Suihinotto vinkkejä siveysvyö miehelle

suihinotto vinkkejä siveysvyö miehelle

Eli aika napakka paketti joka ei juurikaan pääse roikkumaan. Pallit puristuu putkilon molemminpuolin jotka pitää sen kehossa kiinni. Liukastetta joutuu lisäämään päivittäin. Pippelini on melko ohut ja lyhyt seisokissa ja tietenkin vielä pienempi löysänä. Tosin se on hiukan kiilamallinen, eli juuresta melko paksu.

Lisäksi kun kivekseni roikkuu hyvinkin alhaalla, seuraa siitä, ettei tuo laite oikein toimi minulla. Saan pippelin ulos seisokissa tai ilman ja runkkauksen jälkeen, on rasvan kanssa melko helppo laittaa sisään takaisin. Lisäksi yllä mainituista mittasuhteistani johtuen, saan liikuteltua cb: Lisävarusteena saatavat "turva"piikitkään tuskin olisivat minun tapauksessani mikään ratkaisu, ellei käytä niin pitkiä, että aiheuttaisivat taasen ongelmia hiertymien muodossa.

Eli varmaan hyvä laite jos kivekset ei roiku kovin alhaalla, eikä pippeli ole aivan alamittainen. Voihan tuota minunlaisenikin käyttää seksileikeissä, mutta mikään siveyden varmistaja se ei siltikään ole. Eikä seisokissakaan tunnu "valitettavasti" pahalta kun ei paljoa pääse laite kasvamista rajoittamaan. Minulle hankittiin ensin cb ja pari vuotta myöhemmin cb, joka on kaikin puolin mukavampi. Ero korostui, kun vanha värkki otettiin pienen korjaustoimen ajaksi käyttöön. Ja se taitaa olla aika samanlainen kuin tuo uudempi Hygienian hoitoon ne reiät ei oikein riitä.

Pientä suihkussa kastelua ja liukasteen lisäämistä varten ihan ok. Mielestäni ovat enemmänkin ilmanvaihtoon. Meillä avataan kerran tai kaksi viikossa perusteeliseen pesuun.

Muija tekee sen "pientä" korvausta vastaan, ja hänen parhaaksi katsomanaan ajankohtana Minulle jää putkilonpesu. Pelkkä saippua jättää pienen kusen hajun, kun joutuu nopeasti pesemään ja laittamaan takaisin päälle. Kysymukseen vastatakseni, niin nykyisen kokemuksen ja täällä luettujen tekstien peruusteella hankkisin noista tuon Kuinka pitkiä aikoja olette pitäneet ukkoa puutteessa? Ja onko vaarallista jos ei pääse purkautumaan esim.

Meillä on noin 2 viikkkoa maksimi. Sitten alkaa kuulemma "pussit pullistella" niin paljon että pää hajoaa. Itsehän se paljon vaikuttaa siihen milloin avataan, mutta minä kuitenkin teen lopullisen päätöksen. Mieheni, nykyisin palvelijani on ollut jo yli vuoden lukittuna. Se aukaistaan vain pesua varten ja silloin hänen kätensä on sidottu selän taakse.

Jos hän tekee kaikki kotityöt ja tehtävät erinomaisesti hän saa laueta kerran kuukaudessa. Minä en hänen munaansa enää tarvitse. Hän osaa tyydyttää minut hyvin suullaan ja kielelään sekä dildoillani.

Käytössä on myös strap on. Se hänen yllään saan vaikka koko viikonlopun. Toki haluan oikeaa isoa munaa. Sitä saan parilta rakastajaltani aina kun haluan. Tietenkin mieheni saa katsoa kun naimme. Pitähän hänelläkin olla huvia ja nautintoa, varsinkin kun hän saa nuolla paikkani puhtaaksi rakastajani limoista.

Tosin mieheni ei koskaan tiedä milloin saa laueta. Joskus useasti viikossa,joskus on puoli vuottakin väliä. Ei ne pussit mihinkään poksahda. Mieheni saa tyydyttää minut halutasseni kielellään,sormillaan,dildolla. Rankaisen häntä lähes päivittäin piiskalla jotta nöyryys ei unohtuisi. Hänellä ei ole mitään valtaa omaan elämäänsä,hän elää aivan kokonaan tahtoni ja oikkujeni mukaisesti. Parasta tässä on se,että me molemmat nautimme suuresti kun voimme toteuttaa itseämme.

Minä merkkaan kalenteriin aina päivän lisää jos mies töppäilee käytöksellään tai rikkoo sovittuja sääntöjä. Sitten kun on saavutettu mekkaamaton päivä on orgasmi tiedossa. Minä tietysti päätän miten. Välillä on menty jopa yli kuukauden päähän.

Mutta silloin olen keksinyt jotain millä voidaan pyyhkiä päiviä yli. Joskus on mies niin kuuliainen että joka päivä pitäisi saada. Silloin on pakko keksiä jotain, mihin se ei suostu tai voi saavuttaa. Ja näistä heti päiviä tai viikkoja lisää. Suosikkini on antaa 2 tuntia aikaa runkata 8 orgasmia minun valvonnassa. Lähellä on ollut, mutta ei tule. Ja mihin se ei suostu on omaan suuhun laskeminen. Näillä saan takuuvarmasti merkattua viikon lukittuna.

Sääntöä ei meilläkääm ole kuinka usein saa, mutta reilut kaksi viikkoa on ollut pisin aika. Ja orgasmin ei todellakaan tarvitse olla mikään suuri. Joskus kun olen sen luvannut käsin antaa, niin ehtona on että laitan sauvan surisemaan miehen takapuoleen. Lisäksi kun alkaa saada niin olen lopettanut ja antanut munan sykkiä yksinään. Näyttäisi ainakin aika vaisulta orkulta, mutta pääasia onkin että saadaan vähän tyhjennettyä.

Hauskaa tämä on ja täältä löytyy aina uusia juttuja. Kertokaa arvon naiset lisää. Olisi kiva lukea mihin on lupautunut. Meillä on siveysvyö tilauksessa jotta olisin nöyrä palvelija Rouvalleni! Minä pidän lukittuna niin pitkään kuin haluan.

En anna miehen vaikuttaa asiaan. Kielletty myös koko asiasta puhuminen rangaistuksen uhalla. Kuukauden on meillä ollut putkeen lukossa. Mutta käytännössä avaan useammin, ilman mitään säännönmukaisuutta. Mies kun on tottunut saamaan aika usein, jos ei muuten niin omin käsin. Silloin lyhytkin aika saa jo ihmeitä aikaan. Meillä on miehestä tullut uskomattoman hyvä hieroja.

Käyn alasti makaamaan ja minut hierotaan päästä varpaisiin molemmin puolin. Joskus saa alapäätäkin nuolla, mutta loppuun teen itse ilman miestä.

Lisäksi hierojakin on alasti lukuunottamatta pientä miehen tekemää kangaspussia, johon munat laitetaan. Sillä siitäkin tulee rangaistus jos näen sen härvelin ilman että haluan niin. Miehellähän on nyt se aina mielessä kun saanti on rajoitettu ja vyö muituttaa aina kun yrittää stondata. Näin naisen kannalta seksi on parantunut kun mies on oppinut muutakin kuin tyydyttämän itsensä.

Ihan oikesti hän on oppinut huomioimaan naistaan. Niin keskusteluja on ollut vyön hankkimisesta, mutta vaimolla epäilyksiä huomion kasvamisesta häntä kohtaan. Kerrot, että saamasi huomio on kasvanut ja ajatukset ovat muualla.

Mitkä asiat ovat muutteet ja miten? Avaatko hiukan ymmärryksen lisäämiseksi. Toki kun itsetyydytys on vähentynyt ja sinä hallitset tilannetta, niin pidätkö miestäsi "piinassa pitkään"? Jos päätätte aloittaa siveysvyön käytön, kannattaa avaimet pitää aluksi lukitulla. Vaikka ajatus niiden antamisesta vaimolle heti alkuunsa tuntuukin varmasti kiihottavalta. Alkuun kestää näemmä aikansa löytää oikean kokoiset renkaat ja tapit. Näitä on helpompi testailla, kun pääsee vapaasti räpläämään laitetta.

Mikäli tulee hiertymiä tottumuksen puutteesta tai "vääränlaisesta" käytöstä, mitä se sitten onkaan, on syytä pitää heti alkuunsa joitakin välipäiviä, jotta hiertymät pääsevät parantumaan.

Kyllä sitä munaa sitten ehtii lukkojen takana pitämään kunhan alkuun on päästy. Mahdollisesti jopa enemmän kuin arvaatkaan. Hygieniasta sanoisin taas, että kyllä mielestäni kerta viikossa on ehdoton minimi pesukeroissa. Vaikka jotkut kai pitääkin pidempiäkin aikoja. Viime yö oli ensimmäinen ja aika tuskainen. Seisokki sattu aika saatanasti!!! Miten on elämä alkanut sujua?

Joko sääföt ovat löytyneet? Miten on päiväaskareet muuttuneet? Voi kun pääsisi itsekin moiseen tilanteeseen Sain aikaiseksi ainakin asian tiedottamisen viikonloppuna. Täältä päivittäin mm näitä sivustoja lukeneena olen aikaisemminkin törmännyt kyseiseen kirjoitelmaan. Etsimme yhdessä nettikaupoista uusia piristyslaitteita elämäämme ja törmäsimme "vahingossa" cb Tietysti klikkasin linkin auki ja esitin hämmästynyttä laitteen kuvan nähdessäni ja aloin etsiskelemään käyttäjien kokemuksia ja tarinoita laitteesta ja löysimme itsemme tältä keskustelupalstalta.

Muutaman kommentin luin ääneet, sellaiset "Elämä muuttuu naisen kannalta uskomattoman ihanaksi"- tyyliset. Vaimo ihmetteli että miten se niin voi muuttaa yms. Pakkohan siinä oli mainita, että kyllä tuollaista olisi kiva kokeilla, vaikka sitten ihan kokeilumielessä Saas nähdä mihin homma johtaa Jos homma johtaisi siihen, että käyttö alkaisi meilläkin, niin seuraavat asia arvuuttaisi minua miehenä: Kuinka laite puetaan, ensin rengas, sitten tapit jne?

Pystyykö urheilemaan mitään, vai pitääkö laite ottaa pois siksi aikaa? Pitääkö karvat ajaa pois myös Tiedän, että mukavempi olisi ilman, muta Olisin kiitollinen asiallisista vastauksista. Laitteen asentamisen oppii kyllä. Oikeaa mitoitusta voi sen sijaan joutua alussa hakemaan pitkäänkin. Päivisin laitte ei tuota kipua.

Joskus voi vähän nipistää, kun iho jää kovan muovin puristuseen, mutta yleensä siitä selviää pienellä asennon korjuksella. Laitteen tosiaankin unohtaa, kun keskittyy tekemään jotain. Peniksen liikkuminen putken sisällä tuottaa jänniä tuntemuksia, jotka vie ajatuksen välittömästi avaimenhaltiaan. Aamuöiset stondikset voi sen sijaan olla kivuliaita. Etenkin, jos rengas on liian pieni. Pieni kipu tai epämukavuus kuuluu asiaan, mutta jos kipu on sietämätön, säädöt eivät ole kohdallaan.

Yleinen ongelma on se, että peniksen saa vedettyä ulos laitteesta. Meillä on käytössä omatekoinen "KSD-G2", joka tekee ulosvetämisen hankalaksi ja takaisin työntämisen mahdottomaksi. Karvoja ei tarvitse ajella. Asentaessa osien väliin jääneet karvat nipistelee, mutta muuta haittaa niistä ei ole. Liikuntaa voi harjoittaa normaalisti. CB ei haittaa juoksemista, pyöräilyä tms. Kontaktilajit ja äkkinäisiä rajuja ponnistuksia vaativat lajit voi olla ongelma. Alapään hygieniaa ei saa lukittuna unohtaa.

Viikottainen perusteellinen pesu on osoittautunut riittäväksi, kun paikat pitää puhtaina. Pitemmillä ajanjaksoilla putken sisään alkaa kertyä karstaa, jota ei saa laitetta irrottamatta pois. Oli oikein mukava lukea, ettei karvoja tarvitse ajella! On se vaan kumma, kuinka mieli tekisi laitteen käyttö aloitella pitää tosin ensin saada vaimo suostuteltua , mutta silti arveluttaa laittaa moinen laite paikoilleen! Hoitaako teillä emäntä pesut, vai hoidatko itse?

Tuntuu siltä, että joka toinen päivä pitäisi pesut suorittaa, mutta tuntuu että silloin pitäisi pyytää koko ajan avainta sen haltijalta, jolloin kokoo juttu menettää hieman merkitystään Tuskin emäntäkään haluaa haistella Mitä välinettä itse käytät?

Itsellä suunnittelilla tuo malli. Stondiksen aikana voisin kuvitella laitteen venyttävän kasseja pois päin kehosta, joka mahtaa tuntua pahalta!? Ilmeisesti kovin tiukkoja vaatteita edes farkkuja tms ei enää pysty pitämään niin, että ei paljastuisi?

Se vajaa euroakin kun on aika iso raha heittää pois niin että ei olekaan tehnyt hyvää ostosta Lääh, en tiedä mitä tässä pitäisi tehdä!

Minulla kuume kesti muutaman kuukauden. Nyt on ollut cb jo muutaman vuoden. Ihan älyttömän hintaisia muovinpaloja, mutta jospa hinta motivoi vaimosi käyttämään sitä koko rahan edestä: Vaimo naureskeli ja käski heti hankkimaan sellaisen. Ei varmaan ihan vakavissaan, koska hämmästyi perinpohjaisesti saadesaan muutaman viikon päästä avaimensa. Lopulta menet sinäkin ostoksille! Alapää pitää pestä päivittäin ja vaikka useamminkin. Hajut kyllä lähtee vedellä ja saippualla.

Sillä perusteella en saa avainta haltuuni. Itse laite on syytä irrottaa kerran viikossa puhdistusta varten. Yleensä pesen itse itseni saunassa, tai jos joku pesee jonkun, niin minä naiseni lukittuna. Viikko on sitten etukäteen ajatellen aika pitkä aika. Ei mitään älyttömän kireitä housuja varmaan voi pitää, mutta kyllä minä farkkuja käytän ja ylipäätään samanlaisia vaatteita kuin ennenkin.

Yleensä pidän myös jotain vaimon sidettä tippoja imemässä. Ei laitetta kukaan huomaa. Lukko voi kolahdella, jos sitä ei jotenkin kiinnitä, mutta 6k: Stondikset tuntuu pahalle, jos on huonot säädöt. Kun sovitukset on kohdallaa, niin erektio alkaa pikkuhiljaa tuntua epämiellyttävälle ja lopulta polttamaan, jos ei pidä varaansa. Rakastelessa ei ole mukava hillitä itseään.

Silloin tuntuu kuin kassit olisi tulessa. Se menee kuitenkin nopesti ohi, kun saa alakerran rauhoittumaan. Eilen heräsin siihen viideltä. Herätyskelloa ei silti tarvita. Tuota lukkoasiaa mietinkin, että miten se pitäisi kiinnittää, ettei vaan kolahtele vaikka sittarin kassajonossa Tuossa kun olen noita tuoteselosteita lueskellut noista 6k- malleista, huomasin että niissä lukkoon on vain yksi avain!?

Tietysti yksi vaan riittää, mutta jos Silti tuo 6k kiinnostaisi jostain syystä enemmän. Jotenkin vaan tuntuu, että hirveä hinku tosiaan olisi käyttö aloittaa, mutta JOS käyttö alkaa, ei se sitten kuitenkaan ole niin "mukavaa", eikä emäntä siitä kuitenkaan oikein innostu. Epäilen hänen osaamistaan tilanteeseen nähden. Voin toki olla väärässäkin! Se viimeinen silaus kun vaan tulisi jostain! Olisi pitänyt tuo kontrollisivu teksti löytää silloin kun asiasta oli edes vähän puhetta!

Nyt on vaikea mennä uudestaan moisille sivuille ilma, että innostusta ei aivan suoranaisesti näyttäisi. Jotenkin sitä odottaa emännältä juuri sellaista "ostetaan ja kokeillaan"- kommenttia, mutta kun sitä ei taida tulla. On se vaan niin noloa olla näin ujo! Seurusteltu ollaan kuitenkin jo melkein 10 vuotta! Se kun saattaisi kuitenkin piristää seksielämää! Luulisi sen olevan hyvä syy, ainakin kokeilla Ei ole mikään ihme, että aiheesta puhuminen nolostuttaa.

Masturbointi on melkeinpä pakko ottaa puheeksi CB: Ei siitä meilläkään aikaisemmin juteltu. Jokainen mies osaa kuvitella mitä tapahtuu, kun tulee lukituksi ja luulisi, että kaikki naiset niistä muutoksista tykkää, mutta on turha odottaa, että nainen ymmärtäisi miltä miehestä tuntuu. Koita olla viikko laukeamatta ja hoitele vaimosi muutaman kerran ilman omaa tyydytystä, jos pystyt. Sillä tavalla pääsette makuun. Millä ihmeellä sen stondiksen saa loppumaan!

Ajatusmaailma on kuitenkin sen verran vilkas, että ajatuksen voimalla stondis on valmis! Mitä sitten kun näkee naisen kasulla niin alkaa kalu kovettua. Sitten istumaan bussipysäkille ja miettimään linja- autoja tms epäeroottista hetkeksi? Mitä sitten kun tulee stondis, eikä ole mahdollista pysähtyä esim istumaan? Pukuhuoneessa huomasin kuinka hän vilkuili haaroihini. Kiusatakseni nostin toisen jalkani penkille ja levitin haarojani. Hänen ilmeensä olisi pitänyt ikuistaa kameralla.

Kysyin mieheltäni pitikö hän pimpistäni ja hän nyökkäsi. Hetken mietin ja sitten otin uuden askeleen CB: Sanoin hänelle, että hänen pitää tehdä paljon paljon töitä, jotta hän pääsisi lähemmäksi pimppiäni. Ja todellakin siitä lähtien hän joutui tekemään töitä. Ne kaikki kuuluvat nykyään hänelle.

Minunn ei tarvitse huolehtia mistään ja ole saanut itselle laadukasta aikaa. Voin tehdä mitä haluan ja kotiin tullessani tiedän, että paikat on kunnossa ja siellä odottaa nöyrä ja uskollinen aviomies.

Taannoin kerran eräänä lauantaina hän polvistui eteeni ja pyysi hellin sanoin, että avaisin CB: Avaimenhaltijana oli jo aika kouliintunut ja sanoin hänelle. Sellaista sinä et enää tee. Meillä on eri makuuhuoneet, koska en halunnut pitää häntä vierelläni. Sitäpaitsi joskus kotityöt menivät häneltä myöhään ja minä olin jo nukkumassa enkä halunnut herätä hänen tuloonsa.

Toki hän saa muutekin käydä makuuhuoneessani. Aamuisin ennen toihin lähtöa hän petaa sänkyni ja katsoo muutenkin onko kaikki kunnossa. Likaiset alusasuni hän vie pyykkiin, jotka pesee töistä tultuaan. Jos yöpöydälläni on käytettyjä dildoja hän pesee ne ja laittaa takaisin yöpöydän laatikkoon.

Toki annan hänen silloin tällöin runkata. Enhän sentään niin julma voi olla. Nykyisin hän saa runkata kaksi kertaa kuukaudessa. Hänen tumputuspäivänsä ovat kuukauden ensimmäin ja viimeinen päivä.

Sen verran julma kuitenkin olen. Hauskinta minulle on se että hän masturboi edessäni ja joudun valvomaan käteen vetoa. Eihän sellaista kukaan nainen ilmaiseksi tee. Toisinaan kun tarvitsen ylimääräistä rahaa, annan hänen runkata muulloinkin. Yleensä vain 5 tai 10 vetoa. Juuri nippa nappa, että hän saa kullinsa seisomaan. Muutaman kerran olen antanut alennusta "valvontamaksusta. Se on todellakin huvittavan näköistä. Mies seisoo housut kintuissa edessäni ja pitää toisella kädellä tekokullia haaroissaan.

Sylkäisee toiseen käteen ja alkaa runkata. Hetken päästä kysyn häneltä, että mikä on eikö ala lentää. Siitä on monta hyvää kuvaa ja nekin pitävät hänet nöyränä. Muutenkin tekstiviestit, meilit, digikamerat ja kamerakännykät ovat antaneet CB-elämään aivan uusia ulottuvuuksia.

Kotona nettiä mieheni ei saa käyttää. Ainostaan lukea meilinsä ja silloinkin minä olen vierellä. Ja sen tiedän, että työpaikallaan hän ei voi surffailla. Lauantaina aion nautiskella ja katsoa euroviisut. Iltapäivällä mieheni vie minut ulos syömään. Ja koko ilta on pyhitetty minulle, vain minulle niin kuin kaikki muutkin päivät. En tiedä vielä tarkkaan miten haluan nautiskella, mutta mieheni on koko ajan polvillaan sohvan vieressä.

Tarjoilee viiniä, hieroo jalkojani, on välillä rahinani. Hakee minulle dildon, tyydyttää minut sillä ja kielellään. Välillä levitän haarani ja hän saa ihailla kiimaista pimppiäni viiden sentin päästä samalla kun minä nautin musiikista ja viinistä. Huvittaa jo nyt ajatus kun mieheni on haarojeni välisssä. Katselee ja ihastelee vaimonsa kosteaa vakoa ja koko ajan miettii kuinka pääsisi naimaan sitä. Ei hän sinne kuitenkaan pääse. Se on eri, tosi mies joka sinne sunnuntaina pääsee.

Korkeintaan sunnuntai-illalla mieheni saa nuolla hyvin nussitun pimppini puhtaaksi. Jos tekee sen niin hyvin, että saan vielä orgasmin anna hänen runkata tekomunaa puoli tuntia.

CB oli hänen ehdotuksensa. Silloin kun annan mieheni panna, niin siltä tulee aika nopeasti. Mutta minunkin pitäisi saada. Jos jään ilman, niin rangaistukseksi menemme kuusysi asentoon.

Mies alle ja minä päälle laittaman CB. Siinä on hyvä valuttaa pimppi tyhjäksi miehen kasvoille ja lopuksi nuolla puhtaaksi. Seuraavalla kerralla saakin olla suu auki valmiiksi Minäkin olen videoinut miehen käteenvetoja. Ihme kyllä, mutta jotenkin se kiihottaa miestäkin katsella itseään siinä touhussa.

Kai siinä lukittuna muistelee orgasmia, vaikka se ihan hölmön näköistä onkin. Kiitos hyvästä vinkistä euroviisuista. Meilläkin päätettiin pyhittää huominen päivä minun nautiskeluun. Tosin mieheni ei vielä sitä tiedä. Ajattelin järjestää hänelle vähän jännitettävää. Jos Hanna voittaa hän saa panna minulle monet orgasmit sunnuntaina, jos Hanna on kakkonen hän saa nuolla ne ja runkata. Kolmos sijalla hän saa vain vetää käteen.

Aina yhden sijan pudotus tietää viikon selibaattia. Mielessäni jo kuvittelen hänen ilmeensä. Tämä ei ehkä liity ihan tähän, mutta kerron kuitenkin. Tuli käytyä omilla teillä, ja kärähdin siitä. Rangaistuksesi hän pukee minut töihin lähtiessään lukittaviin vaippahousuihin ja "prinsessamekkoon, jonka hän lukitsee kaulalleni.

En ole työelämässä, joten tällä hän varmistaa, että pysyn todella kotona hänen poissaollessaan. Rangastukseni alkoi syyskuun puolessa välissä ja kestänee vuoden loppuun. CB on sen mallinen että suihkussa saa melko hyvin hoidettua päivittäisen pesun. Meillä on ollut käytäntönä että kerran viikossa pääsen ilman vyötä saunaan, mutta käytännössä aina sinne mennään sitten yhdessä joten sielläkään ei sitten voi tehdä mitään vaimolta salassa.

Ostin miehelleni kuvan mallisen vyön lahjaksi miehen luottokortilla. Tykkään sen ulkonäöstä enemmän kuin CB Ei hygieniaongelmia ainakaan kolmeen kuukauteen, minkä ajan siveysvyö on ollut paikoillaan. Kerran on vyö avattu kun mies halusi pienellä painostuksella ajella posliiniksi. Sen jälkeen hän on hoitanut homman ihokarvojen poistoaineella vyö paikoillaan! Saa nähdä kestääkö hän lukittuna sen lupaamansa vuoden!! Selittäkäähän minulle, mikä idea on laittaa moinen värkki muniin roikkumaan? Saako mies tästä mitään, vai onko homma kokonaan naista varten?

Mieshän saa seksiä tai käteenvedon oikein luvan kanssa. No vakavasti, laita Suomi24 hakuun vaikka CB Siellä on paljon juttuja myös miesnäkökulmasta. Jos sitä ei haluaisi pitää, niin vaikea se olisi laittaa ja saa sen rikkomalla pois. Aika "teknisen" näköinen vyö, toisaalta metallisena kaunis. Varmaan aika kallis, mutta niinhän elämä on Piti jotain mittoja ottaa etukäteen ja ilmeisesti sopii kun ei ole valituksia kuulunut. Miehen orgasmi kokee inflaation, jos itsetyydytystä harrastaa liian usein.

Rakastelu vaimon kanssa ei tunnu kovinkaan houkuttelevalta, jos on juuri vetänyt käteen. Orgasmikontrolli on eräs vaihtoehto tähän ongelmaan. Koska harva mies tähän pystyy pelkällä tahdonvoimalla, lienee siveysvyö ainoa vaihtoehto estää addiktiksi muodostunut itsetyydytys. Itse olen käyttänyt siveysvyötä reilun vuoden ja olen oppinut arvostamaan niitä harvoja orgasmeja, joita tänä aikana olen saanut kokea.

Laukeamisen tunnekin on paljon järisyttävämpi, jos on ollut esim. Sitä tunnetta jaksaa odottaa! Itselläni on tälläkin hetkellä jalkojeni välissä Neosteelin siveysvyö. Saan ajella karvani itse vyön ympäriltä ja vyön saan pois kesällä. Käsitinkö oikein, että miehesi on jatkuvasti lukittuna niin että vyötä ei irroteta pesunkaan ajaksi? Ja mikä tämä vuosi lukittuna-juttu on?

Kyllä mies on lukittuna koko ajan. Tuo malli on sen verran avonainen, että pesuhommelit onnistuvat ilman irrotustakin. Mieheni lupasi pitää vyötä niin kauan, että on laihtunut 15kg tai yhden vuoden kumpi ehto ensin täyttyy.

Tällä vauhdilla taitaa tuo vuosi olla todennäköisempi vaihtoehto! Ihmeen vilkas keskustelu on aiheesta syntynyt?! Käytämmehän me naisetkin esim. Meillä muuten lottoarvonta on vähän erilainen. Laitan pussiin pakallisen pelikortteja, joista kymmeneen olen piirtänyt avaimen kuvan. Joka viikonloppu mieheni saa nostaa yhden kortin pussista. Jos nostetussa kortissa ei ole avaimen kuvaa lukitus jatkuu. Mutta jos kortissa on avaimen kuva saa mies purkaa paineensa joko naimalla tai jos minua ei satu silloin huvittamaan niin sitten tyydyttämällä itse itsensä.

Kylmä suihku kutistaa peniksen rusinaksi. Vesi pääsee tällöin virtaamaan vapaasti CB: Kutistuneen peniksen päälle kotelo on helppo laittaa takaisin. Mieheni CB irroitetaan ja desinfioidaan vähintään kahden viikon välein.

Hänellä on tuppimulkku, eli hänen esinahkansa ei kulje terskan yli. Hajuhaitoilta hän suojautuu Tena-siteillä. Minulla on myös siveysvyö jalkovälissä mutta en ole löytänyt sopivaa sidettä, joka pitäisi hajut sisällään ja myös valumat. Vessassa käynti aiheuttaa sen, että siveysvyön rakoihin jää virtsaa, joka tulee tipoittain ulos. Se näkyy haarojen välissä jos ei ole sidettä. Ehdotan, että kokeilet erilaisia siteitä. Mieheni käyttää Tena lady ultra miniä. No kuka tykkää mistäkin Minä annan luvan mennä vapaana pesulle, vasta kun olen itse tarkistanut onko siihen tarvetta.

Pieni pissanhaju putkilon sisällä ei vielä riitä. Välillä annan valoa tunneliin että ylihuomenna peset, mut voi voi kun sitä ei sitten tarvitsekaan. Jää sekin lyhytaikainen koskettelu pois. Toinen mitä teen, kun pyydän sekstailuun.

Odotan alasti sängyllä ja sanon että avaan heti, kun olen kiihottunut tarpeeksi. Aikansa kun se on siinä touhunnut, sanon että kiitos. Tästä jatkan itse, mene toiseen huoneeseen ja sulje ovi. Ja ettei vaan puute pääse miehellä unohtumaan sen ollessa pois kotoa. Jos ei ehdi se, on huonompi juttu. Itse istun siveysvyöhön lukittuna jo kolmatta viikkoa. Karvat ajeltiin kuukausi sitten. Viime yönä vaimo sanoi, että pääsen pukille jos kiihotan häntä tarpeeksi. Minulla oli siveysvyö päällä. Kesken hommia hän pyysi minua poistumaan.

Joten istun yhä vaan siveysvyöhön lukuttuna. Minä potkin aina kengillä, sillä sehän se tuntuu. Minä laitan usein jalkaan teräväkärkiset nilkkurit tai saappaat, sillä tulee aina sellaisia tilanteita, että pitää antaa kenkää.

Ja minä kyllä annan. Olen myös potkinut hai-saappailla. Sitä sattui varmaan aika paljon, sillä kuulin, että kaverilla oli pallit kipeänä useamman viikon. Minulla on usein näin keväällä hait jalassa, ja sieltä voi tulla Melkei domina , Mun pravuuri on se makkarankierto. Sen jälkeen on koko muna ihan musta. Ei se edes tee kauhean kipieää ja mustelmatkin paranee nopeasti. Englantilainen domina pisti peenikseen sähköä ja tunki paksuja katetreja sisään.

Ukko oli sidottu penkkiin, joten se ei vonut muuta kuin nauttia. Ai että kun olis vielä vetänyt pallukoille oikein kunnon litsarit, niin jopas olis ollut nöyrää.

suihinotto vinkkejä siveysvyö miehelle Lopulta pääsimme itse asiaan ja sanotaan vaikka näin, että tämä oli riittävä. Jos miehesi ei tästä pidä, niin ei sitten. Hän tukipiste outcall sensual massage, että minä saa jäädä kotiin arestiin koko juhannukseksi. Ukko oli sidottu penkkiin, joten se ei vonut muuta kuin nauttia. Sitä on käytetty melko säännöllisesti koko ajan.

: Suihinotto vinkkejä siveysvyö miehelle

Suihinotto vinkkejä siveysvyö miehelle 833
Nettiseuraa and girl 577
MILF EROTIC MASSAGE SUOMI KESKUSTELU KUHMO 395
SEKSISEURAA SEINÄJOKI SEX MATURE MASSAGE Mutta minunkin pitäisi saada. Sitä hän ei tiedä koskaan etukäteen. Taannoin kerran eräänä lauantaina hän polvistui eteeni ja pyysi hellin sanoin, että avaisin CB: Hänen tyydytyksensä on se, että saa palvoa ja kunnioittaa naistaan. Sitten vaimo sitoo jättikokoisen tekomunan lanteilleen ja rasvaa sen.

Housut on ollut minullakin joskus märkänä. Mutta jos en suostu ottamaan sitä pois. Kuukausi lukossa ja iltaisin nuolemista vähintään puol tuntia. Rankkaa se on tuokin. Aika samanlaisia tuntuu olevan jutut mitä tehdään siveysvyöllä.

Pelisääntöjä ja vaatimuksia on monia. Meillä ei niinkään puhuta lisäpäivistä. Yksi mikä on raivostuttavaa, mies kinuaa seksiä tai yrittää jotain.

Minä ilmoitan kyllä kun se avataan. Saatan pärjätä itsetyydytyksellä pitkiäkin aikoja. Ja kerron tietysti aina kun olen tehnyt sitä. Rangaistus on mitä miehet yleensä inhoaa, eli oman sperman syönti. Lattialle istumaan ja pitää suutansa mahdollisimman lähellä.

Siitä sitten vaan laskee kohti ja mikä menee suuhun niellään. Jos kieltäytyy tai laskee ohi. On vaihtoehtona että pidetään lukossa kunnes mies mies pyytää avaamaan. Silloin minä runkkaan spermat kondomiin ja lasken kaiken suuhun. Yleensä spermaa on jo aika paljon Näitä kun on muutaman kerran joutunut tekemään, ilman muita vaihtoehtoja niin jopas mies muuttuu. Tosin joskus olen ihan kiusallaan yllyttänyt esim. Mainittakoon että pesut tehdään kerran viikossa, siinä on jo miehelle palkintoa riittävästi kun pääsee koskettelemaan elintään sen lyhyen ajan.

Pitää hygieniasta hyvää huolta. Kaikenlaiset tulehdukset ovat hyvin herkkiä iskemään, jos päivittäinen pesu laiminlyödään! Siveysvyö on hyvä irrottaa huolellista pesua varten vähintään kerran viikossa.

Näin toimien en näkisi mitään estettä pitkällekkään käytölle. Eturauhasen "lypsäminen" peräaukon kautta on kuitenkin suositeltavaa esim. Täältähän saa todella hyviä vinkkejä miehen kuritukseen ja nöyryytykseen. Tuo spermat kondomiin ja kaataa ne miehen suuhun on hauska kokeilemisen arvoinen asia. Toinen oli se, että antaa miehelle mittalasin ja se on runkattava määrättyyn mittaan sovitussa ajassa.

Jos ei onnistu, niin tulee lisätehtäviä. Ja mittahan on sen verran iso, että ei mies sitä pysty tekemään vaikka runkkaisi kullinsa verille. Meillä harrastetaan usein sitä, että katsellaan yhdessä pornofilmejä. Kyselen vielä, että panettaako? Aika usein annan mieheni nuolla minua ja samalla tyydyttää minua dildolla. Toisinaan hän saa vain katsella aivan vierestä kun nautiskelen dildon kanssa. Yksi mukava asia jota olen käyttänyt on se, että aina pissalla käynnin jälkeen mieheni saa nuolla pimppini puhtaaksi.

Aluksi hän kieltäytyi siitä, mutta kun sanoin kutsuvani pari tuttua ystävätärtäni meille ja esitteleväni CB: Nyt se on jo jokapäiväinen rutiini. Vielä yksi vinkki joka oli täällä ja ajattelin kokeilla sitä. Mieheni saa ruveta käyttämään vanhoja alusasujani. Pikkareita, sukkanauhaliivejä ja sukkia, sukkahousuja. Taidanpa pistää hänelle vanhat rintaliivinikin ja hameen. On mukavampi katsella sellaista siivoojaa. Korkokengät hän saa hankkia itse jostain kirpparilta.

Ne yllä hän saa tehdä kotitöitä. Ja taidampa kutsua muutaman ystävättäreni meille kylään juuri kun piikani on siivoamassa. Näkevät hekin mitä kaikkea CB saa aikaan. Mieheni oli ollut lukittuna, ja sanoin että jos saat sperman lentämään runkkaamalla yli 1,5 metriä saat olla viikon vapaana. Mutta toimit silti minun ohjeiden mukaan, jos käsken jotain. Muuten saat vaikka runkkailla jos haluat.

No se onnistui ja siivosi tietysti itse sotkunsa lattialta. Mikäs sen hauskempaa oli kun komentaa miestä runkulle. Jos oli tylsää, sanoin vaan että housut alas ja hommiin. Tai käypäs vetämässä vessassa käteen. Joka päivä kertaa eri paikoissa ja tilanteissa. Mukavinta oli nukahtaminen kun mies vispaa vieressä.

Tällä menolla alkoi jo kikkeli viikon lopulla punottaa. Kerran se ei saanut sitä seisomaan, niin lukko napsahti kiinni. Hyviä vinkkejä täältä tosiaan saa. Tuo sperman syönti otetaan käyttöön eritysesti. Samoin kuvaaminen, seuraavan kerran kun on vapaana, saa ottaa kuvan seisovasta kalusta työpaikallaan. Tiedän että vaimonikin lukee näitä ja tekee omia sovelluksia minulle.

Nyt on taas näköjään uutta tiedossa ja siksi kysyn. Kiihottaako naisia tuo runkkaamisen katselu ja sperman syöttäminen miehellä? Jotain tietysti osaan päätellä itsekin, mutta olisi mielenkiintoista kuulla naisten mielipiteitä. Kun on pitkään ollut nöyränä naisena ja sitten yllättäenkin pääse vallankahvaan niin ei se sinänäsä kiihota. Mutta kuitenkin se on tuonut minulle aivan uuden maailman. Joillekin se on leikki, joillekin jotain muuta. Minulle se on kokonaisvaltainen asia.

Nyt saan tehdä kaikki päätökset. Alussa se oli hieman hakemista ja ehkä hieman liiallista vallan käyttöakin. Mutta nyt olen todellakin ymmärtänyt, että voin ajatella vain itseäni. Minun ei tarvitse enää usein käskeä.

Riittää kun sanon, että ystävättäreni tulee kyllään. Eikä kestä pitkään kun koti on siivottu. Mitä tulee erillaisiin nöyryyttämisiin. Kyllä niitä meilläkin käytetään. Mutta niin, että ne tuottavat minulle iloa, hauskutta ja nautintoa.

Ne eivät ole itseisarvo ja varsinkaan niillä EI ole tarkoitus tuottaa edes henkistä tyydytystä miehelleni. Hänen tyydytyksensä on se, että saa palvoa ja kunnioittaa naistaan.

Se, että avaan siveysvyön omasta halustani, enkä hänen pyynnöstään tai sopimuksesta on vain osoitus siitä missä mennään. Nyt olen itsenäinen "vapaa" nainen ja voin nauttia elämästäni. Onhan minulla käyttokelpoinen mies. Osaa hän tiskata ja siivota, mutta, mutta Täällä on paljon hyviä vinkkejä. Pistän mieheni alusasu ostoksille. Hänen pitää ostaa itselleen nyt näin aluksi puuterin väriset rintaliivit ja housuliivit.

Ja juuri ennen ostoksille menoa hänen on soitettava minulle ja jätettävä puhelin auki. Saan kuulla hänen keskustelunsa myyjän kanssa. Avainsanoja ja lauseita joita pitää käyttää on. En tiedä kokoani, mutta housuliivit saisivat olla tiukat.

Taidanpa toteuttaa tuon jo tällä viikolla. Toinen mikä on käynyt miellessäni on siivousfirman perustaminen. Mieheni osaa kotityöt hyvin ja on kelpo siivooja. Miksi en käyttäisi häntä hyväkseni ja pistäisi siivoamaan vapaa aikanaan. Saisin varmaan siitä ajan mittaan hyvät rahat. Sperman syöttäminen ei sinänsä kiihota. Mutta on sitä minunkin suuhuni mennyt ja samoin olen nuollut omia liemiäni dildosta. Mutta tuo miehen käteenvetäminen on kiihottavaa katsottavaa.

Haluaisin tehdä sitä itsekin hänelle,joskus teenkin. Mutta mukavampi katsoa kun tekee itse. Aina en tosin "jaksa" odottaa loppuun ja käsken laittamaan CB. Myöhemmin saatan sanoa kun mies sitä vähiten odottaa, että tulepa tänne ja vedä oikein kaksinkäsin.

Samalla mietin jo valmiiksi keskeytänkö taas Seisomasaennossa kun se vetelee ja ei meinaa tulla, on kaikkein kiihottavinta. Ja vihdoin kun korvat jo punottaa niin lopetan taas. Kaikki tämä ei onnistuisi ilman CB. Näitä lueskellessa mielikuvitus alkaa lentää. Yksi hyvä on hankkia kunnon hihnoilla kiinnitettävä strap-on. Kun sen kiinnittää miehen päälle ja sanoo, että alappas runkata, niin on siinä miehellä ihmettelemistä ja minulla hauskaa.

Ei tarvitse katsella limojen lentelyä. Toinen kokeilemisen arvoinen asia on pistää se hänen päälle ja sitten naidaan pitkään ja monta kertaa kun yllä on tuollainen jämäkkä kyrpä.

Voin vaikka joka ilta nautiskella. Ja tietysti CB pysyy koko ajan lukittuna. Voihan hän lopuksi runkata tekokyrpää. Että ei runkkaamisen tekniikka pääse unohtumaan. Ensin saa ottaa suihin tekopenistä. Voinpa hieman kostuttaa sitä pimpissäni. Seuraavaksi laittaa se CB. Liukastetta tietysti mukaan, niin josko tuntuisi aidommalle. Toisella kädellä millä pitää sauvaa, saa myös heilutella CB.

Mietiskelköön mies siinä samalla miltä tuntuisi jos ei olisi munat putkilon sisällä. Mieheni ehdotuksesta se meilläkin alkoi. Toisinaan olen miettinyt mikä saa miehen ehdottamaan sellaista, kun useat miehet täälläkin ovat kertoneet. Nykyään en sellaisella päätäni vaivaa, koska nautin todellakin tilanteesta. Aluksi se oli vain sellaista, että avasin CB: Todella hyödyllistä tietoa naiselle. Niinpä minäkin kyllästyin hänen runkkailuihin ja sanoin, että nyt sellainen loppuu kokonaan.

Sen jälkeen en ole sallinut sitä hänelle kuin silloin jos haluan itse huvitella ja nöyryyttää häntä. Alussa en ymmärtänyt nöyryyttämisen ideaa. Mutta pikkuasioista huomasin sen tuman huvin ja nautinnon.

Koskaan mieheni ei voi aavistaa millä mielellä olen ja mitä päässäni liikkuu. Aluksi saunoessamme annoin hänen pestä minut. Pukuhuoneessa huomasin kuinka hän vilkuili haaroihini.

Kiusatakseni nostin toisen jalkani penkille ja levitin haarojani. Hänen ilmeensä olisi pitänyt ikuistaa kameralla. Kysyin mieheltäni pitikö hän pimpistäni ja hän nyökkäsi. Hetken mietin ja sitten otin uuden askeleen CB: Sanoin hänelle, että hänen pitää tehdä paljon paljon töitä, jotta hän pääsisi lähemmäksi pimppiäni. Ja todellakin siitä lähtien hän joutui tekemään töitä.

Ne kaikki kuuluvat nykyään hänelle. Minunn ei tarvitse huolehtia mistään ja ole saanut itselle laadukasta aikaa. Voin tehdä mitä haluan ja kotiin tullessani tiedän, että paikat on kunnossa ja siellä odottaa nöyrä ja uskollinen aviomies. Ja niin, että vaimosi sen selkeästi huomaa. Illalla taas runkkaa ja valittele väsymystä ja sen sellaista. Kyllä varmaan saat CB: Mutta muista sen tuomat "velvoitteet" ja rajoitukset. Anna avain vaimollesi ja kerro, että vain hän voi avata CB: Pakko nyt kirjoittaa tänne ja kertoa omista kokemuksistamme.

Meillä homma alkoi parisen vuotta sitten. Seksielämämme ei ollut sitä aktiivisinta ja se oli sitä perusjuttua: Hän ei ole pitänyt suihinotosta koskaan enkä ole sitä saanut sen jälkeen kun kerran vahingossa laukesin hänen suuhunsa.

Jos olisin silloin tiennyt mitä se merkitsi, niin olisin vetäytynyt ajoissa. Ei me toki aina päästy edes lähetyssaarnaajaan asti, vaan nuolin vaimolleni orgun tai kaksi, jonka jälkeen hän joko alkoi nukkua tai runkkasi multa mällit vatsalleni.

Turha kai mainita, että ei toi kovinkaan paljoa tyydyttänyt ja hain netistä apuja. Siinä sitten tuli runkattua kerta jos toinenkin. En tyytynyt pelkkään tissin tai pillun kuvaan vaan hain vähän rankempaa juttua.

Siinä tuli vastaan myös sivyesvyökin. Vaimo oli kyllä tietoinen nettiseksista ja omasta kädestä ja useaan otteeseen kertoikin, että ei pidä siitä. Harvat seksikerrat vaihtoivat luennetta. Sain edelleen nuolla häntä.

Ei siinä mitään, sillä pidin siitä ja pidän yhäkin. Tämän jälkeen sain runkata itseltäni lastit päälleni hänen katsellessa.

Hän siis katsoi ihan mielellään, kai. Jossain vaiheessa kuullessani taas runkkailustani sanoin, että joko pitää harrastaa seksiä useammin tai sitten pitää hankkia siveysvyö.

Seuraavana päivänä laitoin hänelle sähköpostilla orgasminkontrollitekstin. Illalla meillä oli mielenkiintoinen keskustelu, joka lopulta johti siihen, että tilataan ja katsotaan miten käy. CB tuli nopsaan ja siitä se sitten alkoi. Alkuun sillä oli ihan positiivinen vaikutus. Kokeiltiin yhdessä mikä sopii parhaiten ja seksielämäkin virkistyi ihan kivasti, mutta vain joksikin aikaa ja "arki" alkoi.

Sovittelun jälkeen löytyi hyvä yhdistelmä, mutta ongelmana oli joko se, että sain munani pois ja takaisin vaikka laite oli paikoillaan tai sitten se hiersi kivesten takaa ihon vereslihalle. Ongelma onneksi ratkesi tilaamalla piikit siihen. Piikit ovat aivan loistavat ja ne olisi pitänyt tilata heti.

Testinä kokeilin vapauttaa munaani piikeistä ja se onnistui, mutta ei ollut mitään jakoa saada sitä takaisin häkkiin. Piikit estävät myös tehokkaasti seisonnan. Pienimmät piikit mahdollistavat pienen jäykistymisen, mutta jo keskikokoisilla tuntuu kipua. Olen ollut tyytyväinen CB Meillä siveysvyö on ehkä enemmän yhteinen ilo kuin minun kiusani. Kumpikin meistä on hyvin selvillä omasta "roolista" ja olemme sopeutuneet siihen.

Olemme erikseen kuin yhdessäkin selailleet netin varmaankin läpi erilaisista siveysvyöaiheista. Osa näistä on ollut sellaisenaakin käyttöönotettavissa, osa sovellettavissa ja osa on täyttä roskaa. Teimme alkutaipaleella säännöt ja niissä olemme pysyneet. Mitä nyt vähän niitä on tullut matkan varrella muutettua. Perusperiaate on se, että siveysvyö on aina päällä ja avain on vaimolla. Vyö otetaan kerran pari pois viikossa pesua varten ja urheilua varten.

En saa ottaa vyötä puheeksi ellei se hierrä tai muuta vastaavaa. Vaimollani on täysi päätäntävalta laukeamiseni suhteen. Kerran viikossa lisäksi minulla on mahdollisuus "voittaa" laukeaminen. Otimme kaksi korttipakkaa, joista nostan yhden kortin kerran viikossa.

Mikäli se on rouva, niin saan laueta. Käytön jälkeen siihen kirjoitetaan käytetty. Yritin laajentaa sen koskemaan kaikkia kuvakortteja, mutta turhaan. Näitä laukeamisia vaimoni ei voi kieltää, mutta tavan hän määrää.

Netistä löytyi toinenkin kiva peli, mutta se perustui aisankannattamiseen vaimoni halunnut lähteä siihen. Kieltämättä se kiihoitti, mutta perempi näin. Vyön myötä olemme keskustelleet mieltymyksistääne enemmän ja virikkeita on haettu netistä.

Seksielämämme on piritynyt kaikesta huolimatta tai ainakin muuttunut molempia tyydyttäväksi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että saisin laueta kovinkaan usein tai sanotaan, että se on vaihtelevan satunnaista. Olen tähän tyytyväinen, vaikka voisi sitä useamminkin laueta. Mainitsin tästä kerran vaimolleni ja hauskaksi?

Sain tähän liittyen tehtävän. Pakka kortsuja ja tehtävänä saada niistä kymmeneen sisältöä aikaiseksi ja kaikki laukeamiset oli videokuvattava. Vaimoni lähti tyttöystäviensä kanssa viettämään lauantai-iltaa ulos, joten aikaa oli. Meillä on aika mielenkiintoinen video olemassa. Muna oli todella hellänä ja toivoin seuraavassa viikkoarvonnassa, että en noistaisi ruovaa. Vaimoni ei näe itseään minään nahka-asuun pukeutuvana dominana, joten bondageen liittyvät jutut eivät ole olleet itsestään selviä.

Alun jälkeen niistä normaalit ovat olleet lähes arkipäivää. Olen saanut ommella myös itselleni hupun, koska unilaput eivät pysyneet riittävän hyvin päällä. Suukapulaa emme ole ostaneet, vaikka jotain on seksiliikkeestä jäänytkin matkaan.

Suukapulan virkaa on, silloin kun se on laitettu, toimittanut vaimoni pikkarit pyykkikorista tai jalasta, ei kertaakaan puhtaat ja teippi. Muutamia kertoja käteni on kytketty käsiraudoilla selän taakse siksi aikaa kun vaimoni oli illanvietossa, joten periaatteessa olin vapaa vaikka katsomaan teeveetä, mutta Kerran olen saanut, kun sitä useampaan kertaa pyysin, piiskaa.

Sovittiin miten mennään ja mihin asti. Vaimoni sitoi minut sänkyyn kiinni ja pari tyynyä alle, jotta pylly nousisi sopivasti esiin.

Suuhuni laitettiin myös suukapula, joka oli hyvä idea. Jäin siinä odottamaan ensimmäistä iskua, jota ei tullut, sillä vaimoni oli päättänyt minun odottaa vähän aikaa. Lopulta pääsimme itse asiaan ja sanotaan vaikka näin, että tämä oli riittävä. Olimme sopineet, että vyötä käytetään niin kauan, että pylly on kunnolla punainen, vaikka rimpuilisin. Näin tein ja koetin myös äännellä, turhaan. Takamus oli todella kipeä muutaman päivän eikä juurikaan tehnyt mieli istua.

Se oli ensimmäinen ja toistaiseksi viimeinen kerta. Siveysvyö ei tarkoita meillä sitä, että olisin vaimoni orja tai palvelija.

Kotityöt teemme kuten ennenkin, lähes puoliksi ja kaupassa käy kumpikin jne. Tämä ei siis kuitenkaan pois sulje sitä, että jos vaimoni haluaa esim. Niinikään television kaukosäädin on vaimoni hallussa. Onneksi hän pitää myös jalkapallosta ;- Koska tässä on kuitenkin pohjimmiltaan kyseessä kieltäytyminen ja toisen tahtoon alistuminen, on meillä myös käytössä erilaisia rangaistuksia erilaisista mokista.

Näistä ei ole olemassa mitään sovittua käytäntöä, vaan niitä tulee tilanteen mukaan. Pidempi tauko laukeamisissa, nurkassa seisominen, jalkarahina toimiminen, kotitöiden siirtyminen minun hoidettavaksi jne.

Kaikkiin rangaistuksiin liittyy myös sakko euroa. Vastaavasti laukeamisiini liittyy toimenpidemaksu, jonka suuruus liittyy tavasta. Rahat eivät mene vaimolleni, vaan yhteiseen lomakassaan. Kuten aikaisemmin kerroin, niin seksielämämme on molempia enemmän tyydyttävä.

En ihan päivittäin tyydytä vaimoani suullani tai dildoilla, mutta usein kuitenkin. Pidän siitä eikä oma tyydytys tunnu aina tarpeelliselta.

Kieltämättä muna osoittaa elonmerkkejä ja kivuliaita sellaisia. Dildot ovat olleet ahkerassa käytössä, sillä niitä käytetään lähes yhtä ahkerasti anuksessani kuin pillussa.

Alkuun se oli nöyryyttävää, mutta siihenkin tottuu. Toinen nöyryyttävä ja kiihoittava asia on tullut myös kuvioihin. Se juontaa juurensa siitä toisesta ei käytössä olevasta viikkopelistä. Jos pääsen naimaan, niin saa myös laueta sinne. Tämä tarkoittaa sitä, että nuolen pillun jälkeen päin puhtaaksi. Nykyään vaimoni istuu aktin jälkeen kasvoilleni. Ehkä keskimäärin kerran viikossa. Se siis riippuu ihan vaimostani. Kortti on ollut suosiollinen kahdesti.

Ikävin kokemus oli ehdottamasti se, kun vaimoni lähti ulkomaille kuukaudeksi työmatkalle ja jäin kotiin. Olimme sopineet, että avain on mahdollista saada vaimoni työkaverilta, mutta vain hätätilanteessa.

Tätä ei tullut, sillä en ollut varma mitä vaimoni oli kertonut työkaverilleen. Olemme kuitenkin melko läheisiä perhetuttuja, joten näemme usein, myös työmatkan aikana. Tuntui, että hän tiesi, sillä hän oli pukeutunut melko provosoivasti, kireä toppi ja stringit vilkkuivat housuista. Jälkeenpäin ajatellen, niin aika normaalit olivat hänen vaatteensa. Tällä hetkellä on menossa kuiva kausi, sillä vaimoni on mökillä ja itse olen töissä.

Edellisestä kerrasta on jo puolitoista kuukautta ja pahaa pelkään, että nyt rikotaan ennätys. Olen halukas vaihtamaan mielipiteitä muiden kanssa vaikka sähköpostitse. Myös uusia ideoita otetaan vastaan. Täysjärkinen ei suostu En usko kenenkään miehen suostuvan noihin tarinoissa mainittuihin alistumisiin, eikä tuo lelu pippelissä kovin kauan voi olla aiheittamatta pysyviä vaurioita.

Tosi älytöntä ja lammasmaista!! Eikä vakuudeksi ole missään amatöörikuvia!!!. Miesten siveysvyö ei kuulu joka kodin varustuksiin ja osa jutuista lienee keksittyjä, mutta ei niitä sadan euron siveysvöitä mainostettaisi, ellei niitä joku ostaisi ja tietysti käyttöä varten.

Meitä on niin monenlaisia ja monenlaisista asioista nauttivia. Yhtä epäuskottavaa on, että joku aviomies olisi niin uskollinen, ettei koskaan katsele vieraita naisia sillä silmällä. Kuitenkin sellaiseksi itseään väittäviä on vaikka kuinka paljon.

Mitä tulee amatöörikuviin niin eipä niitä julkisuudessa näy mistään muustakaan seksiasiasta. Ei kukaan ole niin hullu, että esim. Ja nyt digiaikana niitä on tullut paljon lisää, kun ei tarvitse lähettää negatiiveja kehitettäväksi. Jos niitä kuvia kaipaat niin käypä katsomassa sellainen sivusto kuin Lock'n'Keep, jäsenten omakuvia on osoitteessa http: Katsoppa video osoitteesta http: Ihmiset ajattelevat vähän eri tavoin.

Jos pyydetään julkaistavaksi kuvia, minä oletan, että niissä näkyvät myös kasvot. Pelkkiä kullin ja vitun kuvia riittää maailman loppuun asti, mutta olen ymmärtänyt, että naiset eivät edes halua katsella sellaisia. Olemme harrastaneet kolmansia miehiä aika paljon ja pyytäneet joka kerta kuvan vastauksen mukaan. Yleensä vastaaminen loppuun siihen.

Vaimoni sanoi, että polta kaikki sellaiset vastaukset, joissa mies ei uskalla näyttää kuin kullinsa. Nekin kuvat olivat lähes poikkeuksetta epäteräviä. Pelkkä passikuva kiihottaa naista enemmän kuin saman kokoinen kuva jalkovälistä. Sorry että annoin tekstissäni hiukan turhan lavean käsityksen. On se kiva kapine tuo mieheni siveysputki. Se on saanut ihmeitä aikaan mieheni käytöksessä.

On muuttunut kiltiksi ja huomaavaiseksi. On myös oppinut monipuoliseksi rakastajaksi,huomioimaan vaimonsa tarpeet. Aukaisen lukon aina omien halujeni mukaan mutta hän on aina halukas tyydyttämään minut ilman että lukkoa aukaisen. Hän on oppinut mm. Kontroloin hänen saamisiaan ja pidän häntä pienessä puutteessa jatkuvasti.

Se on hänelle juhlapäivä kun putki avataan muuta kuin pesua varten. Sitä hän ei tiedä koskaan etukäteen. Puhuminen aiheesta on ankarasti kellettyä. Siitä seuraa aina rangaistus,aika pitenee,kotityöt lisääntyvät ym. Kaikesta muustakin tottelemattomuudesta selibaatti helposti pitenee. Onhan se joskus hankalaa ja kiusallista lukossa olo mieheni kannalta,hän kuitenkin kestää sen kuin mies.

Olisin utelias kuulemaan naisten kokemuksia aiheesta. Olisin mielelläni tuossa tilanteessa, mutta mutta. Tämän vuoksi kuulisin miellelläni miten kaikki alkoia ja etene tähän pisteeseen. Miten saatte laitettua välineen takaisin paikoilleen esim. Tai äärimmillään, miten saatte sen takaisin päälle kun mies on saanut orgasminsa ja vastustelee kovasti laitteen takaisinpanoa?

Pari tuntia raudoitettuna niin eiköhän ala CB mahtumaan. Puolisen vuotta sitten hankittiin miehelleni siveysvyö. Se ei suinkaan ole kurinpitoväline vaan puhtaasti seksuaaliseen kiihottamiseen.

Aikaisemmin tyydytin hänet noin kolme kertaa viikossa, ja nyt saattaa mennä yli viikon, ettei hän pääse laukeamaan kertaakaan. Minut hän tyydyttää erinomaisesti suulla, sormilla tai tekopeniksellä aina kun haluan. Kohokohdat ja oikeastaan parisängyssä sovittu syy siveysvyöhön konkretisoittuu joka toinen lauantai. Silloin jätän mieheni kotiin ja lähden ravintolakierrokselle.

Aika usein kierros venyy aamuun asti, ja mieheni kiusaksi soittelen jo ravintolasta väliaikatietoja. Kun tulen kotiin, hän odottaa eteisessä alapää paljaana ja kerron yön tapahtumista, ja saahan hän tunnustella sormellaan josko löytyisi jotain kiinnostavan liukasta. Tähän asti ainakin on kaikki mennyt oikein hyvin, joten eiköhän jatketa. Kumpa vaimonikin suostuisi tähän leikkiin. Hän ei vaan näytä haluavan muita miehiä.

Ehkä olisi syytä olla onnellinen asiasta, mutta kun tämä fetissi ei päästä irti! Mustasukkaisuus ei ole ollut ongelma tähänkään asti, sillä meillä on käynyt miehiä naimassa minua oman siippani katsellessa ja olen käynyt aikaisemminkin yksin ravintolassa. Koko siveysvyöasia lähti liikkeelle siitä, että poissaollessani mieheni tietysti katselee nettiä ja videoita ja hyväilee kulliaan ja runkkaa joskus loppuunkin asti.

Halusin rajoittaa hänen itsensähyväilyt. Hän saa tietysti edelleenin katsella pornoa ja vieraiden naisten kuvia, kun itse olen ravintolakierroksella, mutta nyt on estolaite päällä eikä hän voi kosketella kulliaan saati laueta. Olemme puhuneet siitäkin, että hän nuolisi minut puhtaaksi, mutta hän ei ole siitä ihastunut ja on tehnyt sen vain yhden kerran kotona vieraan laskettua spermat sisälleni. Pari viikkoa sitten, kun tulin aamuyöstä kotiin ja mies oli ollut kauan ilman ja kiimainen, sanoin haluavani hänet nuolemaan pilluni puhtaaksi.

Hän ei myöntänyt eikä kieltänyt, joten lähiaikoina sekin tulee tapahtumaan. Meillä siveysvyö on antanut vauhtia seksielämäämme, eikä kummallakaan ole mitään sitä vastaan. Tuo kuullostaa niin kiihottavalta. Onko miehesi sitten koskaan nuollut omia lasteja sisältäsi?

Ehkä se olisi helpompi aloitus, vai saako hän ylipäänsä tulla sisällesi? Miten teillä hoidetaan turvallisuus? Tarkoitan nyt siis vieraitten miesten terveyttä? Jos paljaalla mennään, niin riski sukupuolitauteihin on selvä. Vai onko kenties kyseessä vakiomiehet? Jos on, niin miten tunteet pysyvät pelistä ulkona? Vai onko rakastuminen sallittua? Minusta se olisi jo aika riskipeliä suhteen kannalta. Tottakai mieheni saa laueta sisälleni. Olisihan se aika ikävää, kun hän on joutunut odottamaan naimista pari viikkoa tai kauemminkin, ja sitten pakottaisin hänet vetämään kullinsa ulos juuri parhaalla nautinnon hetkellä.

Ei tarkoitus ole kiduttaa häntä. Se turvallisuus on kyllä ongelma. Kysyn sitä aina vierailta miehiltä, ja muutama on kaivanut kumin esille ei suinkaan siksi, että tietäisi sairastavansa jotain, vaan koska on lähiaikoina ollut usean eri naisen kanssa. Minulla on hyvä aviomies. Ei tässä touhussa ole pelkoa varsinaisesta rakastumisesta, jonkinlaisesta ehkä kuitenkin. Yhden miehen kanssa naimme aika usein, jos satumme tapaamaan ravintolassa. Koskaan ei ole suoranaisesti tehty treffejä, mutta hänen kanssaan ehdin kotiin vasta sunnuntaina iltapäivällä.

Rajan vetäminen pelkän paritelusuhteen, mukavan miehen ja rakastumisen välillä on tietysti hankalaa, mutta eipä ole tullut vastaan aviomieheni voittanutta. Jos meidän suhde etenee tuolle asteelle, niin uskoisin että lastin nuoleminen oman ja vieraan sekä vakimiehen paremmuudella pilkkaaminen voisi olla varsin kiihoittava lisä. Olipas hiukkasen lyhyt ketju tämä. Kyllä se pitää naisella olla halua alistamiseen ei se muuten onnistu.

Menee muuten teatterin puolelle. Mies kontalleen alasti ja takaapäin hellästi puret palleista. Otat suihin, läppäiset takamukseen ym Ei alistamiseen tarvitse liittää seksiä ja väkivaltaa.

Hyvä nöyrryyttäminen on parasta alistamista. Noista diktaattorimaiden erilaisista tarinoista, joissa miesvannkeja on hiillostettu, usein on alastipitäminen. Kavereita kylään ja ukko munasillaan passaamaan.

No ehkä valkoinen hilkka päähän. Nöyrryytys vaatii aina yleisön. Voihan sitä vielä ohimennen läpsiä takapuolelle ja kulkusille. Ennen oli näitä häpeäpaaluja? Miksei niitä voisi ottaa uudelleen käyttöön?

Mies kiinni paaluu ohikulkijoiden naurettavaksi. Jos se miehentupelo vielä tekee jonkun virheen palveluspuuhissaan, niin ojennukseksi hakekoon makkarista sträppärin ja liukkarin. Mies kiltisti sohvan selkänojan yli kaarelle pylly pystyssä, herkkureikä paljaana.

0 thoughts on “Suihinotto vinkkejä siveysvyö miehelle”

    -->

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *