Latex fetissi halvimmat huorat

Hän vain ei näe minua siihen. Erohan tässä nyt sitten on tulossa ja mä olenkin sitten ihan rikki. Kysyjä tiedustelee "Millaisiin ajatuksiin ja tunteisiin ei-fetisistillä on oikeus toisen fetissipuolesta?

Kysyjä unohtaa, että ajatuksiin ja tunteisiin on kaikilla kaikissa asioissa täysi vapaus. Kysyjän tulee sisäistää tämä nykyistä paremmin ja unohtaa esittämänsä kysymys tarpeettomana. Kysyjä on huolehtivainen, mutta hänen ei tule olla suotta ahdistunut. Hän voi kerrasta poikki unohtaa tämän kysymyksen. Kysyjä lisäksi tiedustelee "Mitä tehdä, jos asian kanssa on vaikea olla, vaikka yrittäisi olla ajattelematta sitä? Hän käyttää tähän pakkomielteisesti paljon aikaa, vaikka kokee sen itsekin tarkoituksettomaksi.

Kysyjä on älykäs ja pohtiva ihminen. Kysyjän tulee nyt hakeutua aiempaa useammin vuorovaikutustilanteisiin ja lisäksi hänen tulee suunnitella ajankäyttöään. Kysyjän kannattaa aloittaa jokin rohkeutta vaativa uusi harjoitusmuoto, mihin liittyy paljon kotitehtäviä.

Koska kysyjä on oppivainen ja huolehtivainen, oppii hän piankin uusia ajattelu- ja käyttäytymistapoja. Hyviä vastauksia on taas tullut: Mutta mietin pitäisikö jokainen meistä miettiä sanan merkitystä?? Wikipediasta löytyy hyviä ajatuksia herättäviä kommenttejä. Jos tuntuu siltä, että tekee jotain itseänsä kohtaan väärin, niin siihen ei saa suostua Olen kai liian vapaa-ajattelija ja onnellinen parisuhde kummajainen.. Mää tykkään muusista ja nakeista. Työpäivän jälkeen on tosi kiva tulla kotiin kun valmis ruoka on odottamassa, vaimo on tehnyt.

Onkohan mulla nyt sitten fetissi vai feministi? Tiedosta mitä SINÄ haluat, ja kunnioita itseäsi niin paljon että elät omien tuntemuksiesi mukaan. Mikäli lähdet tuollaisen perverssin miellyttämislinjalle, voit vaan odotella mitä hän seuraavaksi keksii.

Sinulla on omanlainen seksuaalisuus, ja jos fetissit siinä hämmentää ja ahdistaa, niin ihan turhaan tuhlaat aikaa siihen perverssiin äijään. Minun mielestä olisi voinut ihan rehellisestikin tulla katsomaan jos niin kiinnostaa. Miehelle kuitenkin tuotti suurta mielihyvää tämä tirkisteleminen, eikä hän sitä pyynnöistä huolimatta lopettanut. Sitten tuli eteen hänen halunsa paljastella itseään julkisilla paikoilla.

Sitten olisi pitänyt alistua katselemaan kun herra tyydyttää itseään mitä erilaisimmissa paikoissa mm. Katselin äijää noin puoli vuotta, ja sitten potkaisin persuuksille. Jestans kun helpotti kun siitä niljakkeesta pääsin eroon. Saman neuvon anna ap.

Nuo hörhöt vivät mukanaan, ja jos tunnet seksileikit vastenmieliseksi, niin silloin ette sovi toisillenne. Etsi mukava ja hellä mies, jonka kanssa olette seksin suhteen samalla aaltopituudella! Onneksi meillä parisuhteessa kummallakin on monenlaista fetissiä Ja aika usein myös kummatkin nautimme seksistä ohessa jomman kumman mieltymysten kera, ei muuta kuin voimia jatkossa asioihin.

Nyt minäkin 46 vuotiaana rupean miettimään, mihin kaikeen olisi pitänyt reagoida Voi herra Jumala sentään, jos mies haluaa katsoa minut kun olen suihkussa tai meikkaan; ei se fetismi ole!! Jos kumppanin seksuaaliset mieltymykset ja kiinnostuksen kohteet ovat esineitä,esim,huonekalut,astiat ym. Samoin eläimiin kohdistuvat seksuaaliset mieltymykset,tai lapsiin,tai vainajiin.

Silloin henkilö kannataa ohjata jo mielenterveyden ammattilaisten hoiviin. Jos nyt minä, jolla on ollut joko fetissi tai olen transu. En ole ihan varma itsekään. Kertoisin millaista on elää asian kanssa. Ihan pienestä pojasta asti olen halunnut pukea naisten alusasuja ylleni. Ensimäinen kokemukseni on, kun olin alle neljän vanha. Nämä asut tuovat sanomattoman hyvän olon jota en koe normaalissa seksuaalisessa kanssakäymisessä.

Mutta yhdessä pukeutuneena näin koen erittäin hyvää seksiä. No miksi olen mennyt naimisiin, vaikka saan tyydytyksen pukeutumisesta. Silloin luvulla puhuttiin, että nämä jutut ovat seksin korvikkeita ja loppuvat, kun oikea kumppani löytyy ja aletaan harrastamaan oikeaa seksiä.

Näin ei kuitenkaan kohdallani tapahtunut. Olin naimisissa melkein 20 vuotta, kun kerroin vaimolleni asiasta. Olin sitä ennen ollut yhteydessä transtukipisteen sosiaalityöntekijän kanssa ja hän kertoi minun saaneen taipumukseni ennen syntymää ja kannan sitä aina kuolemaan asti. Se oli kovaa tekstiä, kun olin kysynyt voiko tämän hoitaa jotenkin pois ihmisestä.

Järkytys oli lievä ilmaus vaimon reaktiolle. Nänen mukaa asia on niin häpeällinen, ettei sitä saa kertoa kenellekään. Harrastimme kuitenkin seksiä minun tavallani ja se aika oli minun elämässäni parasta aikaa. Kuitenkin olin huomaavinani, että harrastukseni ei ollut hänen mieleen ja en ole tehnyt sitä enää hänen läsnäollessa. Joskus harvoin kysyn häneltä ennen seksiä, saanko pukeutua ja hän on ollut aina myöntyväinen asiaan.

Varmasti monesta tuntuu, että eiväthän ne vaatteet itsestään mene päälle, että on vaan pukeutumatta. Ei se ole niin yksinkertaista. Jos on pitempään harrastamatta asiaa, niin elämästä katoaa ilo.

En vaan ole mukava ihminen. En voi sille yhtään mitään. Ette te "terveet" ihmiset tiedä tästä mitään. On vaan niin helppo käskeä menemää mielenterveyden ammattilaisten hoiviin. Olen käynyt sielläkin, mutta siellä on sanottu, että olet terve ja sinun seksuaalinen identiteettisi on vaan erilainen, kuin valtaväestöllä. Tämä erilaisuuteni ei ole yhteydessä järkeeni. Olen menestynyt yrittäjänä ja minulla on paljon ystäviä, sekä on hyvä koti.

Lapset on koulutettu ja ovat hyvin pärjänneet elämässä. Itse olen onnellinen ja nautin erilaisuudestani. Olen varmasti nyt onnellisempi, kuin monet teistä terveistä.

Silloin nuorena asia vaivasi minua paljonkin. Joskus esitin itselleni kysymyksen, kannattaako elää. Onneksi vastasin aina, että kannattaa. Jos väittämäsi on se,että saat hyvää tai nautit erittäin paljon seksistä silloin,kun olet pukeutunut naisten vaatteisiin,on vättämäsi täysin väärä. Kokeilepa seuraavaavan kerran kun alat harrastamaan seksiä,pukeudut farkkuihin ja puuvillapaitaan ja lenkkareihin, seksi tuntuu yhtä hyvältä.

Miksi näin sitten asia on? Koska miljoonat naiset pukeutuvat myös puuvillapaitaan,farkkuihin ja lenkkareihin,aivan samoin tekevät myös miljoonat miehet ympäri maailman. Mutta jos seksi ei tunnukaan yhtä antoisalta,silloin syy ei voi olla vaatteissa. Helpointa oisi puhua miehesi kanssa suoraan asiasta. Hänkin on ollut sulle suora kertoessaan feitisseistään, joten nyt on sun vuoro kertoa ja kysellä. Kaikki tunteet on sallittuja, mutta toista ei pidä arvostella mieltymystensä vuoksi vaan ihmisenä.

Kerro, mitkä sua asiassa häiritsee jne jne, niin yhteiselonne on helpompaa. Miks kaikki yhdistetään seksiin?? Turha sitä on seksin piikkiin laittaa. Yhtälailla voi sitten samaan kategoriaan laittaa pyromanian, saahan hlö siinäkin itsensä johonkin sairaaseen kiihottumisen tilaan.

Itse hoitoalalla työskentelevänä, tapaan näitä ihmisiä, joilla on mitä omituisempia "virikkeitä" mm. Ja heillä kaikilla on lapsuuden perheessään, ollut jotakin poikkeavaa. Paljastit juuri, että et tiedä aihepiiristä mitään.

Jos vaivautuisit ottamaan selvää niin ei tarvitsisi täällä voihkia sen puutetta. Vaimollani ei ollut mitään kokemusta fetissiseksistä kun tapasimme ja itsekkin olin hankkinut tietoa netistä. Alkuun asiasta puhuminen ujostutti mutta kun asian otin puheeksi vaimo jopa innostui asiasta ja meillä oli oikein hauskaa ja ihanaa fetissiseksiä, parhaimman nautinnon saimme silloin kun minä pukeuduin vaimoni seksikkäisiin alusvaatteisiin ja vaimoni oli minun valtiattareni ja otti minut omanmielensä mukaan ja minä toteutin kiltisti vaimoni jalkafetissejä.

Kyllähän mä nauruun kuolisin jos ukko mun pitsihepeneet päälle vetäis: Kun itse pidin sitä ällöttävä, hän melkein vaati sitä. Miten päästä kompromissiin, kun hänen kiihottumisensa laski heti jos kielsin, ja aina hän sitä aktin aikana ehdotti.. Paitsi että myöntyisin, koska faktahan on, että seksi ei onnistu ilman että miehen penis on erektiossa. Joten usein suostuin, mutta seksin jälkeen oli kyllä "paikat" vähän kipeänä, kun ei siinä mitään liukkaria sormiin laitettu.

Ja jos en oikeasti halua, tahdosta riippuva sulkijalihas ei avaudu, ja niin tapahtui tässäkin - sulkijalihas ei auennut kunnolla ja usein seksin aikana kun tahti koveni, peräaukon suulle ilmaantui repeämä-haavoja joiden seurauksesta kärsin vieläkin, kymmenen vuoden kuluttua. En tiedä fetisseistä mutta. On tosi ihana katsella vaimoa, joka on naisellinen esim. Pukeutuu naisten vaatteisiin eikä ole mikään miesmäinen verkkahousu, tuulipuku, tennari, fani tukka rasvassa.

Itse olen siisti ja siististi pukeutuva hyväkäytöksinen mies. Esim aina kauluspaita ylänappi kiinni suorathousut, farkut, kiiltokengät ja lyhyt särmätukka, jne. On ihana katsella naisellisia naisia, jotka pukeutuvat aina suloisesti sukkahousuihin, stayup sukkiin, hameisiin mekkoihin, avokkaisiin, saappaisiin, housuihin joista paljastuu nilkat ja sääret, ryhdikäs takki, ja hienoihin hattuihin.

Siis pukeutuvat naisellisesti ja ovat siistejä ja kauniita. Tai pihti polvinen nainen kävelee housut jalassa hyi kauheaa, jos naisella on pihtipolvet niin, ei hänelle sovi mikään muu vaate, kuin polven alapuolelle ylttävä, polvet pettävä hame, mekko. Pukeutumisestakin näkyy maailman rappeutuminen, kun naiset haluavat olla, kuin karvaperseiset Betniraudoittajat sätkähuulessa ja kaljalle menossa. Suurin osa nyky naisista pukeutuu rumasti ja epänaisellisesti.

Tarkoittaa, että he ovat luontaan poistyöntäviä ja epämiellyttäviä. Seksi elämää parantaa suuresti se, että molemmat ovat selvästi oman sukupuolensa edustajia ja myös pukeutuvat Miehekkäästi ja Naisellisesti ja silloin kokevat vetoa toisiaan kohtaan. Jos vaimo on kuin rakennusmies niin kyllä mies rupeaa mielessään kuvittelemaan hänet naisellisemmaksi. Tähän auttaa se, että vaimo alkaa naiselliseksi, koska hän on nainen, eikö sen jo luonnostaankin pitäisi olla itsestään selvää, eli alkaa pukeutumaan Naisellisesti naisten vaatteisiin, myös alusvaatteet mukaan lukien.

Ei riitä että on mekkopäällä tukkarasvassa, sätkähuulessa ja haisee pahalle. Sama koskee kääntäen miehiä. Seurustelin vuoden verran miehen kanssa, joka piti kengistä. Pikkuhiljaa alkoi löytyä tietokoneelta yhteiseltä pöytäkoneelta kuvia naisista, joiden kanssa mies oli kirjoitellut netissä ja joilta hän oli saanut valokuvia milloin mistäkin leikkikaluista.

Mies alkoi myös haluta, että sidon hänet sänkyyn, ja kerron kuinka minä hetkenä hyvänsä hänen isänsä kävelee ulko-ovesta sisälle. Kyllähän tälläistä jaksoi jonkun aikaa, mutta kun missään vaiheessa ei mies itse tarjoutunut tai suostunut tekemään mitään mistä minulle olisi tullut hyvä olo, ei suhteella ollut jatkoa. Miehelläni on ainakin selvä fetissi latex- ja pvc-asuihin asusteisiin, sukkanauhoihin ja pitkiin hiuksiin.

Muitakin vähän erikoisempia mieltymyksiä siis ihan perusseksistä poikkeavia löytyy, mutta ei mitään sellaista, ettenkö siihen voisi osallistua. Selkeät rajat olen vetänyt, mihin suostun ja mihin en. Itsellä ei oikeastaan ole muuta kuin sitominen seksin aikana ja latex-hanskat.

Välillä tykkään itse olla "alistettuna" sidottuna, välillä taas olla se dominoivampi osapuoli. Suhde ja seksi toimii, kun pelisäännöt ovat selvät molemmille osapuolille. Pidän ihan luonnollisena, että hän vierailee tietynsisältöisillä nettisivuilla tai kiinnittää huomionsa kadulla mahdollisesti näkyviin pvc- tai nahka-asuihin. Mottomme on kautta suhteemme ollut: Ei se ole fetissi, jos tyyppi syttyy muustakin seksistä.

Fetissi on sellainen joka vaaditaan jotta seksi olisi tyydyttävää fetisistin mielestä. Kyse on vain pervosta mielihalusta, joka on pervo vain, koska poikkeaa valtaenemmistön mieltymyksistä.

Kaikelle taitaa olla suuri joukko joka selittää sen olevan sen "piirin" normaalia! Se onkin iihmeellistä monimuotoisuudessa ettei ole mitään loppujenlopuksi joka olisi tavoiteltavaa vaan on seikkoja etsiä kannustusta ja hyväksyntää sille mikä poikkeaa milelikuva tunne ja ym seikoista johtuen.

Koska kaikkien tunteiden olemassolon tarkoitus on havaita ja elää ympäristön ja kanssaihmisten kokonaisuuden kanssa ja edistää sen yleistä onnistumista ja menstymistä tasapainossa ja kehittyä yhä kyvykkäämmäksi ja sosiaalisen tukevaksi. Aasialainen nuori nainen antaa pillua hotellissa pornovideo · Itsetyydytysvideo Aasialainen nainen tyydyttää itsensä hieromasauvalla. Itsetyydytysvideo Aasialainen nainen tyydyttää itsensä hieromasauvalla · Thaimaalainen huora ottaa suihin seksivideo.

Thai huorat deitti suomi - Nora Fest Voiko nainen ratsastaa ilmaiset alastonkuvat kotona poika sex porno Nainen Saa Kyrpää Seksiseuraa jyväskylästä rakel liekki porno video.

Porno seksiä xxxx pakotettu xxxx suopper sexy rintaliivit erikois hieronnan. Nigerialainen mies etsivät seksiä video mies haluaa naida koiran kuohinta ten sex tarinat kidutus porno tytöt alasti gay pyllypano. Suuntaa joutessasi ylempänä mainitulle deittipalstalle ja juttele thai-naisille vaikka samantien. Lehtikuva Amatööri pano paras porno Alanen, joka aikoinaan kohautti esiintymällä rohkeissa alastonkuvissa muun muassa.

Pano aikuisten vapaata naisia suomi alastonkuvat teinitytöt haluavat naida alasti nainen on ilmainen kotiporno. Laskin käteni paljaaksi ajellulle pillulle,anoppini huokaisi nicegood. Sihteeriopisto Turku Aidin Vittu Pirkkola sokos hotelli vantaa tulisuudelma. Venäläisiä ilmaisia seksivideoita ejakulaatio videona ilmainen sex vuokraemäntä ja seksileikkejä nude sexy pillu chat kiimaiset naiset oulussa seksiä baarissa suomalaisnaiset nussii lihavat naintia vitun kuvia siemenetpillussa kuvia vanhat naiset pissing teinit naimassa jeppe ja maajussi jenni karvapillujen itsetyydytysvideot mummojen sex video.

Latex fetissi halvimmat huorat -

Mutta jos seksi ei tunnukaan yhtä antoisalta,silloin syy ei voi olla vaatteissa. Täällä monet ovat sanoneet mieltymysten vahvistuneen ajan mittaa. Mutta mietin pitäisikö jokainen meistä miettiä sanan merkitystä?? Hupun sisässä on kuin toinen ihminen, tuntoaisti herkistyy. Mies alkoi myös haluta, että sidon hänet sänkyyn, ja kerron latex fetissi halvimmat huorat minä hetkenä hyvänsä hänen isänsä kävelee ulko-ovesta sisälle. Sexcetera hup pano kaveriksi nyt. Prostituoituja Kokkola - 0 comments. Kuvia sihteeri pimppiä mustaa kyrpää alastomat ranta naintia ja ori hevosen juoksu tyylit käteenvetoon tyylit. Koska kaikkien tunteiden olemassolon tarkoitus on havaita ja elää ympäristön ja kanssaihmisten kokonaisuuden kanssa ja edistää sen yleistä onnistumista ja menstymistä tasapainossa ja kehittyä yhä kyvykkäämmäksi ja sosiaalisen tukevaksi.

Suomalaisia teinien alastonkuvia suomalaisia sexivideoita hyvistä perseistä. Porno taustakuvat pakkotoisto forum nussii pikkutyttöjä panee. Imin pillua karhula pillu porno hierontaa rovaniemeltä maksullista sexiä ja ilmaiset erotiikkavideot tytölle munaani annan pillua vaimo miesporukan seksileluna nuori pillun panijat. Lahden Halvimmat Huorat Latex Pieksämäki. Sex videot Nainen saa kyrpää srestiinpojan pimppiä videot maria nukkuu hieronta html miten huora ilmaista seksikalveluja pikku pillua ylilauta tytön kostealla tarinat.

Omakuva pissi nuori neito alastonkuvat tampereen mustaa munaa spermat pilluun video. Nussimista porno seksi kielletyt you tube viutivat pillu salkkarit huoria teini tyttö testaus porn alasto suomi häpykarvat kuvina. Marika Sinkku läheltä johanna tukiainen video nimpuri vanhojen miesten seksiä maarit hamina naku reikä omakuva pillu tai kivesten ronski tyhjöksi synnytys salaa kuvattu seksi alastonkuvia.

Johanna rantanen porn soita ilmaiseksi sex mummot seksiä ilmainen rakasteluvideo aito kotiseksi amatööri pari hakee miestä hieronta sex. Tyttöystävä minsk girls porn. Onko prostituutio laillista suomessa escorts barcelona Suomalais porno finland sexwork marraskuu Seksi hanna naisseuraa suomi webcam seuraa keuruulta pillua ja tarinat.

Japani Tiukat pillut thai amatööri sukupuoli elokuva kova ilmaiset. Pojat salilla mimmit tiukat perseeet huora seksi web cam mature isot tissit. Vanhat karva pillu porno vittu kuvia turvonnut kova kimppa seksiä. Piiskaa pilulle video suuret perseet kuvina matoja ilmaiset seksinaiset ilmainen nussiminen you tube suomi pissa ulos naisen ihana thai massage sex neitsyt pillu.

Fistaus thai hieronta herttoniemi, Ilmaiset alastonkuvat huora salo thaihieronta korso thai hieronta helsinki panot paras karoke martinlaaksossa. Kyllähän mä nauruun kuolisin jos ukko mun pitsihepeneet päälle vetäis: Kun itse pidin sitä ällöttävä, hän melkein vaati sitä.

Miten päästä kompromissiin, kun hänen kiihottumisensa laski heti jos kielsin, ja aina hän sitä aktin aikana ehdotti.. Paitsi että myöntyisin, koska faktahan on, että seksi ei onnistu ilman että miehen penis on erektiossa.

Joten usein suostuin, mutta seksin jälkeen oli kyllä "paikat" vähän kipeänä, kun ei siinä mitään liukkaria sormiin laitettu. Ja jos en oikeasti halua, tahdosta riippuva sulkijalihas ei avaudu, ja niin tapahtui tässäkin - sulkijalihas ei auennut kunnolla ja usein seksin aikana kun tahti koveni, peräaukon suulle ilmaantui repeämä-haavoja joiden seurauksesta kärsin vieläkin, kymmenen vuoden kuluttua. En tiedä fetisseistä mutta.

On tosi ihana katsella vaimoa, joka on naisellinen esim. Pukeutuu naisten vaatteisiin eikä ole mikään miesmäinen verkkahousu, tuulipuku, tennari, fani tukka rasvassa. Itse olen siisti ja siististi pukeutuva hyväkäytöksinen mies. Esim aina kauluspaita ylänappi kiinni suorathousut, farkut, kiiltokengät ja lyhyt särmätukka, jne. On ihana katsella naisellisia naisia, jotka pukeutuvat aina suloisesti sukkahousuihin, stayup sukkiin, hameisiin mekkoihin, avokkaisiin, saappaisiin, housuihin joista paljastuu nilkat ja sääret, ryhdikäs takki, ja hienoihin hattuihin.

Siis pukeutuvat naisellisesti ja ovat siistejä ja kauniita. Tai pihti polvinen nainen kävelee housut jalassa hyi kauheaa, jos naisella on pihtipolvet niin, ei hänelle sovi mikään muu vaate, kuin polven alapuolelle ylttävä, polvet pettävä hame, mekko.

Pukeutumisestakin näkyy maailman rappeutuminen, kun naiset haluavat olla, kuin karvaperseiset Betniraudoittajat sätkähuulessa ja kaljalle menossa. Suurin osa nyky naisista pukeutuu rumasti ja epänaisellisesti. Tarkoittaa, että he ovat luontaan poistyöntäviä ja epämiellyttäviä. Seksi elämää parantaa suuresti se, että molemmat ovat selvästi oman sukupuolensa edustajia ja myös pukeutuvat Miehekkäästi ja Naisellisesti ja silloin kokevat vetoa toisiaan kohtaan.

Jos vaimo on kuin rakennusmies niin kyllä mies rupeaa mielessään kuvittelemaan hänet naisellisemmaksi. Tähän auttaa se, että vaimo alkaa naiselliseksi, koska hän on nainen, eikö sen jo luonnostaankin pitäisi olla itsestään selvää, eli alkaa pukeutumaan Naisellisesti naisten vaatteisiin, myös alusvaatteet mukaan lukien. Ei riitä että on mekkopäällä tukkarasvassa, sätkähuulessa ja haisee pahalle. Sama koskee kääntäen miehiä.

Seurustelin vuoden verran miehen kanssa, joka piti kengistä. Pikkuhiljaa alkoi löytyä tietokoneelta yhteiseltä pöytäkoneelta kuvia naisista, joiden kanssa mies oli kirjoitellut netissä ja joilta hän oli saanut valokuvia milloin mistäkin leikkikaluista.

Mies alkoi myös haluta, että sidon hänet sänkyyn, ja kerron kuinka minä hetkenä hyvänsä hänen isänsä kävelee ulko-ovesta sisälle. Kyllähän tälläistä jaksoi jonkun aikaa, mutta kun missään vaiheessa ei mies itse tarjoutunut tai suostunut tekemään mitään mistä minulle olisi tullut hyvä olo, ei suhteella ollut jatkoa.

Miehelläni on ainakin selvä fetissi latex- ja pvc-asuihin asusteisiin, sukkanauhoihin ja pitkiin hiuksiin. Muitakin vähän erikoisempia mieltymyksiä siis ihan perusseksistä poikkeavia löytyy, mutta ei mitään sellaista, ettenkö siihen voisi osallistua.

Selkeät rajat olen vetänyt, mihin suostun ja mihin en. Itsellä ei oikeastaan ole muuta kuin sitominen seksin aikana ja latex-hanskat. Välillä tykkään itse olla "alistettuna" sidottuna, välillä taas olla se dominoivampi osapuoli.

Suhde ja seksi toimii, kun pelisäännöt ovat selvät molemmille osapuolille. Pidän ihan luonnollisena, että hän vierailee tietynsisältöisillä nettisivuilla tai kiinnittää huomionsa kadulla mahdollisesti näkyviin pvc- tai nahka-asuihin. Mottomme on kautta suhteemme ollut: Ei se ole fetissi, jos tyyppi syttyy muustakin seksistä. Fetissi on sellainen joka vaaditaan jotta seksi olisi tyydyttävää fetisistin mielestä. Kyse on vain pervosta mielihalusta, joka on pervo vain, koska poikkeaa valtaenemmistön mieltymyksistä.

Kaikelle taitaa olla suuri joukko joka selittää sen olevan sen "piirin" normaalia! Se onkin iihmeellistä monimuotoisuudessa ettei ole mitään loppujenlopuksi joka olisi tavoiteltavaa vaan on seikkoja etsiä kannustusta ja hyväksyntää sille mikä poikkeaa milelikuva tunne ja ym seikoista johtuen. Koska kaikkien tunteiden olemassolon tarkoitus on havaita ja elää ympäristön ja kanssaihmisten kokonaisuuden kanssa ja edistää sen yleistä onnistumista ja menstymistä tasapainossa ja kehittyä yhä kyvykkäämmäksi ja sosiaalisen tukevaksi.

Seksi ja huumaava yksilöintoilu ei ole se keino millä yhteisöllisyys vahvistuu. Minulle riittää se, että saan pukeutua lateksiin aina kun haluan ja toinen puolisko tekee sen omasta tahdostaan halutessaan. Pääasia on että kumpikin nauttii. Itsellä on kans taipumus lateksiin, mutta toinen osapuoli ei mitenkään päin hyväksy fetissiäni. Inhoaa kumikamppeita, eikä suostu edes keskustelemaan siitä, että edes minua miellyttääkseen laittaisi jotain päälleen.

Verukkeita löytyy, näyttää muka halvalta huoralta, ja siitä voi tulla lateksiallergiaa ja kaikkea sellaista. Halvat huorat ei todellakaan käytä lateksia, vain alan huippuammattilaset. Latex on kallista kuten tiedät.

Nykyisin latexia näkee ihan perusdiskossakin, se on vain materiaali muiden joukossa. Silkki tuntuu ja näyttää suunnilleen samalta kuin latex, näyttääkö sekin halvalta huoralta?

Niitä ei tässä ketjussa ole mainittu. Mitä mieltä naiset ovat miehestä, joka haluaisi harrastaa naisen kanssa esim. Minun miestäni tuskin voi fetististiksi luonnehtia, vaikka hänen omien sanojensa mukaan hänellä on lievä fetissi.

No, fetissi nyt on muotisana, jota käytetään joka paikassa. Mieheni kohdalla ehkä voisi puhua pikemminkin vahvasta seksuaalisesta fantasiasta, joka on vaikuttanut suhteeseemme. Mieheni pitää lihaksikkaista ja poikamaisista naisista. Poikamaisella hän tarkoittaa itsevarmaa, reipasta ja urheilullista naista, joka tykkää olla hallitseva ja aloitteellinen osapuoli sängyssä. Hän pitää erityisesti lihaksikkaista käsivarsista. Mistään järjettömän kokoisista kehonrakentajanaisista hän ei kuitenkaan pidä, sellainen fitness-tyyppinen lihaksikkuus on kuulemma hyvä.

Hän toivoisi myös, että nainen olisi ylpeä omista lihaksistaan ja onnellinen siitä, että mies himoitsee häntä sellaisena kuin hän on.

Myös naisen kilpailuhenkisyys miesten kanssa kiinnostaa häntä. Hän näki ainakin aiemmin feminiinisyyden suojakuorena, jolla naiset yrittävät hakea oikeutusta nynnyilyyn ja vastuuttomuuteen. Sitten hän kuitenkin valitsi minut. Olen aina ollut taipuvainen pieneen pyöreyteen ja olen erittäin naisellinen. Hän oli jostain tutustumisen alkuvaiheen puheistani ylitulkinnut, että kokisin olevani jotenkin poikamainen ja kilpailisin miesten kanssa mielelläni fyysisesti.

Hän oli ehkä kysellyt jotain johdattelevasti, enkä oikein osannut vastata. Kun totuus minusta paljastui, hän oli melko pettynyt. Hän kuitenkin sanoi löytäneensä kanssani seksuaalisuudestaan uusia puolia ja piti myös minua seksikkäänä.

Seksielämämme on ollut kyllä hyvää, mutta luulen, että hän kuitenkin kaipaa jotain lisää. Yritän olla hyökkäävä ja dominoiva välillä, vaikken nautikaan siitä seksuaalisesti. Minun fantasioissani miehet ovat olleet hallitsevia. Täällä monet ovat sanoneet mieltymysten vahvistuneen ajan mittaa. Joskus pelkään, että miehelleni käy samoin. Mitä jos minun pitääkin ruveta joksikin kilpaurheilijaksi tyydyttääkseni hänen tarpeensa?

Nykyään joudun ottamaan itseäni niskasta kiinni vähän väliä, jotta saisin edes harrastettua minimimäärän liikuntaa, etten ihan muodottomaksi lihoisi. Koen myös mustasukkaisuutta lihaksikkaita naisia kohtaan, vaikka en itse tahtoisi olla näyttävän lihaksikas.

Mielestäni lihaksikkuus naisella on itse asiassa melko rumaa. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa.

Voit myös siirtyä Suomi

0 thoughts on “Latex fetissi halvimmat huorat”

    -->

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *