Minun pillu pillun hierominen

minun pillu pillun hierominen

Nostin peppuani hieman ja hän otti pakaroistani kiinni rajusti ja työnsi kielensä pilluuni. Mies alkoi nuolla minua pitkin vedoin aina peppureijästä saakka. Hän leikki kielellään pepussa, palasi pilluun ja puristeli pakaroitani. Välillä hän vain pysähtyi paikalleen ja tunsin hänen hengityksensä alapäässäni..

Olin peppu pystyssä, jalat ihan levällään ja pillu märkänä kiiltelevänä ja turvonneena avoimena hierontapöydällä. Hieroja työnsi kaksi sormea sisääni, otti ne ulos ja imi sormiaan. Teki sen uudelleen ja meinasin seota kiimasta. Hän nuoli lisää minua takaapäin ja välillä vain puristeli ja levitteli peppuani, katsellen sitä. Kohta hän käänsi minut selälleen ja tuli parilla askeleella rintojeni luokse. Hän hiveli niitä, nipisteli nännejäni ja toisella kädellä hän hiplasi pilluani.

Hän pyöritti peukalollaan klitorista ja kiemurtelin kiimaisena hänen edessään. Mies nuoli nännejäni, lipoi niitä ja samalla levitti jalkojani enemmän levälleen. Olin niin riettaana, pillu levällään ja märkänä Voihkin ja huohotin, tunsin miten orgasmi teki tuloaan ja pilluni turposi entisestään. Mies kiihdytti klitoriksen hieromista, puri nännejäni ja juuri ennen laukeamistani katsoi mua silmiin sanoen - sä oot niin kiihottava, rietas nainen Hän hieroi itsekin kiimaisena mua ja katsoi pilluani kun laukesin hänen kättä vasten Kuvaile miltä tuntuu laueta pimppaan Otsikko riittänee.

Olisinpa ollut tuo hieroja!! On tuossa opettelemista monella sellaisella kaverilla jotka täällä palstoilla valittaa naisen puutetta. Mutta, kun taidot ei riitä niin ei riitä. Silloin on pakko vaan vongata ja vongata. Toivottavasti tuo on pelkkä haave ja tarina.. Ei nimittäin kovin hyvää mainosta hierojille, koska aina välillähän tulee esiin tapauksia, että mieshierojet menevät vähän turhan pitkälle..

Toki tuossa kerjäät käsittelyä, mutta kyllä jo alunperin hierojalla oli pahat mielessä kun pyysi sut alasti. Harvemminpa siinä alasti retkotetaan ja hieroja mahaa tai rintoja hieroo..

Vitsihän tuo on selvästi, keksitty tarina: Vasta oli alempana siitä turkkilaisesta hierontapaikasta jossa kirjoittajalle kävi suunnilleen samalla tavalla. Tässä vaan stoori kirjoteltiin loppuun asti. Paras koskaan lukemani juttu! Olis ollut harmi,jos hieroja olis jättänyt kesken. Kyllä tuollainen hierontatilanne voi olla tottakin, koska minulla olen vajaa vuotias mies on käynyt pari kertaa naishierojan kanssa niin, että he ovat käskeneet ottamaan housut pois, että voi hieroa pakarat.

Kyllä siinä on väkisinkin erektio tullut, kun hieroja hieroi öljyn kanssa pakaroita ja yläreisiä. Sitten kun hän käski kääntyä selällee, hävetti kun penis oli aivan jäykkänä.

Hierojanainen vain naurahti, että se on ihan normaalia ja heitti peniksen päälle pyyhkeen. Myöhemmin hän sanoi, että seuraavalla kerralla voidaan hieroa myös jalkojen välistä jos tahdon, mutta se olisi maksanut 50 euroa ekstraa, eli ilmeisesti tämä hieroja on tehnyt sitä ennenkin rahan vuoksi?

Olisi mielenkiintoista kuulla, kiihottuuko naishieroja koskaan jos hieroo miestä, varsinkin jos hierottava on lihaksikas tai isolla peniksellä varustettu? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Voit myös siirtyä Suomi Lupasin, ja tunsin, kuinka öljy valui hitaasti peräaukkooni ja pilluuni, minne se taisi olla tarkoitettukin.

Öljy aiheutti miellyttävän kuumottavan tunteen, ja minun oli vaikea pysyä liikkumattomana, varsinkin, kun sormet työskentelivät pararoiden vaossa ja hipoivat aina välillä "vahingossa" pilluani takaa päin. Rintojen hieronta oli hellää pyörittelyä ja aina välillä kevyitä nännin puristeluja.

Tietysti nännit kovettuivat ja varmaankin paisunut klitorikseni tuli myös esiin, kun hän hieroi reisieni sisäpintoja. Koskettelut olivat aavistuksenomaisia ja melkein tulkittavissa vahingoiksi. Pidemmälle hän ei mennyt vielä, mikä oli pieni pettymys. Olin hieronnassa ensimmäistä kertaa, enkä yhtään tiennyt, mitä minun pitäisi odottaa. Yritin pysyä tyynenä hänen käsittelyssään; Mietin olisiko hän heti jatkanut, jos olisin antanut vartaloni liikkua ja esim.

Sitten hän kysyi mitä lisähoitoja halusin Hieronta maksoi 50 euroa "lisäpalveluineen" hoitopöydällä ja sängyssä ja se oli kerrassaan ihanaa koko tunnin ajan. Mies antoi käyntikorttinsa ja saman "hoidon" saa myös kotikäyntinä ainoastaan 10 euron matkakulut lisättynä hintaan. Onko teillä kokemuksia miesten tekemistä intiimihierontapalveluista, jos niin kertokaa millaisia.

Minä en moiseen menisikään. Näyttelemään itseäni jollekin mieshierojalle.. Siis mitä se mies sitten teki? Intiimihieroja ottaa naisen toimet huomioon toisella tapaa kuin oma mies, jonka esileikki on pieraisu. Epäilen tietäväni tämän humoristisen hierojan Turusta.

Miten hieroja pystyi hieromaan tissejä ja oikein puristelemaan nännejä, jos asiakas oli mahallaan koko ajan? Taisi olla päiväunta, haa. Nainen 44 , Rohkeuttahan se vaatii näin naiselta ja varmaan monelta halukkaaltakin tuo rohkeus puuttuu. Minä sain sellaista tarpeeksi kerättyä ja kokeilin Helsingissä viime kesänä. Rauhallinen, asiallinen ja hienovarainen intiimihieronta oli yksi eroottisen elämäni huippukokemuksia.

Varmaan tällaisia hierojia on nykyään paljonkin, mutta ainakin tältä kannattaa tiedustella: Käyn hierojallani parin viikon välein.

minun pillu pillun hierominen Kaikkia lähteitä en pysty käyttämään, kuten Tinderiä, sillä olen varattu. Viesti on mainos tai massapostitus. Onko teillä alaston suomi com seuranhakupalvelu miesten tekemistä intiimihierontapalveluista, jos niin kertokaa millaisia. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Kuvaile miltä tuntuu laueta pimppaan Otsikko riittänee.

0 thoughts on “Minun pillu pillun hierominen”

    -->

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *