvien tulokset. Innovatiivinen ihmispolo Toinen päivitys jo tänään ; Jutunjuuri kateissa Lomaltapaluuraportti Kesäkuu 6 Sisustaja saa paikan Blogin elvytysyritys Toimistoja ja unelmahommia Mua itketti kun olin vauva, lapsena keljutti Tennissukat kirjahyllyssä tai jossain Kukkamekkohattuhametätitossu Toukokuu 2 Mistä näitä suortuvia oikein tulee? Kirjoittaja Heiskanen69 » Etusivu Selaa blogeja Rekisteröidy. Välillä pistoskohtia vihloi, välillä kantapäätä, neulepolkkajatkin käväisivät jalkapohjassa kääntymässä, nilkkaa särki, naisten porno porno pisi kutitti. Kun kipsi oli virallisesti ja lopullisesti tällätty jalkaani, sen reunat oli tarkastettu etteivät paina muutenkin tarkastettu ettei hierrä eikä kierrä ja on helppo pierrä? Okei, varpaat näkyvät ja tämä ylettyy vain tuohon puoleen sääreen.

0 thoughts on “Salkkarit juonipaljastukset isoimmat tissit”

    -->

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *