Ilotyttö paljastaa kyrpää perseeseen

ilotyttö paljastaa kyrpää perseeseen

Yleensä se menee niin, että jos miehellä on tavallista pienempi perse, niin hänellä onkin yllättäen iso ja paksu kalu. Uskomatonta mutta ihan totta! Lähes varma tunnusmerkki on pyöreys. Jos mies on pönäkkä, niin ei ole iso kalu hällä. Voi olla kohtuullinen seisoessa ja voi olla paksukin, mutta ei ole iso. Näytä minulle lihava mies jolla on senttinen, niin minä näytän sinulle vaaleanpunaisella norsulla lentävän Jeesuksen. Ei uule, ei uule. Sitten semmoinen huomio, että tämän päivän vuotiailla on hillittömät kyrvät.

En tiedä johtuuko maidonjuonnista vai mistä mutta jos vertaa vuotiaisiin suomalaismiehiin, niin eroja on ihan valtavasti. Tässäpä tutkimusaihe jollekin tohtorille. Nykypäivän vuotiaat tytöt saavat kuulkaa melkoisia meloja mekkoonsa ikätovereiltaan, sano! Veikkaan, että syy on lisäravinteissa; erityisesti sinkkiä ja D-vitamiinia on syötetty nykylapsille luvulta saakka. Sinkki ja D-vitamiini ovat avain asemassa testosteronin muodostukseen, ja murrosiän testosteronitasot määräävät kuinka hyvin miehen sukuelimet kehittyvät.

Toinen syy saattaa olla lihaproteiinin saannin lisääntyminen, sillä esim. Japanissa on todettu, että länsimaisen ruokavalion yleistyminen on kasvattanut nuorilla sukupolvilla penisten kokoa. Eli se pienimunaisuus saattaa johtua ihan vain siitä, ettei vanhemmat ole osanneet ruokkia oikealla tavalla kasvuiän aikana Sytostaatit ja seksuaalinen halu Oletteko miehet -jotka ko.

Miehille toteamus Miehet tuntuvat suhtautuvan seisokin menettämiseen vakavasti ja vaikka nainen olen niin jotenkin ymmärrän kyllä.

Kun on riittävä, niin mitä sillä lisäpituudella tekee? Käy pian kuin etelämpää geeninsä saaneiden kuvissa jossa ei pääse kuin kärkeä huljuttelemaan ja itse pano on vähän niin ja näin, kun partnerilla pohjaa jo lyhyemmilläkin. Paksuudesta enemmän etua, mutta toki kakkonen voi silloin jäädä haaveeksi, kun ei annetta meisselin paksuuden takia. Eikö se kuitenkin kulje geeneissä. Naiset suosivat isompia jatkuvasti, niin ne lisääntyvät tietenkin nuorisolla. Ennen tehtiin lapsia katsomatta välineisiin, toisin on nykyisin.

Näin ne muutkin ominaisuudet periytyvät ja muuttuvat valintojen mukaan pikkuhiljaa. Kyllä testosteronitasot ovat laskeneet jatkuvasti hälyttävällä tavalla ja eiköhän ne munatkin ole sitä myöden kutistuneet ja pallit pienentyneet. Siittämiskyky heikentynyt ja näin eespäin. Nuorten miesten korvaushoito yleistyy jatkuvasti vaikka viitearvoja hilataan tämän tästä alespäin. Kyllä luonto korjaa asian. Sperman laatu on heikentynyt viime vuosikymmeninä ja siksipä nuorilla miehillä on nykyisin entisiä aikoja isommat kullit.

Luonto siis korvaa määrällä laatua! Voi voi, ruma ämmä saa AINA "pientä", ei se meinaan turhalle turpoa ; Laihoilla roikkuu kaikki ulkona Naisilla, paljon nussivilla se on tiukka, mutta kerran kesässä nussitulla se on väljä, tunnoton reuhka.

Tuliko tämä nyt selväksi? Lihavuus on selkeä merkki alhaisesta testosteronitasosta ja heikosta aineenvaihdunnasta. Näillä ihmistyypeillä harvemmin on suurta taikka edes häävisti toimivaa kyrpää. Jonkun prostituoidun pieni otos ei kerro mitään. Itseasiassa voi olettaa, että ne suuremman omaavat enemmän käyttävät näitä palveluja, joten otos ei ole validi. Armeija aikoina tuli nähtyä aika paljon mulkkuja pesutiloissa ja hyvin selkeesti pystyi toteamaan, että kalu ja miehen koko ei todellakaan korreloi keskenään.

Melkeempä oli niin, että mitä suurempi mies, niin sen pienempi kalu. Suurimmat kyrvät oli cm sporttisilla miehillä. Tutkitusti testosteronitasot laskevat väestöllä kaikenaikaa johtuen muoveista ja ympäristö saasteista. Lasku on ollut hurjaa ja senhän voi kuvitella, että kuinka moni nykyajan räkänokkä olisi kykenevä puusavotoille tekeen pitkää päivää pokasahan ja kirveen kanssa.

Voi, pyhä jysäys, että on taas palstalla idiotismi valloillaan. Olen useastikin kaverin kans pannut muijaa saman aikaan, toiseltsa otti dsuihin ja toinen pani. Ei siinä mitään ihmeempäää ja voin sanoa että yks kerta oli ihan julkkis laulaja kyseessä, nimeä en viitti paljastaa.

Ei ollu ajeltu vaaan oli siistitty juttu. Vuorokaudessa 24 ja viikonlopussa siinä sata. Sitäpaitti jos kerran viikonlopussa olis sata, niin pakkohan olis mennä toi 24 rikki per vuorokausi. Ja kuka ees laskis noita. Ei ees ammattihuora tommosia lukemia sais aikaan. Itellä ennätys on kolme. Perjantaina yhden illan juttu ja lauantaina bileissä joissa tuli sitten eksyttyä semmoseen tilanteeseen, että tuli sekstailtua kahden miehen kaa. Muuten ei oo koskaan ollut kahta ees kovin lyhyen ajan sisään.

Tosta viikonlopusta tuli aluksi morkkikset, mutta nykyään ajattelen sitä puolittain ihan positiivisesti. Parempi kokea tommosiakin ettei tuu nutturapäätäteilijäksi. Yks piisas nyt vkl laivalla.. Kahden kaa yhden illan aikana,ja ei ollut ryhmäseksiä. Viihdearvoa ainakin piisaa tällä keskustelulla! Mä aina fantasioin siitä, että lähtisin viettäisin jonkun ihan hurjan viikonlopun. Joisin ja menisin sexyissä kuteissa baareihin ja lähtisin panemaan heti kun tulis jotain vähänkin ok-tason miestä.

Jonkun tyypin vois antaa panna vessassa ja jonkun kotiin sitten vois lähtee ja yöllä karkais ja menis vielä iskee yhden Mut sit oikeesti en kykenis vaan elämään tommosen asian kanssa. Toiseksi olishan tossa tautivaarat ja muutkin vaarat. Eipä tuota ku 2 miestä samana päivänä tai viikonloppuna nuorempana, yksi kerrallaan. Ryhmäseksiä en oo harrastanu enkä harrasta. Nykyisin riittää yksi mies, kun oon naimisissa.

Useampikin kerta silleen, ett kaksi miestä ja välissä muutama tunti, tai max 12 h, eli toinen päivällä toinen yöllä. Joskus muistaakseni ollu 4 viikossa. Tällä viikolla ollu 2 eri miestä, kolmas oli tarjolla mutten ottanu. No eiköhän kaks oo aika normaalia, jos on pitkä liitto ja vakituinen rakastaja kuvioissa Tosin harvoin oikeasti näin tapahtuu kun kotona tilanne on vuosien mittaan ns.

Olen pannut kahdeksaa naista viikonlopun aikana. Kaksi mutta ne meni jotenkin niin, että sain tosi huonon maineen pitkäksi aikaa. Oltiin nimittäin festareilla ja sitten yhen tyypin kanssa kovassa kännissä oltiin tosi nopeesti puuhissa. Muistan kun mun kaveri tuli telttaan hakee jotain ja yllätty kun mää makasin mahallani ja tää tyyppi pani mua päältä. No kyseisen tyypin tyttöystävä tuli sitten tonne festafreille myöhemmin en tietenkään tiennyt siitä joten jatko kuivui kasaan. No sitten lauantaina joku mies iski mut ja ylläri ylläri taas mentiin mun teltaan panee.

No tietty se mun kaveri taas tuli just sillon

Uskomatonta mutta ihan totta! Lähes varma tunnusmerkki on pyöreys. Jos mies on pönäkkä, niin ei ole iso kalu hällä. Voi olla kohtuullinen seisoessa ja voi olla paksukin, mutta ei ole iso. Näytä minulle lihava mies jolla on senttinen, niin minä näytän sinulle vaaleanpunaisella norsulla lentävän Jeesuksen. Ei uule, ei uule. Sitten semmoinen huomio, että tämän päivän vuotiailla on hillittömät kyrvät. En tiedä johtuuko maidonjuonnista vai mistä mutta jos vertaa vuotiaisiin suomalaismiehiin, niin eroja on ihan valtavasti.

Tässäpä tutkimusaihe jollekin tohtorille. Nykypäivän vuotiaat tytöt saavat kuulkaa melkoisia meloja mekkoonsa ikätovereiltaan, sano! Veikkaan, että syy on lisäravinteissa; erityisesti sinkkiä ja D-vitamiinia on syötetty nykylapsille luvulta saakka. Sinkki ja D-vitamiini ovat avain asemassa testosteronin muodostukseen, ja murrosiän testosteronitasot määräävät kuinka hyvin miehen sukuelimet kehittyvät.

Toinen syy saattaa olla lihaproteiinin saannin lisääntyminen, sillä esim. Japanissa on todettu, että länsimaisen ruokavalion yleistyminen on kasvattanut nuorilla sukupolvilla penisten kokoa. Eli se pienimunaisuus saattaa johtua ihan vain siitä, ettei vanhemmat ole osanneet ruokkia oikealla tavalla kasvuiän aikana Sytostaatit ja seksuaalinen halu Oletteko miehet -jotka ko. Miehille toteamus Miehet tuntuvat suhtautuvan seisokin menettämiseen vakavasti ja vaikka nainen olen niin jotenkin ymmärrän kyllä.

Kun on riittävä, niin mitä sillä lisäpituudella tekee? Käy pian kuin etelämpää geeninsä saaneiden kuvissa jossa ei pääse kuin kärkeä huljuttelemaan ja itse pano on vähän niin ja näin, kun partnerilla pohjaa jo lyhyemmilläkin. Paksuudesta enemmän etua, mutta toki kakkonen voi silloin jäädä haaveeksi, kun ei annetta meisselin paksuuden takia.

Eikö se kuitenkin kulje geeneissä. Naiset suosivat isompia jatkuvasti, niin ne lisääntyvät tietenkin nuorisolla. Ennen tehtiin lapsia katsomatta välineisiin, toisin on nykyisin. Näin ne muutkin ominaisuudet periytyvät ja muuttuvat valintojen mukaan pikkuhiljaa. Kyllä testosteronitasot ovat laskeneet jatkuvasti hälyttävällä tavalla ja eiköhän ne munatkin ole sitä myöden kutistuneet ja pallit pienentyneet.

Siittämiskyky heikentynyt ja näin eespäin. Nuorten miesten korvaushoito yleistyy jatkuvasti vaikka viitearvoja hilataan tämän tästä alespäin. Kyllä luonto korjaa asian. Sperman laatu on heikentynyt viime vuosikymmeninä ja siksipä nuorilla miehillä on nykyisin entisiä aikoja isommat kullit. Meidän juttu loppu siihen. Olisin hyväksynyt jos tota ei ois tehty salaa ja ilman lupaa. Meillä mies käy naimassa tuttavaperheen naista. Mukana myös hänen miehensä mutta ei muita.

Vastaavasti tämä mies käy sitten meillä, mukana myös mieheni ja sitten kolmas mies. Miehet sekä minä nautimme kovasti koska kukaan ei saa muualla samanlaista seksiä. Seksi on aika rajua eikä ihan tavanomaista naimista.

Miehet ottavat minut aika rajuin ottein, läpsivät, tukistavat ym. Emme käytä ehkäisyä koska olemme kaikki tuttuja ja terveitä. Miehet naivat minua myös nyrkillä, runkkaavat lastin suuhun ja kasvoille. Joskus pissaavat päälleni mutta ei kumminkaan koskaan kasvoille vaan yleesä rinnoille tai pimpille.

On mukavaa kun on tällainen luotettava porukka kenen kanssa toteuttaa fantasioita. Niin ja älkää kauhistelko, kyllä se nyrkki menee joka pilluun kun on märkä ja liukas.

Se pitää tehdä hitaasti ja taidolla, ja tuntuu muuten hyvältä. Aika harva tuon pystyy toteuttamaan. Vaikka olisi haluja onko uskallusta? Haaveissa meilläkin ollut mutta eipä olla toteutettu. Kyllä tuollaisen valmisteluum meillä meni pari vuotta. Lopulta se toteutettiin eräällä iskelmäristeilyllä niin että esiinnyin sinkkuna ja mieheni liittyi seuraan vasta kun innokas kumppani oli löytynyt - ikään kuin toisen varauksen tehneenä.

Kolmisin istuimme samassa pöydässä ja varmemmaksi vakuudeksi mieheni alkoi puhua jopa rahalisesta korvauksesta, jonka minä tyrmäsin. Päädyimme kaverin hyttiin ja tajusin vasta siellä miten valtavasti miestäni kiihotti, kun toinen mies alkoi availla vaatteitani. Näin miten hän nieleskeli kun rintojani pideltiin ja otettiin esiin liiveistä ja varsinkin kun kaveri riisui pikkuhousuni vastapäisellä sängyllä.

Sitten vieras kaveri peitti näköalani tulemalla päälleni. Saatan vain kuvitella mitä mieheni ajatteli kun vieras kalu lukui sisälleni ja alkoi pumpata. Jännitin aivan kamalasti, mutta olin päättänyt kestää mitä tulossa oli. Loppujen lopuksi kokemus ei ollut varsin kummoinen - kaveri laukesi aika nopeasti kondomiin ja nukahti melkein heti viereeni. Napitin puseroni ja keräsin tavarani ja lähdin mieheni kanssa baariin drinkille.

Omassa hytissä mieheni sitten purki patoutuneet paineensa varsin kiitettävällä tavalla riisumatta myöskään minua. Pari uusintaa olemme ottaneet, ja kumppani on valittu todella tarkasti. Se kumppanin valintakin on varsin kiihottavaa touhua Vähän sama tapa meillä kuten Jaana kirjoitti. Mennään yleensä baariin ja istutaan eri pöytiin. Vaimo pukeutuu yleensä aika paljastavasti. Aika nopeesti vaimo saa seuraa, ja yllättävän helposti löytyy pari miestä matkaan.

Vaimo vie ne meille kotiin ja minä menen hiljaa perässä katselemaan salaa heidän naimista. Vaimo ohjaa miehet aina olkkariin niin että minä pääsen parvelta salaa katsomaan johon menee raput ulkokautta. Alku kesästä vaimo vei kaksi ulkomaalaista miestä. Oli tosi kiihottavaa nähdä kun tumma kyrpä upposi vaimon pilluun.

Miehet nai vuoron perään vaimoa takaapäin, sitten yllättäen toinen miehistä halusi panna anaaliin ja tästä vaimo ei oikein pidä. En kumminkaan puuttunut asiaan vaan katselin kun mies runnoi mustaa kyrpää vaimon perseeseen, onneksi tämä ei kestänyt kauaa vaan mies tuli vaimon eteen ja runkkasi mällit rinnoille.

On tehty myös niin että itse olen välillä mukana mutta yleensä katselen ja kuvaan salaa. Vaimon mielestä tuo flirtti vaihe baarissa on myös tosi kiihottava. On kuulemma pari kertaa meinannut saada jo baarissa orgasmin kun on antanu miehen viedä käden hameen alle ja pilluun. Itse olen kerran sormin tyydyttänyt vaimon orgasmiin asti baarissa kun pöydässä on ollut toinen mies. Tämän jälkeen lähdettiin meille päin ja vaimo otti tältä toiselta mieheltä matkan varrella olevassa puistossa suihin.

D Ei taida kyllä olla edes mikään ilotyttö tuo kirjoittaja. Jutut näyttävät muutenkin lähinnä keksityiltä, enkä ihmettelisi yhtään, vaikka kirjoittaja olisi oikeasti mies. Missään tieteellisessä tutkimuksessa ei ole osoitettu, että noilla olisi mitää tieteellisesti merkittävää korrelaatiota.

Toisin sanoen esim pitkien ja lyhyempien miesten keskimääräisessä kyrvän koossa on havaittu joissain tutkimuksissa pieniä eroja, mutta niin pieniä, etteivät ne ole tieteellisesti merkittäviä. Noihin myytteihin uskotaan, koska niihin halutaan uskoa. Oikeasti se iso kulli löytyy käytännössä yhtä todennäköisesti lyhyen ja pieninenäisen kuin pitkän ja isonenäisen housuista. Todennäköisimmin molemmilta löytyy sellainen ihan normaalikokoinen.

Se on aina vähän surkuhupaisaa, kun matalasti koulutetut, älyllisesti laiskat ihmiset yrittävät esittää omia uskomuksiaan faktoina. No tuonhan nyt voi todeta jokainen vaikkapa uimahallin suihkussa, että nuorilla miehillä on selvästi vanhempia miehiä isommat kullit. Samalla voi todeta sen, että läskejen kullit on yleensä nysiä Läskillä ja lihaksikkaalla mulkku on vain kudosten peitossa vähän.

Mikä lihas piilottaa lihaksikkaan miehen mulkun? Lihavalla sen tietenkin piilottaa läski, kuten hyvin tiedät. Lihas on kudosta siinä missä läskikin.

Sinä Asko vain luulet läskejäsi lihaksiksi. Njoo, mutta eipä se lihas isoina kerroksina sinne alavatsaan kerry, eikä kullin ympärille. Kyllä se ihan läskiä on, jos vehkeesta mittaa vie.

Lihas kertyy siinä missä läskikin. Jos lihaksen päällä on rasvaa, niin se kyllä hautaa kikkelin. Läski parempi mulkun ympärillä kuin lihas, koska läski joustaa. Sitäkö se venakko paksulle pojalle siellä rotuaarilla kertoili. Mullekin sanoi samaa, vaikka kalu korkeintaan Limingan mitoissa. Oulun jäptistä eli avaajasta näkee ison kyrvän pelkästään jalkojen töminänstä norsun kävellessä rotuaarila. Pitää kumminkin muistaa koolla ei ole väliä.

Isolla kullilla saa paremmat orgut, koska puristaa enemmän.

Ilotyttö paljastaa kyrpää perseeseen -

Ei, luo uusi käyttäjätili. Mutta itsensä täytyy tuntea.

: Ilotyttö paljastaa kyrpää perseeseen

Ilotyttö paljastaa kyrpää perseeseen 213
Ilotyttö paljastaa kyrpää perseeseen Mitä erektiolääkettä ja kuinka paljon. Koko blogi on selvästi pelkkää fiktiota, luultavasti vielä miehen kirjoittama. Nykypäivän vuotiaat tytöt saavat kuulkaa melkoisia meloja mekkoonsa ikätovereiltaan, sano! Ehkä annos voisi olla vähemmänkin. Parempi kokea tommosiakin ettei tuu nutturapäätäteilijäksi. Toiseksi olishan tossa tautivaarat ja muutkin vaarat. Siinä säästää pitkän pennin rahaa.
Mun leffa asian erotic massage Viihdenumerot czech escort video
ilotyttö paljastaa kyrpää perseeseen Yleensä se menee niin, että jos miehellä on tavallista pienempi perse, niin hänellä onkin yllättäen iso ja paksu kalu. Läskillä ja lihaksikkaalla mulkku on vain kudosten peitossa vähän. Niin ja seksi k seksitreffit joensuu kauhistelko, kyllä se nyrkki menee joka pilluun kun on märkä ja liukas. Nämä on kyllä niin hankalia juttuja suositella toiselle. Mieheni oli kuulemma kieltänyt.

0 thoughts on “Ilotyttö paljastaa kyrpää perseeseen”

    -->

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *